صالحی امیری: لغو روادید بین ایران و ترکمنستان، گامی مهم در مسیر تسهیل ارتباطات فرهنگی است تجاوز دوباره آمریکا به پایتخت یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رییس سازمان عقیدتی سیاسی: ۳۰ هزار نفر از نیروهای ارتش، حافظ قرآن کریم هستند ویتکاف روسیه را به مقصد عمان ترک کرد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) گسترش همکاری‌های ایران و چین در ساخت بیمارستان‌های جدید آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفت‌وگوها امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو
سرخط خبرها

نماینده تبریز خطاب به رئیس‌جمهور آذربایجان: اگر قرار به ملحق‌شدن باشد نخجوان باید به ایران ملحق شود

  • کد خبر: ۱۳۴۵۴۰
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۸
  • ۱
نماینده تبریز خطاب به رئیس‌جمهور آذربایجان: اگر قرار به ملحق‌شدن باشد نخجوان باید به ایران ملحق شود
نماینده تبریز در مجلس خطاب به رئیس‌جمهور آذربایجان تاکید کرد: اگر قرار به ملحق شدن باشد نخجوان باید به ایران ملحق شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا میرتاج الدینی در نشست علنی امروز (یکشنبه ۲۲ آبان ماه) مجلس گفت: ابتدا از حضور حماسی مردم شریف ایران در سیزده آبان که ۹ دی دیگری در تاریخ ایران آفریدن تقدیر و تشکر می‌کنم که با حضور میلیونی و حماسی خود اغتشاشات، توطئه‌ها و فتنه‌های آمریکا، اسرائیل و عوامل آن را خاموش کردند. حضور حماسی مردم تبریز و آذربایجان در ۱۳ آبان حماسه دیگری بود که همه یک صدا فریاد زدند" آذربایجان اویاختی، انقلابا دایاختی، خامنه‌ای دن آیریلماز".

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس با اشاره به برخی مباحث در حوزه انتخابیه بیان کرد: مردم تبریز  و آذربایجان منتظرند که دولت با همت بیشتر و با مدیریت جهادی هر چه زودتر ۴ پروژه عمده را به اتمام برسانند. امیدواریم قطار راه آهن میانه به تبریز در دهه فجر به ایستگاه خاوران در تبریز برسد. انتظار می‌رود با ترمیم ۷۰۰ متر تول زاب، روان شدن آب به دریاچه ارومیه و تسویه خانه‌های تبریز و ارومیه مشکل دریاچه ارومیه حل شود. باید آبرسانی به تبریز از رودخانه مرزی ارس بر اساس حقابه آذربایجان انجام شود، با اینکار مشکل آب در ۲۰ سال آینده آذربایجان شرقی حل خواهد شد البته در فاینانس این پروژه مشکلی وجود دارد که باید سازمان برنامه مسئله را حل کند. همچنین با دستور نهایی مخبر معاون رئیس جمهور انتظار می‌رود خط دوم قطار شهری تبریز عملیاتی شود.

وی با اشاره به هفته کتاب، اظهار داشت: از تلاش علمی جامعه کتابداران و نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور تشکر می‌کنم، همچنین پیشرفت عجاب آمیز موشکی و آزمایش موشک‌های فراصوتی و ابر صوت تبریک می‌گویم که این اقتدار نظام اسلامی را نشان داد.

این نماینده مجلس ادامه داد: در اینجا سخنی با جوانان عزیز، دانشجویان و دانش آموزان دارم در هیچ دوره‌ای از تاریخ ایران این میزان عظمت و شکوه را خود ندیده است، تاریخ ۲۵۰ سال گذشته را مرور کنید در حال حاضر ایران در هندسه قدرت جهانی یک ضلع قوی و یک نقش آفرین موثر است که رهبر عزیز انقلاب هم فرمودند به جایگاه برجسته ایران در قدرت نظم نوین جهانی فکر کنید. در چهل و اندی سال گذشته شاهد مخالفت ها، تحریم‌ها و فشار‌های سیاسی و اقتصادی بوده ایم، اما همچنان این ملت با اقتدار به راه خود ادامه می‌دهد.

میرتاج الدینی تاکید کرد: در ۸ سال جنگ تحمیلی، یک وجب از خاک کشور را به دشمن نداده‌ایم در حالی که در تاریخ گذشته پیمان نامه و عهدنامه‌های ننگینی، چون عهدنامه گلستان و ترکمنچای را داریم که ۱۴ ولایت از ایران عزیز جدا شد از جمله باکو، قره باغ، ایروان و مناطق دیگر. سخنی با رئیس جمهور آذربایجان دارم، اخیراً سخنی بزرگتر از دهان خود گفته است و گفته "سرنوشت تلخ جدایی آذری از آذربایجان" چقدر این رئیس جمهور نسبت به تاریخ بی‌اطلاع است، دقت کنید آذربایجان از ایران جدا شد و این طور نیست که شما می‌گویید. این نکته را یادآور می‌شوم و به‌خوبی به خاطر بسپارید با این لفاظی‌ها مشکلی در همسایگی ما ایجاد نکنید که نیازی به لشکر‌های محمدرسول الله (ص)، علی ابن ابی طالب (ع)، لشکر امام حسین (ع)، تنها لشکر عاشورا جواب شما را می‌دهد. (نماینده در ادامه به آذری مطالبی را خطاب به الهام علی اف گفت) اگر بنا باشد ملحق شود باید نخجوان به ایران ملحق شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۲
0
0
آقای میرتاج الدینی به جا وتمام وکمال جوابش رادادید،درود برشما،اون شهرهاجزوی ازخاک ایران بودندکه به دلیل بی کفایتی وبی عرضگی شاه های گذشته ازایران جدا شدن
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->