کاتس: اگر حماس اسرای اسرائیلی را آزاد نکند، در‌های جهنم در غزه گشوده خواهد شد پزشکیان: اتصال اطلاعات هویتی شهروندان، از اولویت‌های دولت در مسیر حکمرانی پاسخ‌گو و فسادستیز است بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات پیرامون «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» مجلس در حال بررسی طرح تغییر سن ورود به دبستان از ۵ سالگی گرمای شدید و آتش‌سوزی‌های گسترده زندگی مردم جنوب اروپا را مختل کرد پهپاد بمب‌گذاری شده در اربیل عراق منفجر شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: اروپا متوجه عواقب فعال‌سازی مکانیسم ماشه باشد بن‌گویر: به غزه بمب بفرستید، نه غذا اژه‌ای از مقامات قضایی سیستان خواست از همه توان در جهت شناسایی تروریستان استفاده کنند فرانسه: خواهان توافقی جامع با ایران هستیم اما برای گزینه‌ی اسنپ‌بک آماده‌ایم! وزیر نیرو: جیره‌بندی آب منتفی نیست پژمانفر خبر داد: صدور بیش از یک میلیون گذرنامه زیارتی ویژه ایام اربعین ۱۴۰۴ اوباما خواستار توقف قحطی در غزه شد | موافقت مشروط نتانیاهو با ورود کمکهای بشردوستانه نتانیاهو مجبور شد به خواست جهانی تن دهد | ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه مالیات بر سوداگری به معاملات و فعالیت‌های اقتصادی عادی مردم تعلق نمی‌گیرد + جزئیات حضور قالیباف در منزل سرلشکر شهید غلامرضا محرابی ارتش یمن از آغاز مرحله جدید تشدید حملات علیه رژیم صهیونیستی خبرداد تاکید معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی بر بازآفرینی ساختار پدافندی با تکیه بر تجربیات بحران اخیر ۲ پهپاد در استان اربیل عراق سقوط کردند + فیلم گزارش نگران کننده سازمان جهانی بهداشت درباره اوج گیری مرگ و میر ناشی از گرسنگی در غزه ویدئو| تصمیم‌گیری برای تعطیلی یک‌ هفته‌ای کشور به جلسه چهارشنبه هیات دولت موکول شد پزشکیان: انتخابی نداریم جز اینکه توسعه را به جنوب و سواحل منتقل کنیم مخبر با خانواده شهید سرلشکر حاجی‌زاده دیدار کرد تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دولت بررسی می‌شود (۵ مرداد ۱۴۰۴) سه پهپاد مشکوک به تاسیسات هسته‌ای ژاپن نفوذ کردند روایت وزیر بهداشت از حادثه چراغ قرمز تجریش در جنگ ۱۲ روزه | طرح ملی سواد سلامت به‌زودی رونمایی می‌شود وزرای خارجه ایران و حکومت سرپرست افغانستان درباره غزه گفت‌و‌گو کردند (۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاکنون هیچ تصمیمی درباره پالرمو و CFT در مجمع گرفته نشده است

  • کد خبر: ۱۳۴۶۴
  • ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۶
تاکنون هیچ تصمیمی درباره پالرمو و CFT در مجمع گرفته نشده است
دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن بیان اینکه جلسه امروز کمیسیون مشترک مجمع بسیار مهم است، تاکید کرد: تاکنون هیچ چیز در ارتباط با این دو لایحه به تصویب مجمع نرسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در حاشیه مراسم رونمایی از دستاورد‌های پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین تصمیمات این مجمع درباره لوایحه پالرمو و سی اف تی گفت: ما امروز جلسه چهارم کمیسیون مشترک را داریم که درباره دو کنوانسیون پالرمو و سی اف تی بحث می‌شود. البته زمان رسیدگی به کنواسیون پالرمو گذشته است، ولی سی اف تی هنوز زمان دارد، ولی با توجه به این که این دو لایحه ارتباط حقوقی و معنایی با هم دارد و در توصیه‌های چهل و یک گانه کارگروه اف‌ای تی اف موثر هستند، در حال بررسی دقیق در کمیسیون مشترک هستیم تا ببینیم رد یا تایید این لوایح چه آثاری برای کشور در بر خواهد داشت.
وی افزود: بحث‌های بسیاری فنی در این رابطه مطرح است. عده‌ای می‌گویند اگر به این کنوانسیون‌ها بپوندیم چه آثار منفی برای کشور دارد و عده‌ای دیگر معتقدند که با توجه به اینکه کشور در معرض تحریم‌های سنگین قرار دارد و اف‌ای تی اف نیز هنوز چشم‌انداز روشنی در صورت پذیرش این مصوبات برای ما مشخص نکرده ممکن است به معیشت مردم آسیب وارد شود؛ لذا مسئله به طور واقعی و جدی در حال بررسی است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه هر نتیجه‌ای که مجمع در این رایطه اتخاذ کند، اعلام خواهیم کرد، گفت: امروز مشخص نیست که آخرین جلسه کمیسیون مشترک باشد یا خیر، ولی قطعا جلسه امروز جلسه بسیار مهمی در این رابطه است. تاکنون هیچ چیز در ارتباط با این دو لایحه به تصویب مجمع نرسیده است. منتها بعضی از مصوبات است که فعلا مصلحت نیست که بیان شود چرا که باید دید جایگزینی برای آن‌ها وجود دارد یا خیر.
رضایی همچنین درباره پیامکی که از صبح امروز در برخی رسانه‌ها مبنی بر تصویب پالرمو و سی اف تی در مجمع تشخیص منتشر شده خاطرنشان کرد: ما بعضا شاهد حرکات مشکوکی در ارتباط با این دو لایحه هستیم و عده‌ای تحت عنوان مخالف و عده‌ای نیز تحت عنوان موافق در حال سیاسی کردن بحث‌های حقوقی این دو لایحه هستند و به دلیل همین سیاسی کاری‌ها شورای اف‌ای تی اف فضا را مهیا دیده تا در امور سیاسی کشور دخالت کند. در حالی که اف‌ای تی اف یک شورای فنی و حقوقی است و حق دخالت در امور داخلی ایران را ندارد. چرا که تنها ایران نیست که برخی لوایح این کار گروه را به تصویب نرسانده و این کارگروه نیز از ۳۹ ماده‌ای که ایران تاکنون به تصویب رسانده، تنها ۵ ماده را مورد تایید قرار داده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: متاسفانه این کارگروه بدون توجه به وظیفه خود در تایید ۳۹ ماده‌ای این کارگروه که ایران پیش از این به تصویب رسانده، تنها بر روی تصویب دو لایحه پالرمو و سی اف تی متمرکز شده و منجر به ایجاد جوی سیاسی در داخل ایران می‌شوند که توصیه ما به این کارگروه این است که تنها به وظیفه حقوقی خود عمل کند و وارد مسائل داخلی ایران نشود.


منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->