حمله انتحاری به مقر انتظامی در بندر لنگه| یک فرما‌نده پلیس به شهادت رسید (۸ دی ۱۴۰۳) نشست مشترک استاندار خراسان رضوی با علمای اهل سنت پهپاد آمریکایی توسط یمنی‌ها سرنگون شد (۸ دی ۱۴۰۳) پهپاد «ام کیو ۹» آمریکا در آسمان یمن سرنگون شد وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران یاوه گویی کرد عراقچی: سال ۲۰۲۵ در رابطه با موضوع هسته‌ای ایران مهم است آیا وزیر اقتصاد استیضاح می‌شود؟ تجاوز هوایی جدید آمریکا و انگلیس به یمن (۸ دی ۱۴۰۳) دستگیری سرشبکه مرتبط با منافقین در اردبیل (۸ دی ۱۴۰۳) پایگاه هوایی «نواتیم» ارتش رژیم صهیونیستی مورد حمله موشکی ارتش یمن قرار گرفت (۸ دی ۱۴۰۳) تداوم درگیری در امتداد خط مرزی بین پاکستان و افغانستان (۸ دی ۱۴۰۳) عذرخواهی پوتین از جمهوری آذربایجان به خاطر سقوط هواپیما فرماندار مشهد مقدس: توسعه زیرساخت‌های مشهد یک ضرورت است داوری: روند خدمت در سه سال اخیر هرگز متوقف نشد | از افتتاح ۷۰۰ کلاس درس تا ۱۰۰ جلسه دیدار مردمی پزشکیان: دولت آماده فراهم‌کردن زیرساخت‌های لازم برای مشارکت دانشگاهیان است مسیر خدمت در فرمانداری مشهد مقدس باید استمرار داشته باشد معاون‌اول رئیس‌جمهور: اصلاح برخی روندهای غلط گذشته، توسعه را شتاب می‌دهد مان‌موهان سینگ نخست وزیر سابق هندوستان کیست؟ + بیوگرافی و فیلم تشییع پیکر فرمانده کل سپاه: یمن در دفاع از فلسطینیان پیروز خواهد شد عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: وزیر امور خارجه با نگاه راهبردی وارد پکن شده است | این سفر محدود و محصور به پرونده هسته‌ای نخواهد بود مجلس به دنبال استیضاح وزیر راه و شهرسازی؟ درباره چالش‌ها و راهکار‌های اجرای قوانینی که روی کاغذ مانده‌اند | قوانین نامیزان ابلاغ ۲ ماده واحده از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی از سوی رئیس‌جمهور بحث و جدل مجلس و شورای عالی فضای مجازی بر سر کاسبان فیلترشکن؛ مقصر کیست؟ ستاد کل نیروهای مسلح: اتفاقات سوریه، محصول نقشه مشترک آمریکا و اسرائیل است امیر نصیرزاده: سلسله رزمایش‌های ما، توان و قدرت دفاعی ما را نشان خواهد داد عراقچی در پکن با وزیر امور خارجه چین دیدار کرد درگیری‌های شدید در شمال شرق استان حلب سوریه
سرخط خبرها

استرالیا دارای بالاترین شاخص کیفیت زندگی دیجیتال در سال ۲۰۱۹

  • کد خبر: ۱۳۴۷۳
  • ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۰
استرالیا دارای بالاترین شاخص کیفیت زندگی دیجیتال در سال ۲۰۱۹
فناوری تقریبا بر تمامی جنبه‌های روزمره زندگی تأثیرگذار است و راحتی و کارایی بهتر در زمینه‌هایی مانند مراقبت‌های بهداشتی، آموزش و ارتباطات را ایجاد کرده است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ تحقیق جدید نشان می‌دهد، همه کشور‌ها در فضای دیجیتال عملکرد خوبی ندارند و در بین کشور‌ها پنج کشور از نظر کیفیت زندگی دیجیتالی برتر هستند و استرالیا در این رده‌بندی مقام نخست را از آن خود کرده است.

بر اساس تحقیقی که توسط Surfshark، یک شبکه خصوصی مجازی در جزایر ویرجین انگلیس انجام شده نشان داد، استرالیا در شاخص کیفیت زندگی دیجیتال در سال ۲۰۱۹، بالاترین رتبه را دارد. این کشور در مقیاس صفر تا یک، نمره ۰.۷۹۹۲ را ثبت کرده است. استرالیا با امتیاز تقریبا یکسان با فرانسه و سنگاپور با رقم ۰.۷۸ در بالاترین رتبه قرار دارد.

محققان این تحقیق اظهار کردند: هیچ یک از کشور‌هایی که در این بررسی قرار نداشتند از آستانه ۰.۸ عبور نکردند در نتیجه استرالیا اولین کشور در جهان در زمینه زندگی دیجیتالی برتر است.

تحقیق Surfshark براساس اطلاعات منبع باز پایگاه داده‌های مختلف از جمله سازمان ملل، بانک جهانی، سازمان غیر دولتی Freedom House و اتحادیه ارتباطات بین‌المللی ارائه شده است. در این گزارش جمعیتی بیش از ۵.۵ میلیارد نفر از ۶۵ کشور جهان و معیار‌هایی شامل سرعت اتصال به اینترنت، مقرون به صرفه بودن، امنیت سایبری، در دسترس بودن قوانین مربوط به حفاظت از داده‌ها، خدمات دولت الکترونیکی و سایر موارد بررسی شد.

در ارزیابی از استرالیا، مقرون به صرفه بودن اینترنت همراه، سرعت تقریبا بالای اینترنت همراه و امنیت سایبری بالاترین امتیاز را داشته است.

کشور‌های برتر در این رتبه بندی شامل نروژ، ژاپن، کانادا، دانمارک، کره جنوبی، ایتالیا و سوئد بودند. ایالات متحده در رده یازدهم قرار دارد و از امنیت سایبری بالایی برخوردار است و در اختیار دولت الکترونیک است.

آخرین رتبه‌ها در بین کشور‌هایی که مورد تحلیل قرار گرفتند، الجزایر بود و پس از آن اتیوپی، عراق، مصر و پاکستان قرار داشتند. سرعت پایین اینترنت همراه و پایین بودن پهن باند اینترنت، کارایی پایین اینترنت، توسعه ضعیف خدمات دولت الکترونیک و رتبه پایین در امنیت سایبری منجر به پایین بودن رتبه الجزایر شده است.

کشور‌هایی مانند نروژ، ژاپن و کانادا نیز استاندارد‌های خود را در دنیای دیجیتال بالا نگه داشته و کانادا در سرعت اینترنت در رده دوم قرار دارد.

انگلیس، ایالات متحده و فرانسه در معیار امنیت سایبری جهانی بالاترین امتیاز را کسب کردند و دانمارک، سنگاپور و ایالات متحده سه امتیاز اول در دسترس بودن گزینه‌های مدیریت الکترونیکی را به خود اختصاص دادند.


سریع‌ترین سرعت اینترنت موبایل در ایسلند و پس از آن نروژ و کانادا بود.

ایسلند همچنین سرعت بالاتری در اینترنت پهن باند داشت و در رده دوم پس از سنگاپور قرار گرفت و از کره جنوبی پیشی گرفت.

اینترنت موبایل در استرالیا و هند مقرون‌به‌صرفه بود و اینترنت پهن باند در ژاپن و ایتالیا مقرون‌به‌صرفه است.

به‌طورکلی، این تحقیق نشان داد که نفوذ جهانی اینترنت از ۲۹ درصد در سال ۲۰۱۰ فراتر از ۵۰ درصد در سال ۲۰۱۸ رسیده است.

میزان نفوذ رسانه‌های اجتماعی جهانی از ۱۴ درصد در سال ۲۰۱۰ به ۳۵ درصد رسیده است و به‌طور متوسط، افراد روزانه ۷ ساعت را به‌صورت آنلاین سپری می‌کنند.

نگرانی درباره استاندارد‌های آنلاین، به‌ویژه استاندارد‌های حاکم بر حریم خصوصی، در سراسر جهان رو به افزایش است. بیش از ۸۰ درصد از افراد که در این تحقیق شرکت کرده بودند، نیاز به تدوین استاندارد‌های جهانی اینترنت را بیان کردند.

اتحادیه اروپا سال گذشته مجموعه‌ای از قوانین را برای محافظت بهتر از حریم شخصی کاربران آنلاین تصویب کرد، اما اطلاعات منتشرشده در اوایل سال ۲۰۱۹ نشان داد که اعتماد به اینترنت در بین کشور‌های عضو اتحادیه اروپا طی یک دهه همچنان پایین است.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->