پشت صحنه سریال «اجل معلق» + عکس برگزیدگان فیلم‌های مسابقه داستانی کوتاه و پویانمایی جشنواره کودکان و نوجوانان اعلام شد + اسامی واکنش عجیب امیرحسین قیاسی به انتقاد ایرج طهماسب به برنامه‌اش ۱۰ نوجوان از سراسر دنیا به داوری جشنواره فیلم کودک و نوجوان می‌پردازند چه چیز باعت شد شرک محبوب شود؟ سریال ترکی «خانه عروسک‌ها» فردا (۱۵ مهر ۱۴۰۴) به روی آنتن می‌رود + خلاصه داستان و زمان پخش داوران بخش بین الملل جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان معرفی شدند + اسامی فیلم کوتاه «نرموک» برنده‌ی جایزه بهترین فیلم کوتاه آلمان شد سریال «خرگوش سیاه» با دوبله فارسی منتشر شد درباره تنهایی آزیتا لاچینی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون | صدا، دوربین، تنهایی فراخوان «نمایشنامه‌نویسی و ترجمه نمایشنامه» منتشر شد ثبت نام بیش از ۴۸ هزار نفر در طرح بیمه تکمیلی صندوق اعتباری هنر معرفی فیلم­‌های «مقاومت» جشنواره فیلم کوتاه تهران + اسامی ۲ جایزه جشنواره آمریکایی برای فیلم کوتاه «شاخ‌دار» محمد معتمدی به بخش موسیقی خراسان «خنیاشهر» پیوست فیلم سینمایی «مجنون» در آستانه اکران + پوستر داوران بخش مسابقه جشنواره فیلم لندن ۲۰۲۵ را بشناسید اکران نیم‌بهای انیمیشن «یوز» در روز جهانی کودک (۱۶ مهر ۱۴۰۴) اهدای جایزه «بهترین فیلم از نگاه تماشاگران» در جشنواره فیلم کوتاه تهران
سرخط خبرها

انتشار کتاب «داستان‌های باورنکردنی جام جهانی» به ۲۰ زبان دنیا

  • کد خبر: ۱۳۵۴۹۰
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۳
انتشار کتاب «داستان‌های باورنکردنی جام جهانی» به ۲۰ زبان دنیا
آخرین نسخه کتاب «داستان‌های باورنکردنی جام جهانی» نوشته «لوسیانو ورنیکه» نویسنده آرژانتینی به ۲۰ زبان مختلف در آستانه بازی افتتاحیه جام جهانی قطر در روز یکشنبه منتشر خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مردی که برای تهیه بلیت جام جهانی ۲۰۱۰ به داخل رودخانه پر از کروکودیل پرید، یک بازیکن اروگوئه بلافاصله پس از سکته قلبی به زمین بازگشت و یک زوج روسی که پس از مشاجره بر سر اینکه لیونل مسی است یا کریستیانو رونالدو از هم جدا شدند و ... از جمله داستان‌های غیرمعمولی هستند که در کتاب جدید نوشته ««لوسیانو ورنیکه» گردآوری شده است.

این نویسنده به رویترز گفته که در این کتاب به پوشش مهم‌ترین رویداد ورزشی جهان از چشم اندازهای مختلف نگاه می‌کند، زیرا حتی کوچکترین داستان ها به نوعی اشتیاق به فوتبال را توصیف می‌کنند.

او در این کتاب نوشته در سال ۱۹۹۴، مردی آلبانیایی وارد یک فروشگاه شرط بندی شد و همسرش را در بُرد آرژانتین مقابل بلغارستان قمار کرد. شرط او ۲-۰ شکست خورد که متعاقباً منجر به از دست دادن همسر وحشت زده او نیز شد و شانزده سال بعد، یک ایستگاه رادیویی در کشور میزبان جام جهانی (آفریقای جنوبی) دو بلیت مسابقه فینال را به هر کسی که دیوانه‌وارترین کار را انجام داد، پیشنهاد داد و برنده مردی بود که خود را به رودخانه‌ای پر از کروکودیل انداخت.

با اضافه شدن فصل جدیدی برای هر جام جهانی، این سومین چاپ از کتاب نوشته «ورنیکه» است و او در حال جمع‌آوری نکات عجیب و غریب در مورد جام جهانی قطر، اولین جام جهان فوتبال در یکی از کشورهای خاورمیانه است که از فردا یکشنبه ۲۹ آبان آغاز به کار می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->