ویدیو | موسیقی استاد محمد نوری را باید با روح شنید، نه گوش! استوری هنرمند تئاتر مشهد دربارهٔ شرایط مجموعهٔ تئاتر شهر | کاش تئاتر مشهد بزرگ‌تر داشت + عکس تغییر چهره بازیگر نقش مومو سریال بچه مهندس + عکس ماجرای کتک خوردن جعفر دهقان در سریال «حکایت‌های کمال» مریم حسینیان، داستان‌نویس مشهدی، به کما رفت مستند «بامبی، داستان زندگی در جنگل» روی آنتن تلویزیون + شبکه پخش معرفی ویژه برنامه‌های اربعین در رادیو فرهنگ + زمان پخش ماجرای توقیف برنامه «ماجرای جنگ» به روایت جواد موگویی «مهران زینت‌بخش» مستندساز، در خاک آرام گرفت (۹ مرداد ۱۴۰۴) ساخت دنباله فیلم «شبکه اجتماعی» با حضور مایکی مدیسون و جرمی آلن وایت فصل ششم اکشن دلهره آور «دوشیزه اسکارلت و دوک» تولید می‌شود پژمان جمشیدی با کمدی «ناجورها» در راه اکران دلیل توقف در ساخت فیلم «چشمهایش» بهمن فرمان چیست؟ فیلم جدید سروش صحت با نام «استخر» ساخته می‌شود کتاب «گیتار اصالتاً یک ساز ایرانی است» در بازار نشر فیلم اقتباسی «شیاطین» به روایت «جیمز کامرون»
سرخط خبرها

انتشار کتاب «داستان‌های باورنکردنی جام جهانی» به ۲۰ زبان دنیا

  • کد خبر: ۱۳۵۴۹۰
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۳
انتشار کتاب «داستان‌های باورنکردنی جام جهانی» به ۲۰ زبان دنیا
آخرین نسخه کتاب «داستان‌های باورنکردنی جام جهانی» نوشته «لوسیانو ورنیکه» نویسنده آرژانتینی به ۲۰ زبان مختلف در آستانه بازی افتتاحیه جام جهانی قطر در روز یکشنبه منتشر خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مردی که برای تهیه بلیت جام جهانی ۲۰۱۰ به داخل رودخانه پر از کروکودیل پرید، یک بازیکن اروگوئه بلافاصله پس از سکته قلبی به زمین بازگشت و یک زوج روسی که پس از مشاجره بر سر اینکه لیونل مسی است یا کریستیانو رونالدو از هم جدا شدند و ... از جمله داستان‌های غیرمعمولی هستند که در کتاب جدید نوشته ««لوسیانو ورنیکه» گردآوری شده است.

این نویسنده به رویترز گفته که در این کتاب به پوشش مهم‌ترین رویداد ورزشی جهان از چشم اندازهای مختلف نگاه می‌کند، زیرا حتی کوچکترین داستان ها به نوعی اشتیاق به فوتبال را توصیف می‌کنند.

او در این کتاب نوشته در سال ۱۹۹۴، مردی آلبانیایی وارد یک فروشگاه شرط بندی شد و همسرش را در بُرد آرژانتین مقابل بلغارستان قمار کرد. شرط او ۲-۰ شکست خورد که متعاقباً منجر به از دست دادن همسر وحشت زده او نیز شد و شانزده سال بعد، یک ایستگاه رادیویی در کشور میزبان جام جهانی (آفریقای جنوبی) دو بلیت مسابقه فینال را به هر کسی که دیوانه‌وارترین کار را انجام داد، پیشنهاد داد و برنده مردی بود که خود را به رودخانه‌ای پر از کروکودیل انداخت.

با اضافه شدن فصل جدیدی برای هر جام جهانی، این سومین چاپ از کتاب نوشته «ورنیکه» است و او در حال جمع‌آوری نکات عجیب و غریب در مورد جام جهانی قطر، اولین جام جهان فوتبال در یکی از کشورهای خاورمیانه است که از فردا یکشنبه ۲۹ آبان آغاز به کار می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->