ارسال ۵۰۰اثر به جشنواره ادبی داستان کوتاه «هشت» در مشهد علیرضا خمسه به «استخر» سروش صحت پیوست برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها
سرخط خبرها

فیلم پر هزینه «آواتار ۲» به سوددهی می‌رسد؟

  • کد خبر: ۱۳۶۰۹۴
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۲
فیلم پر هزینه «آواتار ۲» به سوددهی می‌رسد؟
ساخت «آواتار۲» آنقدر پرهزینه شده که برای سوددهی باید به چهارمین یا پنجمین فیلم پرفروش تاریخ سینما بدل شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که بودجه تولید فیلم دوم «آواتار» حدود ۲۵۰ میلیون دلار شده ؛ با این حال هنوز جیمز کامرون سازنده فیلم حاضر نیست آمار دقیقی ارایه کند. تنها پاسخی که کامرون داده این بوده که: لعنتی خیلی گران درآمد.

مثل این که کامرون حتی به مدیران دیزنی و استودیو قرن بیستم گفته بود که بودجه ساخت دنباله «آواتار» آنقدر بالاست که می‌تواند به بدترین مورد تجاری تاریخ سینما بدل شود. طبق برآوردهای این کارگردان فیلم باید به سومین یا چهارمین فیلم پرفروش تاریخ بدل شود تا بتواند به سوددهی برسد.

در فهرست فعلی پرفروش‌ترین فیلم‌های جهان (بدون توجه به تورم)، «آواتار» کامرون در سال ۲۰۰۹ با ۲.۹ میلیارد دلار پرفروش‌ترین فیلم جهان است. «انتقام‌جویان: پایان بازی» دیزنی با ۲.۷ میلیون دلار در جایگاه دوم قرار دارد و «تایتانیک» کامرون با ۲.۱ میلیارد دلار در جایگاه سوم قرار دارد. به این ترتیب گفته کامرون چنین معنی می‌دهد که اگر «آواتار: راه آب» بخواهد به نتیجه برسد، باید از «جنگ ستارگان: نیرو برمی‌خیزد» با فروش ۲.۰۷ میلیارد دلار یا «انتقام‌جویان: جنگ بی‌نهایت» با فروش ۲.۰۵ دلار پیشی بگیرد. یا به عبارتی فیلم باید بالای ۲ میلیارد دلار بفروشد.

تاکنون تنها پنج فیلم از مرز ۲ میلیارد دلار در سرتاسر جهان عبور کرده‌اند که تازه بدون توجه به تورم است. با این حال و با وجود تاثیری که پاندمی بر فروش سینماها گذاشت، فیلم‌هایی مانند «مرد عنکبوتی: راه برگشتی به خانه نیست» با فروش ۱.۹ میلیارد دلار و «تاپ گان: ماوریک» با فروش۱.۴ میلیارد دلار توانسته‌اند سود کلانی کسب کنند و می‌توان امید داشت که همین موفقیت برای «راه آب» هم رقم بخورد.

فیلم اصلی «آواتار» ۷۸۵ میلیون دلار فروش داخلی در آمریکا را ثبت کرد و بدون محاسبه تورم در جایگاه چهارم جدول فروش در گیشه‌های آمریکا قرار دارد. در جایگاه پنجم، «تاپ گان: ماوریک» با ۷۱۶ میلیون دلار فروش داخلی قرار دارد.

«آواتار: راه آب» ۱۶ دسامبر در سینماها اکران می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->