بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت
سرخط خبرها

دبیر انجمن تولید کنندگان فولاد ایران در مشهد: فضای ساخت داخلی و بومی‌سازی را دنبال می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۳۶۲۹۱
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۸
دبیر انجمن تولید کنندگان فولاد ایران در مشهد: فضای ساخت داخلی و بومی‌سازی را دنبال می‌کنیم
دبیر انجمن تولید کنندگان فولاد ایران گفت: طی ۵ سال گذشته در انجمن تولیدکنندگان فولاد فضای ساخت داخلی و بومی‌سازی را دنبال کرده و اقدام به برگزاری جشنواره سالانه فولاد نیز نموده‌ایم.

گروه اقتصاد|شهرآرانیوز، سید رسول خلیفه سلطانی، امروز ۲ آذر ماه در سومین همایش استانی کمیته بومی‌سازی و توسعه تکنولوژی زنجیره آهن و فولاد کشور که در پارک علم و فناوری خراسان رضوی با حضور رئیس پارک علم و فناوری استان برگزار شد، اظهار کرد:  در دی ماه سال جاری نیز چهارمین جشنواره فولاد در کشور برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در این مدت ساختار اجرایی را دنبال کردیم، افزود: برگزاری این جشنواره موجب انعکاس ملی و ایجاد تحول در صنعت فولاد و کل صنعت شد. خوشبختانه موضوع مهم در برگزاری این جشنواره بومی سازی و توسعه تکنولوژی بوده است. بر همین اساس کمیته بومی سازی تشکیل شده که در این کمیته همفکری انجام می‌شود. در این کمیته دو محور برای توسعه تکنولوژی و ساخت داخلی صنعت فولادی طراحی شده است. یکی از این محور‌ها ایجاد سامانه جامع به هم رسانی (سامانه کارلینگ) تامین کننده و تولید کننده در فضای کسب و کار فولاد و دیگری تشکیل صندوق پژوهش و فناوری فولاد است که در هر دو مسیر قدم‌های حرفه‌ای برداشته شد.
دبیر انجمن تولید کنندگان فولاد ایران درباره فعالیت صندوق پژوهش و فناوری فولاد تصریح کرد: این صندوق تخصصی و منشعب شده از صندوق نوآوری و شکوفایی است. در این صندوق شرکت‌های فولادی هر کدام سهمی داشته و این صندوق ۱۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه خواهد داشت. پیش بینی می‌شود که پس از تاسیس این صندوق سرمایه این صندوق رشد ۱۰ برابری داشته باشد. این صندوق به عنوان پشتوانه توانمندسازی و توسعه تکنولوژی ساخت داخل است.
خلیفه سلطانی افزود: اقدام مهمتر از تشکیل این صندوق ایجاد سامانه جامع به هم رسانی و اطلاعاتی تامین و تولید کننده در حوزه فولاد بود که خوشبختانه این سامانه زودتر به بار نشست. این سامانه عملا به سامانه‌ای برای کسب و کار صنعتی مبدل شده است. اگرچه پایه آن صنعت فولاد بود، اما امروز کل صنایع معدنی در بر گرفته و امید است به سامانه جامع صنعتی برای کشور تبدیل شود.
دبیر انجمن تولید کنندگان فولاد کشور خاطر نشان کرد: از طرف سازمان صنعت، معدن و تجارت فضایی که ما ایجاد کردیم مورد حمایت و استقبال قرار گرفته و این مدل برای توسعه در بقیه صنایع در حال گسترش است. برگزاری این همایش‌ها در استان‌ها تلاشی در راستای این توسعه است. باید جلساتی هدفمند برگزار شده و در سه همایش قبلی این مساله حفظ شده است. در بومی سازی در صنعت فولاد در بحث قطعات و کامپوننت‌ها بسیار فعالیت کرده‌ایم، اما باید در بحث توسعه تکنولوژی هم جسارت به خرج داده و بیشتر فعالیت کنیم. باید قدم‌های مثبتی در این زمینه برداریم.
خلیفه سلطانی تصریح کرد: امروز در سامانه کارلینگ ۲۶ هزار کد کالایی که هر کد کالایی شناسنامه فنی ۴۰ صفحه‌ای دارد، ثبت شده است. این سامانه سرمایه بزرگی برای توانمندی صنعت فولاد بوده و به آن کمک می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->