چگونگی علایم و درمان «تب دنگی» | مبتلایان از مصرف پروفن و ژلوفن خودداری کنند آغاز پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری از امروز (۱۳ تیر ۱۴۰۳) پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق در برخی مناطق شمالی کشور (۱۳ تیر ۱۴۰۳) پرستاران از دولت آتی چه مطالباتی دارند؟ اعلام نتایج امتحانات نهایی دانش‌آموزان، ۱۶ تیرماه | امکان اعتراض تا ۲۰ تیر سومین همایش بزرگ "خانواده باشکوه" در مشهد برگزار شد | مشارکت ۵۲۵ مادر در پویش "نذر یک فرزند" طی سه سال مجازات قتل در تصادف رانندگی+ جزییات چند نکته مهم درباره بار زائران در فرودگاه‌های جده و مدینه نجات ۸ شهروند مشهدی از میان دود آتش‌سوزی (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کشف ۴۰۰ کیلوگرم مواد روانگردان شیشه اعترافات تکان دهنده درباره قتل پدر ثروتمند دادگاه رسیدگی به پرونده رستمی‌صفا برگزار شد پرونده عجیب قتل فجیع نوجوانی که در برابر شیطان مقاومت کرد گردشگری سلامت ایران در یک سال گذشته به اندازه ۲۰ سال پیشرفت کرد پدروپسر مامورنما در مشهد به دام افتادند (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کلاهبرداری با ترفند نرم افزار رایگان آموزش ارز دیجیتال (۱۲تیر ۱۴۰۳) گلابی؛ میوه‌ای مفید برای کاهش «کلسترول بد» خطر همه‌گیری بیماری تب دنگی در کشور ۵۰ درصد کودکان ایرانی بدخواب شده‌اند | ۳ فاکتور مهم شیوع ۳۶ درصدی اختلال خواب در کودکان تهرانی سرکه سیب؛ فراورده‌ای که برای کاهش وزن مفید است
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

۵۱۰ هزار کودک در هرات واکسن سرخک دریافت می‌کنند

  • کد خبر: ۱۳۶۴۶۱
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۸
۵۱۰ هزار کودک در هرات واکسن سرخک دریافت می‌کنند
اداره بهداشت طالبان در هرات از آغاز واکسیناسیون فلج اطفال و سرخک در این ولایت خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدآصف کبیر، معاون وزارت بهداشت هرات اعلام کرد که که در این کارزار قرار است ۵۹۰ هزار کودک زیر سن پنج سال واکسن فلج اطفال و ۵۱۰ هزار کودک دیگر واکسن سرخک دریافت کنند.

مولوی نوراحمد اسلام‌جار، والی طالبان در هرات تأکید کرد که خانواده‌ها با استفاده از این فرصت، کودکان خود را در برابر بیماری‌های کشنده‌ فلج کودکان و سرخکان واکسن بزنند.

از طرف دیگر مسئولان اداره بهداشت طالبان در هرات اعلام کردند که طی ۷ ماه گذشته ۲۱ کودک براثر بیماری سرخک در این ولایت جان باختند.

اخیرا سازمان جهانی بهداشت به‌مناسبت روز جهانی فلج اطفال گفته است که افغانستان بیش از هر زمان دیگر برای ریشه‌کن کردن این بیماری نزدیک شده است.

افغانستان و پاکستان تنها کشورهایی‌ هستند که تا اکنون موفق به محو فلج اطفال نشده‌اند. در این دو کشور ناامنی همواره چالشی در برابر واکسن بوده است. طالبان در گذشته در مناطق تحت کنترل خود مانع تطبیق واکسن می‌شدند.

طبق آمار سازمان جهانی بهداشت، در سال ۲۰۲۰ میلادی ۵۶ مورد فلج اطفال در افغانستان ثبت شده بود. این آمار در سال ۲۰۲۱ به چهار مورد کاهش یافت.

این سازمان تأکید دارد که افغانستان فرصت فوق‌العاده برای محوی فلج اطفال دارد. 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->