سردرگمی و چالش جدید اسراییل مقابل حزب الله محاصره بن گویر در میان معترضان خشمگین صهیونیست + فیلم رئیسی: امروز همگان حقوق فلسطینیان را مطالبه می‌کنند چین، خواهان پایان فاجعه انسانی در غزه شد تظاهرات مجدد شهرک‌نشینان در برابر محل اقامت نتانیاهو ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند واکنش روسیه به کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین هشدار مصر و تشکیلات خودگردان درباره یورش احتمالی به رفح حماس: ابعاد سیاسی و راهبردی نبرد طوفان الاقصی محقق شد حزب‌الله لبنان «رویسات العلم» را هدف قرار داد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) ارسال مخفیانه تسلیحات دوربرد آمریکایی به اوکراین کدام بازیگر زن باعث اغفال تتلو شد؟ فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد بایدن: اوکراین نیمی از اراضی خود را از روسیه پس گرفته است حمله موشکی مقاومت فلسطین به اطراف غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) واکنش ایران به بیانیه کویت و اردن در خصوص میدان آرش پشت پرده سفر پنهانی روسای شاباک و ارتش رژیم صهیونیستی به قاهره رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته است سناریوی زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا حمله موشکی و راکتی مقاومت به مواضع نظامیان رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

حنا ربانی: ادامه توقیف دارایی‌ها افغانستان را به سمت فروپاشی سوق می‌دهد

  • کد خبر: ۱۳۶۹۷۵
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۶
حنا ربانی: ادامه توقیف دارایی‌ها افغانستان را به سمت فروپاشی سوق می‌دهد
معاون وزارت خارجه پاکستان اظهارداشت توقیف دارایی‌های افغانستان توسط آمریکا و توقف کمک‌ها اقتصاد این کشور را به فروپاشی می‌برد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «حنا ربانی کهر» معاون وزارت خارجه پاکستان با باز نشر گزارشی درباره وضعیت وخیم انسانی افغانستان در صفحه توئیتر خود نوشت یک فاجعه انسانی در حال وقوع در این کشور است.

وی افزود پس از تحولات افغانستان وجوهی که به این کشور سرازیر می‌شد، متوقف شد و توقیف دارایی‌های افغانستان سبب فروپاشی اقتصاد آن شده است.

براساس گزارش‌های سازمان ملل، بیش از شش میلیون کودک در آستانه قحطی قرار دارند و آمار سوء تغذیه بین مردم افغانستان، به ویژه میان کودکان، به طور سرسام‌آوری افزایش یافته است.

چندی پیش نیز دیدبان حقوق بشر با تأکید بر لزوم آزادسازی دارایی‌های افغانستان گزارش داده بود تا زمانی که آمریکا و سایر دولت‌ها محدودیت‌های بخش بانکی افغانستان را برای تسهیل فعالیت‌های اقتصادی مشروع و کمک‌های بشردوستانه تسهیل نکنند، به طور مؤثر نمی‌توان به بحران انسانی افغانستان رسیدگی کرد.

«جان سیفتون» مدیر بخش آسیایی دیدبان حقوق بشر دراین‌باره گفته بود: ریشه بحران گرسنگی و بهداشت در افغانستان، بحران بانکی در این کشور است. صرف نظر از وضعیت یا اعتبار طالبان نزد دولت‌های خارجی، محدودیت‌های اقتصادی بین‌المللی همچنان عامل فاجعه کشور است و به مردم افغانستان آسیب می‌زند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->