فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد
سرخط خبرها

جام‌جهانی و سندرم «خود‌مردم‌پنداری»!

  • کد خبر: ۱۳۷۰۲۱
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۱
جام‌جهانی و سندرم «خود‌مردم‌پنداری»!
«خود‌مردم‌پنداری» یک بیماری است که در لایه‌های روشن‌فکری و غرب‌زدگی ایران رسوخ کرده و هیچ‌گاه حاضر نشده است مردم را ببیند و با آن‌ها هم‌افق شود.

«خود‌مردم‌پنداری» یک بیماری است که در لایه‌های روشن‌فکری و غرب‌زدگی ایران رسوخ کرده و هیچ‌گاه حاضر نشده است مردم را ببیند و با آن‌ها هم‌افق شود؛ چه پیش از انقلاب و در بحبوحه مبارزات، چه پس از پیروزی انقلاب و تشکیل جمهوری اسلامی، چه در جنگ تحمیلی و چه پس از آن و چه امروز. خود‌مردم‌پندار‌ها کم هستند، اما در همه عرصه‌ها خودنمایی می‌کنند؛ از اقتصاد و سیاست و اجتماع گرفته تا فرهنگ و هنر و حتی ورزش.

این عده کم با نادیده‌گرفتن مردم ایران اسلامی، در تلاش‌اند تا خواسته‌های خود را که از اهداف استعماری دشمنان ایران وام گرفته‌اند، به مردم تحمیل کنند؛ تحمیلی که در زر‌ورق‌های رنگین قرار گرفته است تا بتواند مردم را با خود همراه کند، زهی خیال باطل!

طی هفتاد روز گذشته خود‌مردم‌پندار‌ها به‌دنبال این بودند که ایران را تجزیه کنند؛ جمعیت محدودی که فکر می‌کردند با دمیدن در آتش اغتشاش و ناامنی می‌توانند خدشه‌ای به آرمان ایران اسلامی مستقل وارد کنند. با تمام قوا و همه رسانه‌هایشان، با هزاران فراخوان و فشار دنبال این بودند تا مردم را علیه انقلاب مردمی‌شان بشورانند؛ چه تناقض آشکاری!

خود‌مردم‌پندار‌ها حتی به ورزش هم رحم نکردند. به جام‌جهانی فوتبال که رسید، فکر کردند می‌توانند تیم ملی ایران را با فشار و اجبار از دور مسابقات حذف کنند؛ ولی نشد. در روز‌های منتهی به برگزاری جام‌جهانی هم با تحریم و تهدید و توهین به بازیکنان تیم ملی، دنبال این بودند که خواسته‌هایشان را تحمیل کنند. خود‌مردم پندار‌ها حتی به ایرانی‌بودنشان نیز پشت کردند و در بازی ایران و انگلیس نه‌تن‌ها از تیم ملی ایران حمایت نکردند، بلکه حمایتشان را به‌سمت تیم حریف بردند و از باخت تیم خوش‌حال شدند.

خود‌مردم‌پنداری یک سندرم است که دامن روشن‌فکری را رها نمی‌کند؛ اما آن‌ها خوب می‌دانند که مردم کسانی دیگر هستند. مردم همان‌هایی هستند که از باخت تیم ملی ایران در‌برابر انگلیس ناراحت شدند، اشک ریختند و دل‌گیر شدند. مردم همان‌هایی هستند که بعد از پیروزی تیم ملی در‌برابر ولز، بدون هیچ فراخوان و فشاری به خیابان‌ها آمدند و جشن ملی گرفتند؛ مثل ۹‌دی ۱۳۸۸ یا ۱۳‌آبان‌۱۴۰۱. مردم همان‌هایی هستند که به وضعیت اقتصادی کشور اعتراض دارند؛ اما عقلانیت انقلابی‌شان هیچ‌گاه آن‌ها را با خودمردم‌پندار‌ها و دشمنان این مرز‌و‌بوم همراه نمی‌کند.

خودمردم‌پندار‌ها از این مردم می‌ترسند؛ چون مثل رودی خروشان، آن‌ها را از بین می‌برند. سندرم خود‌مردم‌پنداری بیش از هر کسی خود مردم‌پندار‌ها را آزار می‌دهد؛ چون مردم همه‌جای کشور هستند و کشور متعلق به مردم است و آن‌ها با دیدن مردم واقعی عذاب می‌کشند. بیش باد این عذاب!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->