مهم‌ترین نشانه‌های بهداشت فردی را بشناسید | زنگ بهداشت دستگیری یکی از مظنونان زورگیری از دانشجوی گلستانی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) درباره مرحوم علیرضا افضلی‌پور، شیمی‌دان و خیر فقید کشورمان | تو در کویر دمیدی، بهار جاری شد تصمیم در خصوص تأثیر معدل یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ چه زمانی مشخص می‌شود؟ آغاز سراسری برنامه ملی ارتقای تغذیه سالمندان در کشور موزه ملی ایران به روایت تصاویر و تاریخ نحوه اعطای مجوز به متقاضیان مشاغل خانگی در صنعت غذا ابتلای ۱۱۲۷ نفر به «تب دنگی» در سال ۱۴۰۳ شیوع «آبله مرغان» در فصل بهار جزئیات جدید مصوبه «تاثیر معدل»| آتش انتقادات دوباره شعله‌ور شد ممنوعیت فعالیت معلم‌بلاگرها آیا واقعاً اجرایی می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش کیفیت هوا در راه مشهد سناریوی زورگیری از امیرمحمد خالقی تکرار شد | این بار در گلستان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور فردا (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) کدام بازنشستگان از دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی خط خوردند؟ گزارش صدای مردم از دغدغه‌های مردمی برای کیفیت نان | خرده روایت‌های نان از چه سنی باید ضدآفتاب زد؟ انهدام باند کلاهبرداری توسط پلیس فتای مشهد | راز  ویلای سیاه برملا شد گرد و غبار در کمین مشهد ۳ ماه حساس، پیش روی تأمین آب مشهد سلامت مادران و نوزادان پایه و اساس خانواده و جامعه سالم است وزیر بهداشت: یک میلیارد دلار برای تامین داروهای استراتژیک جذب خواهد شد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید  (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) بیش از ۵۵درصد مطالبات دارویی و تجهیزات پزشکی پرداخت شد پیش‌بینی رگبار باران در ۱۲ استان کشور (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) مسواک چه زمانی باید عوض شود؟ میخچه پا چیست و چگونه درمان می‌شود؟ معاون وزارت بهداشت: افزون بر ۵۰ درصد بزرگسالان کشور چاق هستند تصادف مرگبار پژو پارس و پراید در بایگ خراسان رضوی + جزئیات (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آماده باش هلال احمر در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر برای بارش‌های شدید بهاری آیا وعده دروغ ازدواج جرم است؟ | پاسخ حقوقی به یک فریب عاطفی !
سرخط خبرها

کاهش ۲ تا ۸۶ درصدی هزینه ۲۰۰ قلم دارو برای افراد تحت پوشش بیمه

  • کد خبر: ۱۳۷۲۰۶
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - ۲۳:۵۰
کاهش ۲ تا ۸۶ درصدی هزینه ۲۰۰ قلم دارو برای افراد تحت پوشش بیمه
معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو گفت: طبق طرح دارویار، پایه پوشش بیمه بر مبنای دارویی قرار گرفت که ۵۰ درصد از سهم بازار را تامین می‌کند که بر این اساس، پرداختی از جیب بیمار در مورد بیش از ۲۰۰ قلم دارو، بین ۲ تا ۸۶ درصدی کاهش یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سید حیدر محمدی با بیان اینکه هدف از اجرای طرح دارویار، تغییر سیاست‌های ارزی و عدم افزایش پرداختی از جیب بیمار بود، گفت: با اجرای طرح دارویار ارز دولتی واردات و تولید نیمایی و یارانه دارو به انتهای چرخه مصرف (مردم) منتقل شد. در حال حاضر ۹۵ درصد از دارو‌های مصرفی در تحت پوشش طرح اصلاح سیاست‌های ارزی قرار گرفته اند.

وی افزود: حدود یک هزار و ۷۰۰ قلم دارو در کشور، تحت پوشش بیمه نبودند که در این بین مانند چاقی و لاغری و ویتامین‌ها در دسته مکمل‌ها بودند، اما تغییر قیمت ۳۶۶ قلم مابقی این اقلام که اضطرار درمانی داشتند، تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.

معاون وزیر بهداشت در خصوص برخی اظهارات مبنی بر عدم پوشش بیمه تعدادی از دارو‌ها پس از اجرای طرح دارویار تصریح کرد: این دارو‌ها از ابتدا هم مشمول ارز ترجیحی نمی‌شدند که در انتهای زنجیره نیز پوشش بیمه‌ای برای آن در نظر گرفته شود.

رییس سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: افزایش هزینه‌های تولیدکنندگان یک امر طبیعی است، اما نباید این افزایش هزینه‌ها به افزایش قیمت دارو ختم شود. افزایش قیمت دارو توسط بیمه‌ها پوشش داده شده و تنها بار مالی آن متوجه دولت می‌شود.

دکتر محمدی در خصوص کمبود اسپری‌های تنفسی گفت: در مقاطعی دچار کمبود اسپری‌های تنفسی شده بودیم که با افزایش تولید و واردات، این کمبود‌ها بر طرف شد و تا زمانی که تولید نیاز کشور را برطرف کند، واردات نیز ادامه خواهد داشت.

به گفته وی با اصلاح سیاست‌های ارزی انسولین قلمی وارداتی، قیمت این اقلام دچار افزایش شد، اما برای بیمارانی دارای نسخه با قیمت‌های قبل عرضه می‌شوند و انسولین قلمی ۲۲۰ هزار تومانی با قیمت ۴ هزار و ۵۰۰ تومان به بیماران فروخته می‌شود.

​پیشرفت تولید دارو‌های گیاهی به نسبت افق برنامه ششم توسعه در حوزه طب سنتی

وی با اشاره به تمایل بخشی از جامعه برای استفاده از خدمات طب سنتی گفت: متقاضی فرآورده‌های سنتی در ایران زیاد است و پیش از این، دارو‌های گیاهی به شکل سنتی در داروخانه‌ها توزیع می‌شد که در حال حاضر به شکل فرآوری شده، توزیع می‌شود.

دکتر محمدی با بیان اینکه در تولید دارو‌های گیاهی به نسبت افق برنامه ششم توسعه در حوزه طب سنتی پیشرفت ۲۰۰ درصدی داریم، یادآور شد: از افق سال ۱۴۰۴ برای تولید فرآورده‌های طب سنتی بسیار جلوتر هستیم و حدود ۲ هزار پروانه محصولات طب سنتی به وسیله ۴۰۰ شرکت تولید کننده از سوی سازمان غذا و دارو صادر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->