مشکلات ناشی از «شکاف لب» در کودکان مرگ ۴ کودک زیر ۵ سال با مواد مخدر در خراسان رضوی مرگ نوجوان ۱۱۰ کیلویی زیر تیغ جراحی زیبایی در تهران غرق‌شدگی در بهار ۱۴۰۳ جان ۲۸۳ ایرانی را گرفت قتل مادربزرگ و عمو به‌خاطر ارثیه در جنوب تهران نجات ۴۵۵۰ فرزند از سقط جنین خودکشی عروس ۲۴ ساله به علت اختلاف بر سر تالار عروسی! افشای شکنجه وحشیانه پسر معلول در اسارتگاه مرد بی‌رحم برادرکشی بیخ گوش مادر و خواهر | جسد برادرم را در باغچه دفن کردم قطع عضو شهروند تهرانی در قدرت‌نمایی اراذل و اوباش| دو شرور سابقه دار دستگیر شدند حریق یک کارگاه بزرگ چندمنظوره در جاده سیمان| یک آتش نشان مصدوم شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) تولید پلیمرهای انتقال دارو به سلول‌های سرطانی توسط پژوهشگران مشهدی نتیجه پایه یازدهم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج (۹ مرداد ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۸ هزار گذرنامه زیارتی در خراسان رضوی درمان جدید برای طاسی سر مردان گشت‌های ویژه پلیس آگاهی ۱۴۵۱ خودروی مسروقه در سراسر کشور را کشف کردند حجامت یا اهدای خون | حجامت کنیم یا خون هدیه کنیم؟ عوارض استفاده از ماهی‌تابه‌های نچسب | «تب دود» چیست؟ وزش باد‌های غبارآلود ۱۲۰ روزه در خراسان رضوی و استان‌های شرقی کشور کمبود گروه‌های خونی A مثبت و منفی در خراسان رضوی
سرخط خبرها

مدیرکل دارو سازمان غذا و دارو: بدهی معوق تامین اجتماعی ۳.۳ هزار میلیارد تومان است

  • کد خبر: ۱۳۵۱۸۵
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۶
مدیرکل دارو سازمان غذا و دارو: بدهی معوق تامین اجتماعی ۳.۳ هزار میلیارد تومان است
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: در تعامل با بانک مرکزی، تخصیص ارز نیمایی دارو و مواد جانبی طی ۲۴ تا ۴۸ ساعت عملیاتی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد پیکان‌پور درباره اقدامات انجام شده در جهت رفع کمبود‌های دارویی، گفت: اقدامات در حوزه اداره کل دارو با تاکید روی رفع کمبود و ارتقاء کیفیت دنبال می‌شود.

وی گفت: تا آخر آذرماه تمرکز جدی روی رفع کمبود‌های دارویی بازار خواهد بود. همچنین بالاخره در تعامل با بانک مرکزی، تخصیص ارز نیمایی دارو و مواد جانبی طی ۲۴ تا ۴۸ ساعت عملیاتی شد.

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو به موضوع بدهی‌های سازمان تامین اجتماعی به داروخانه‌ها نیز اشاره کرد و گفت: بدهی‌های معوق سازمان تامین اجتماعی که معمولا تا هشت ماه و جمعا به ۵.۵ هزار میلیارد تومان می‌رسید، پس از اجرای طرح دارویار به سه ماه کاهش یافته و اکنون ۳.۳ همت (هزار میلیارد تومان) است.

پیکان‌پور تاکید کرد: سازمان غذا و دارو مکلف به آن شده که در کنار نظارت بر تعهدات تامین شرکت‌ها از مسیر تولید داخل، تا زمان اشباع بازار و رفع نیاز بیماران، سایر ظرفیت‌ها را نیز فعال کند.

وی گفت: در زمان بروز کمبود برای رفع خلاء بازار، تامین باید گا‌ها ۵ تا ۶ برابر افزایش یابد. به عنوان مثال در مهرماه تولید سوسپانسیون بروفن حدودا ۳۰۰ هزار عدد بود که در حال حاضر به ۲.۵ میلیون عدد رسیده است.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->