رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴ تور مجازی فاز اول خط سه مترو مشهد | با ابر پروژه خط ۳ قطارشهری مشهد بیشتر آشنا شوید
سرخط خبرها

شهر مشهد نیازمند منابع مالی جدید است

  • کد خبر: ۱۳۷۵۰۰
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۳
  • ۱
شهر مشهد نیازمند منابع مالی جدید است
عضو کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد گفت: عملکرد معاونت اقتصادی در حوزه‌های مختلف ارزنده بوده و با تکیه به ظرفیت‌هایی، چون مولدسازی دارایی‌ها، بند "ع" تبصره ۵ قانون بودجه، توافق با مالکان اراضی بزرگ‌مقیاس و ... ظرفیت‌ها و منابع مالی جدیدی برای شهر باید ایجاد کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حمید ضمیری در حاشیه بازدید از معاونت اقتصادی و سرمایه‌گذاری شهرداری ضمن اشاره به اینکه وابستگی شدید شهرداری‌ها به منابع مالی ناشی از عوارض و جرایم و تخلفات ساختمانی و فروش تراکم، به‌عنوان یکی از آسیب‌ها شناخته می‌شود، افزود: البته بر اساس قوانین جدید، بخشی از این درآمد‌ها در حال حذف بوده و شهرداری‌ها باید رویکرد‌های جدیدی را در کسب درآمد برای خود ایجاد کنند.

وی اضافه کرد: بالاترین ظرفیت در شهرداری‌ها، حوزه معاونت اقتصادی و سرمایه‌گذاری است که در مسیر مولدسازی دارایی‌ها و همچنین تأمین مالی با استفاده از روش‌های جدید گام برمی‌دارد.

ضمیری ضمن اشاره به گزارش ارائه‌شده از سوی معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری شهرداری مشهد، گفت: خوشبختانه دراین گزارش، شاهد خلاقیت، نوآوری و بهره‌گیری از روش‌های جدید تأمین مالی و منابع برای شهرداری بودیم که اقدامات خوبی هستند.

عضو کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد بابیان اینکه در حوزه استفاده از ظرفیت بخش خصوصی نیاز به اعتمادسازی داریم، تصریح کرد: بعضی پروژه‌ها نزدیک به ۲۰ سال است که آغاز شده، اما هنوز تعیین تکلیف نشده است؛ چنین اقداماتی به اعتماد سرمایه‌گذار خدشه وارد می‌کند.

ضمیری یکی از اقدامات سازنده معاونت اقتصادی شهرداری را شناسایی و احصاء مشکلات پروژه‌ها سرمایه‌گذاری گذشته دانست و گفت: به‌واسطه این اتفاق خوب، در پروژه‌های جدید سرمایه‌گذاری مشترک با بخش خصوصی و مشارکتی، این مشکلات قدیمی را شاهد نخواهیم بود و سرمایه‌گذار با کمترین دغدغه امکان بهره‌وری از منابع پروژه‌های مشارکتی را خواهد داشت.

وی با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیت بند "ع" تبصره ۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ و تهاتر مطالبات شهرداری از دولت، افزود: دراین زمینه نیز خوشبختانه معاونت اقتصادی برنامه‌های خوبی داشته که امیدواریم زودتر عملیاتی و محقق شود تا سرمایه جدیدی را برای شهر ایجاد کنیم.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد در خصوص اراضی بزرگ‎‌مقیاس و درشت‌دانه نیز اظهار کرد: معاونت مالی شهرداری باید هرچه زودتر نسبت به توافق با مالکان این اراضی اقدام کند تا منابع ملکی جدیدی شکل گیرد و این منابع را برای بهره‌وری بیشتر در اختیار معاونت اقتصادی قرار دهیم.

ضمیری بابیان اینکه یکی از نیاز‌های معاونت اقتصادی، املاکی است که بدون مشکل و دارای کمترین خدشه در مالکیت و پروانه است، گفت: متأسفانه طی یک سال اخیر معاونت مالی و سازمان زمین و مسکن عملکرد مناسبی دراین حوزه نداشته است؛ معاونت اقتصادی باید با بهره‌گیری از ظرفیت اراضی و جذب سرمایه‌گذار، فرآوری حداکثری و ایجاد ارزش‌افزوده برای املاک ایجاد کند و منابعی را در اختیار شهر و شهرداری قرار دهد.

وی یکی از توصیه‌های خود به معاونت اقتصادی را بهره‌گیری از ظرفیت سرمایه‌گذاران برای توسعه زیرساخت‌های خدماتی عنوان کرد و افزود: بسته‌های مشوقی برای ایجاد این زیرساخت‌ها باید تعریف کرد تا سرمایه‌گذار نسبت به ایجاد زیرساخت‌هایی، چون پارکینگ، ایستگاه‌های آتش‌نشانی و ... تشویق شود.

عضو کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد با تأکید بر لزوم توجه ویژه به ظرفیت خیرین در حوزه معاونت اقتصادی، اظهار کرد: اقدامات خوبی دراین خصوص هم صورت گرفته، اما تفاهم‌نامه‌ها باید زودتر وارد عمل و به قرارداد منتهی شود؛ ظرفیت منابع خیرین، ظرفیتی پاک و عظیم است که معاونت اقتصادی دراین حوزه باید بیش‌ازپیش فعالیت داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
یک مشهدی
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۱
0
0
فعلا شهر مشهد یکی از کثیف ترین شهر های ایران است. اول صبح ساعت هشت گشتی در کوچه ها بزنید مثلا رضا طالقانی ابوذر احمد آباد تا ببینید کوچه ها پر از آشغال است. هر جای شهر رو نگاه کنید کثیف است. آسانسورهای پل عابر، ایستگاه اتوبوس، اتوبوسهای واحد، معابر و ...
هزار آفرین به شهرداری مشهد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->