دیدار لاوروف و متقی در مسکو بهرامی: حضور نظامی خارجی در افغانستان به تقویت گروه‌های افراطی انجامید تاکید بر حمایت از افغانستان مستقل در بیانیه پایانی مشترک فرمت مسکو مقام سازمان ملل متحد از خدمات ایران برای مهاجران قدردانی کرد وزیر خارجه طالبان: افغان‌ها حضور خارجی‌ها را در خاک خود تحمل نمی‌کنند + فیلم طالبان اینستاگرام را در افغانستان فیلتر کرد (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) لاوروف: استقرار زیرساخت‌های نظامی کشور‌های ثالث در افغانستان غیرقابل قبول است هفتمین نشست فرمت مسکو با دستورکار ویژه امنیت افغانستان آغاز شد تعیین تابعیت فرزندان اتباع خارجی متولد ایران برعهده وزارت امور خارجه است معاون وزیر کشور: جامعه بین‌الملل درقبال پناهندگان افغانستانی، مسئولیت خود را انجام نداده است دیدار نمایندگان ایران و پاکستان در آستانه نشست «فرمت مسکو» | تأکید بر مقابله با تروریسم و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای آمار خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی از طریق مرز دوغارون به یک میلیون نفر رسید (۱۴ مهر ۱۴۰۴) بررسی آخرین وضعیت مناسبات ایران و افغانستان در دیدار عراقچی با بیکدلی قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه چهاردهم مهرماه ۱۴۰۴) افغانستان، محور دیدار نمایندگان ۴ کشور مهم منطقه در مسکو شکاریم یکسر همه پیش مرگ | یادی از استاد محمدیونس طغیان ساکایی سرپرست سفارت ایران در کابل: تحریم‌ها تأثیری بر همکاری‌های اقتصادی ایران با افغانستان ندارد با اتصال دوباره اینترنت در افغانستان، مشکل کامیون‌های ایرانی برای ورود به اسلام‌قلعه حل شد (۱۲ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (شنبه دوازدهم مهرماه ۱۴۰۴) گرامی‌داشت از علامه سعادتملوک تابش در مشهد نماینده مردم مشهد در مجلس: اقدام طالبان در ممنوعیت آثار ۹ نویسنده ایرانی اقدامی ضدفرهنگی است
سرخط خبرها

نماینده ایران در ژنو: هزینه افزایش مهاجران را کشورهای میزبان می‌پردازند

  • کد خبر: ۱۳۷۸۸۹
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۱
نماینده ایران در ژنو: هزینه افزایش مهاجران را کشورهای میزبان می‌پردازند
نماینده ایران نزد سازمان ملل در ژنو سیاست‌های مداخله‌جویانه برخی کشورهای توسعه یافته را عامل افزایش مهاجرت در جهان، به‌ویژه افغانستان دانست و تاکید کرد که این جوامع میزبان هستند که هزینه این مهاجرت‌ها را می‌پردازند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی بحرینی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد و سایر سازمان‌های بین‌المللی مستقر در ژنو در صد و یازدهمین نشست شورای سازمان بین‌المللی مهاجرت تاثیرات منفی ناشی از تغییرات آب‌وهوایی، مداخلات نظامی بین قاره‌ای و بحران‌های اقتصادی جهانی را اصلی‌ترین دلایل تشدید وضعیت بشردوستانه در جهان برشمرد که موجب جابجایی عظیم جمعیت در جهان شده است.

وی در ادامه وضعیت کنونی افغانستان را نمونه‌ای از جاه‌طلبی‌های کشورهای ثروتمند دانست که به بروز چالش‌های ژئوپولتیکی جدید منجر شده و رنج بی‌سابقه‌ای را برای مردم در حال مهاجرت در کشورهای مبدأ و ترانزیت مهاجران و همچنین جوامع میزبان آنها ایجاد می‌کند.

نماینده ایران تاکید کرد: جوامع میزبان در کشورهای در حال توسعه هزینه این مهاجرت را به جای کشورهای توسعه یافته می‌پردازند که آخرین مقصد آوارگان هستند.

بحرینی با بیان این‌که «مقابله با چالش های بشردوستانه نیاز به اراده سیاسی گسترده، به‌ویژه از سوی عاملان اصلی ایجاد این وضعیت دارد» افزود: از آنجایی که چندجانبه گرایی نتوانست راه حل مناسبی برای مناقشات بین المللی بیابد و سیاست‌زدگی در امور بشردوستانه بیش از پیش تقویت شده است، ما باید تمام تلاش خود را بکنیم تا از آلوده شدن بیشتر فضای بشردوستانه به وسیله سیاست جلوگیری کنیم.

این دیپلمات کشورمان با تاکید بر این‌که «ایران به‌عنوان میزبان بسیاری از این مهاجران تمام تلاش خود را برای رسیدگی به آن‌ها بدون توجه به وضعیت قانونی‌شان کرده است» اظهار داشت: هجوم مردم افغانستان به کشورهای همسایه، ازجمله ایران همچنان تکان دهنده است و ما نباید اجازه دهیم که بحران‌های انسانی جدید موجب فراموشی طولانی‌ترین آن‌ها شود.

وی در ادامه اظهارات خود به اقدامات فراوان ایران در طول سال‌های گذشته برای بهبود و ارتقاء وضعیت مهاجران در ایران، ازجمله ثبت نام بیش از ۷۰۰ هزار دانش آموز در مکاتب دولتی که ۳۸۰ هزار نفر از آن‌ها افغان‌های فاقد مدرک هستند، تحصیل ۵۸ هزار دانشجو، برگزاری دوره‌های سوادآموزی برای ۱۹۰ هزار دانش آموز بی سواد خارجی، پوشش بیمه رایگان تحت یک طرح بیمه سلامت عمومی برای ۱۵۷ هزار پناهجوی آسیب‌پذیر، واکسیناسیون مهاجران در سراسر کشور در مقابله با همه‌گیری کرونا و و اعطای تابعیت ایرانی به بیش از ده هزار فرزند متولد شده از مادر ایرانی و پدر خارجی برای مقابله با بی تابعیتی اشاره کرد.

علی بحرینی در بخش پایانی اظهارات خود با قدردانی از سازمان بین‌المللی مهاجرت در تخصیص بودجه  به ایران و افزایش تعداد کارنان خود در کشور بر لزوم اجرای سیاست‌های این سازمان برای اطمینان از تحقق کامل بودجه در کنار تخصیص بودجه بیشتر برای برآورده کردن کمترین نیازهای میزبانی و مدیریت مهاجرت تاکید کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->