«هنیه» درباره اقدامات صهیونیست‌ها به میانجیگران هشدار داد پزشکیان در گفتگو با رئیس‌جمهور عراق: روابط دو کشور تعمیق و توسعه یابد حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در نوار غزه تظاهرات صهیونیست‌ها در خیابان روبروی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی حملات موشکی و توپخانه‌ای حزب‌الله لبنان به شمال سرزمین‌های اشغالی (۱۸ تیر ۱۴۰۳) روسیه «هیمارس» مورد استفاده در حمله به سواستوپل را منهدم کرد + فیلم حماس: نتانیاهو موانع بیشتری را در مسیر گفت‌وگوها ایجاد می‌کند حضور مقامات ارشد آمریکا در مصر برای مذاکره درباره توافق آتش‌بس در غزه شلیک ۹۳۰۰ موشک از نوار غزه از هفتم اکتبر سال گذشته سرلشکر سلامی: آمریکا کوچک و ضعیف شده است درخواست مقتدی صدر از طرفدارانش: در مواکب حسینی پرچم فلسطین را برافرازید اردوغان به آمریکا سفر می‌کند بایدن: من بهترین گزینه برای شکست ترامپ هستم! اسماعیل هنیه به پزشکیان تبریک گفت گفت‌وگوی تلفنی پوتین و پزشکیان درباره توسعه روابط ایران-روسیه + جزئیات اردوغان و پزشکیان درباره مسائل منطقه و جهان گفتگو کردند پیام پزشکیان به سیدحسن نصرالله | حمایت از مقاومت با قدرت تداوم خواهد داشت بایدن برای کنگره آمریکا خط و نشان کشید درخواست خانواده‌های اسرای صهیونیست از نتانیاهو پورمحمدی، عارف و مرندی با رئیس جمهور منتخب دیدار کردند
سرخط خبرها

آمریکا: گروه "واگنر" روسیه با داعش، القاعده و طالبان یکی است

  • کد خبر: ۱۳۷۹۰۶
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۲
آمریکا: گروه
وزیر امور خارجه آمریکا با این توجیه که گروه واگنر آزادی مذهبی در جمهوری آفریقای مرکزی را تهدید می کند، شرکت نظامی خصوصی روسی را در گروه داعش، شاخه های القاعده و طالبان قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از راشا تودی، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا، واگنر را «ماهیتی مورد نگرانی» اعلام کرد و آن را در فهرستی مشابه با گروه‌های وابسته به داعش در غرب و شمال آفریقا، جنگجویان نصرت‌الاسلام در مالی، بوکوحرام نیجریه، الشباب سومالی، حوثی‌های یمن و همچنین هیئت تحریر الشام - شبه نظامیان ضد دولتی القاعده در سوریه - و طالبان افغانستان قرار داد.

بلینکن گفت: «اعلام این طرح‌ها مطابق با ارزش‌ها و منافع ما برای حفاظت از امنیت ملی و پیشبرد حقوق بشر در سراسر جهان است.» کشورهایی که به طور موثر از این پادمان و سایر حقوق‌های انسانی محافظت می کنند، شرکای صلح آمیز، باثبات، موفق تر و قابل اعتمادتر آمریکا نسبت به کشورهایی هستند که این کار را نمی کنند.

این نامگذاری بر اساس قانون بین المللی آزادی مذهبی است، قانونی که در سال ۱۹۹۸ تصویب شد و یک دفتر ویژه برای آن در وزارت امور خارجه آمریکا ایجاد شد. این اقدام به دنبال شایعاتی در رسانه ها مبنی بر اینکه ایالات متحده ممکن است واگنر را به عنوان یک سازمان تروریستی معرفی کند، انجام شد، اقدامی که به عنوان نوعی "لافر"( Lawfaren ) علیه مسکو در درگیری بر سر اوکراین پیشنهاد می شود.

لافر در واقع استفاده از سیستم‌ها و نهادهای قانونی برای آسیب رساندن یا مشروعیت‌زدایی از طرف مقابل یا جلوگیری از استفاده یک فرد از حقوق قانونی خود است.

علاوه بر این گروه ها، بلینکن، میانمار، چین، کوبا، اریتره، ایران، نیکاراگوئه، کره شمالی، پاکستان، روسیه، عربستان سعودی، تاجیکستان و ترکمنستان را به عنوان «کشورهای مورد توجه ویژه» برای آزادی مذهبی فهرست کرد، الجزایر، کومور و ویتنام در "لیست نظارت ویژه" قرار گرفتند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->