پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها

وریا غفوری به اردوی فولاد در دبی ملحق شد

  • کد خبر: ۱۳۸۰۰۱
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۰
وریا غفوری به اردوی فولاد در دبی ملحق شد
مدافع هافبک فولادی‌ها به اردوی فولاد در دبی اضافه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، وریا غفوری، مدافع هافبک تیم فولاد امروز وارد دبی شد و خودش را به کادر فنی فولاد در اردوی این تیم معرفی کرد.

غفوری که به همراه فولادی‌ها به دبی نرفته بود، بعد از ۴۸ ساعت امروز به جمع شاگردان نکونام اضافه شد تا برای ادامه فصل و بازی‌های فولاد در لیگ قهرمانان آسیا و مسابقات داخلی آماده شود.

وریا که بعد از قهرمانی با استقلال به فولاد پیوسته، یکی از مهره‌های مورد توجه نکونام برای بکارگیری در دو پست وینگر و وینگ‌بک راست فولاد است و ملحق شدنش به اردوی تیم، می‌تواند دست این سرمربی را برای چینش بازیکنانش در مسابقات آینده بازتر کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->