هکرها هر دقیقه در ۳۳۵۳ حساب کاربری رخنه می‌کنند خسارت ۹۰میلیارددلاری زلزلهٔ تایوان به صنعت تراشه‌سازی این کشور افشای جزئیاتی جدید از Samsung Galaxy Z Flip 6 و Samsung Galaxy Z Fold 6 ویدئو | گیم‌پلی بازی F1 24، تجربه فرمول یک شایعه‌سازی هوش مصنوعی: «سوپرمن مأمور ۰۰۷ خواهد بود» دستیار هوش مصنوعی در فیس‌بوک و اینستاگرام فعال شد | Meta AI در برابر ChatGPT حذف WhatsApp و Threads از اپ‌استور چین کنسول دستی بامزه و خلاقانه Playdate در سال گذشته ۱۵هزار بازی فروخته است شیائومی تلویزیون‌های جدید سری ردمی A را معرفی کرد + مشخصات و قیمت «بوستون داینامیکس» نسل جدید ربات انسان‌نمای «اطلس» را معرفی کرد + ویدئو اندروید ۱۵ برای افزایش امنیت گوشی، اپلیکیشن‌های مشکوک را قرنطینه می‌کند شیائومی ۱۵ با چه پردازنده‌ای عرضه می‌شود؟ ویژگی‌های جدید گوگل مپس برای حمایت از محیط‌زیست عادت شستن دهان بعد از مسواک‌زدن را کنار بگذارید «اطلس»، مشهورترین و چابک‌ترین ربات شرکت «بوستون داینامیکس»، بازنشسته شد + ویدئو Menteebot، ربات انسان‌نمایی با هوش مصنوعی که می‌توانید با زبان طبیعی هدایتش کنید + ویدئو قابلیت همگام‌سازی گروهی تب‌ها به نسخه‌ موبایل گوگل‌کروم اضافه می‌شود واکنش عیسی زارع‌پور به معامله همراه‌اول و دیجی‌کالا کدام بانک‌های ایرانی پرداخت با موبایل یا NFC را فعال کرده‌اند؟ آموزش‌های کاربردی که‌  می‌توانیم با  آن اینترنت را  برای فرزندانمان امن کنیم معرفی بازی «بابالنگ‌دراز» Daddy Long Legs (اندروید و IOS) + دانلود
سرخط خبرها

دانشمندان چطور می‌توانند ثابت کنند ما در یک دنیای شبیه‌سازی‌شده زندگی می‌کنیم؟

  • کد خبر: ۱۳۸۱۶۴
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۲
دانشمندان چطور می‌توانند ثابت کنند ما در یک دنیای شبیه‌سازی‌شده زندگی می‌کنیم؟
تئوری شبیه‌سازی (simulation theory) باوری قدیمی است که می‌گوید همه چیزهایی که می‌دانیم و دوست داریم بخشی از یک شبیه‌سازی کامپیوتری هستند. اما اگر نظریه شبیه‌سازی درست باشد، چگونه چنین چیزی را می‌‎توانیم ثابت می‌کنیم؟

شهرآرانیوز - تئوری شبیه‌سازی (simulation theory) باوری قدیمی است که می‌گوید همه چیزهایی که می‌دانیم و دوست داریم بخشی از یک شبیه‌سازی کامپیوتری هستند. این نظریه بر همه چیزهایی متکی است که می‌دانیم بخشی از یک دنیای مجازی پیشرفته هستند: اینکه جهان ما یک هولوگرام است. اکنون، یک فیزیکدان نظری می‌خواهد آن نظریه را آزمایش کند و امیدوار است ثابت کند که واقعیت دارد یا نه.

براساس گزارش سایت theconversation ملوین ووپسون، مدرس ارشد فیزیک در دانشگاه پورتسموث، می‌گوید یک باور رایج این است که جهان ما -از ابتدا تا انتها- یک شبیه‌سازی است. این نظریه فرض می‌کند که همه چیز در نتیجه الگوریتم‌ها و معادلات کامپیوتری اتفاق می‌افتد.

اگرچه این نظریه ممکن است دیوانه‌وار به نظر برسد، اما درواقع در علم فیزیک اطلاعات بررسی می‌شود. این علم نشان می‌دهد که فضا-زمان و ماده پدیده‌های اساسی نیستند، بلکه فقط تکه‌هایی از اطلاعات هستند که دنیای فیزیکی ما را می‌سازند. در نظریه شبیه‌سازی، این اطلاعات دلیل آن چیزی است که ما درک می‌کنیم.

این نظریه که نه‌تنها جهان فیزیکی، بلکه چیزهایی مانند دما، درک ما از جهان اطراف و غیره را نیز شامل می‌شود، حداقل از دهه ۱۹۸۰وجود داشته است؛ زمانی که جان آرچیبالد پیشنهاد کرد که جهان اساساً اطلاعات است. اگر نظریه شبیه‌سازی درست باشد، چگونه چنین چیزی را ثابت می‌کنیم؟

به گفته ووپسون، یکی از آزمایش‌هایی که می‌توانیم انجام دهیم جستجوی نوع پنجم ماده است. این نوع پنجم همان چیزی است که ووپسون می‌گوید تکه‌های اطلاعاتی واقعیت ما را تشکیل می‌دهند. برخی می‌گویند دانشمندان قبلاً این نظریه را در سال ۲۰۱۷رد کرده‌اند. اما نظریه شبیه‌سازی در آن زمان به طور کامل رد نشده بود.

علاوه بر این، ووپسون پیشنهاد می‌کند که می‌توانیم به دنبال خطاهای محاسباتی باشیم که در طول زمان ایجاد می‌شوند. خطاهایی که می‌توانند به احتمال واقعی‌بودن نظریه شبیه‌سازی کمک کنند.

نظریه شبیه‌سازی بحثی طولانی و پیجیده است، اما اگر دانشمندانی که در فیزیک اطلاعات کار می‌کنند بتوانند چنین چیزی را ثابت کنند، نحوه نگرش ما به جهان به طور کامل تغییر می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->