ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴) دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند! تاریخ عرضه ناتینگ فون (3a) لایت مشخص شد + مشخصات و قیمت تصویب آیین‌نامه فضای مجازی خراسان رضوی با تأکید بر چابک‌سازی قوانین و ارتقای سواد دیجیتال دانشمندان روشی کاملاً جدید برای نگهداری مواد غذایی در یخچال اختراع کردند احتمال افزایش قیمت گوشی‌های هوشمند، بعد از گران‌شدن چیپ‌های حافظه
سرخط خبرها

دانشمندان چطور می‌توانند ثابت کنند ما در یک دنیای شبیه‌سازی‌شده زندگی می‌کنیم؟

  • کد خبر: ۱۳۸۱۶۴
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۲
دانشمندان چطور می‌توانند ثابت کنند ما در یک دنیای شبیه‌سازی‌شده زندگی می‌کنیم؟
تئوری شبیه‌سازی (simulation theory) باوری قدیمی است که می‌گوید همه چیزهایی که می‌دانیم و دوست داریم بخشی از یک شبیه‌سازی کامپیوتری هستند. اما اگر نظریه شبیه‌سازی درست باشد، چگونه چنین چیزی را می‌‎توانیم ثابت می‌کنیم؟

شهرآرانیوز - تئوری شبیه‌سازی (simulation theory) باوری قدیمی است که می‌گوید همه چیزهایی که می‌دانیم و دوست داریم بخشی از یک شبیه‌سازی کامپیوتری هستند. این نظریه بر همه چیزهایی متکی است که می‌دانیم بخشی از یک دنیای مجازی پیشرفته هستند: اینکه جهان ما یک هولوگرام است. اکنون، یک فیزیکدان نظری می‌خواهد آن نظریه را آزمایش کند و امیدوار است ثابت کند که واقعیت دارد یا نه.

براساس گزارش سایت theconversation ملوین ووپسون، مدرس ارشد فیزیک در دانشگاه پورتسموث، می‌گوید یک باور رایج این است که جهان ما -از ابتدا تا انتها- یک شبیه‌سازی است. این نظریه فرض می‌کند که همه چیز در نتیجه الگوریتم‌ها و معادلات کامپیوتری اتفاق می‌افتد.

اگرچه این نظریه ممکن است دیوانه‌وار به نظر برسد، اما درواقع در علم فیزیک اطلاعات بررسی می‌شود. این علم نشان می‌دهد که فضا-زمان و ماده پدیده‌های اساسی نیستند، بلکه فقط تکه‌هایی از اطلاعات هستند که دنیای فیزیکی ما را می‌سازند. در نظریه شبیه‌سازی، این اطلاعات دلیل آن چیزی است که ما درک می‌کنیم.

این نظریه که نه‌تنها جهان فیزیکی، بلکه چیزهایی مانند دما، درک ما از جهان اطراف و غیره را نیز شامل می‌شود، حداقل از دهه ۱۹۸۰وجود داشته است؛ زمانی که جان آرچیبالد پیشنهاد کرد که جهان اساساً اطلاعات است. اگر نظریه شبیه‌سازی درست باشد، چگونه چنین چیزی را ثابت می‌کنیم؟

به گفته ووپسون، یکی از آزمایش‌هایی که می‌توانیم انجام دهیم جستجوی نوع پنجم ماده است. این نوع پنجم همان چیزی است که ووپسون می‌گوید تکه‌های اطلاعاتی واقعیت ما را تشکیل می‌دهند. برخی می‌گویند دانشمندان قبلاً این نظریه را در سال ۲۰۱۷رد کرده‌اند. اما نظریه شبیه‌سازی در آن زمان به طور کامل رد نشده بود.

علاوه بر این، ووپسون پیشنهاد می‌کند که می‌توانیم به دنبال خطاهای محاسباتی باشیم که در طول زمان ایجاد می‌شوند. خطاهایی که می‌توانند به احتمال واقعی‌بودن نظریه شبیه‌سازی کمک کنند.

نظریه شبیه‌سازی بحثی طولانی و پیجیده است، اما اگر دانشمندانی که در فیزیک اطلاعات کار می‌کنند بتوانند چنین چیزی را ثابت کنند، نحوه نگرش ما به جهان به طور کامل تغییر می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->