بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است چرا مردم از اینترنت فیبر نوری استقبال نمی‌کنند؟ ویوو X۳۰۰ به دوربین جدید و قدرتمند ساخت سامسونگ مجهز خواهد بود ۸ ترفند جدید و غیرمعمول و کاربردی برای سؤال‌پرسیدن از چت‌جی‌پی‌تی آیا بازی‌های ویدیویی باعث افزایش ضریب هوشی کودکان می‌شود؟ اطلاعیه گروه انتخاب: اختلال ۹۰ درصد تلویزیون‌های اسنوا و دوو حل شده است بعد از نابودی بشریت، احتمالاً اختاپوس‌ها وارث تمدن انسان‌ها خواهند بود! برای اجرای بازی Battlefield ۶ چه مشخصات سیستمی نیاز است؟ چطور بفهمیم چت‌هایمان با ChatGPT در گوگل منتشر شده است یا نه؟ + راهنمای حذف ماجرای عجیب انتشار چت‌های کاربران ChatGPT در گوگل جزئیاتی جدید از زمان و شیوه رفع مشکل تلویزیون‌های هوشمند اسنووا و دوو (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) حمله سایبری هکرها به بیش از ۹۰ نهاد آمریکا گوشی گلکسی S۲۵ FE سامسونگ به زودی عرضه می‌شود حساب گوگل کاربران زیر ۱۸ سال با هوش مصنوعی محدود می‌شود نوزادی که رویانش ۳۰ سال پیش فریز شده بود، سالم متولد شد
سرخط خبرها

نظریه دانشمندان ناسا درباره اینکه چرا ما هنوز دیگر ‌حیات‌های هوشمند را ندیده‌ایم

  • کد خبر: ۱۳۴۵۲۷
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۸
نظریه دانشمندان ناسا درباره اینکه چرا ما هنوز دیگر ‌حیات‌های هوشمند را ندیده‌ایم
دانشمندان ناسا در مقاله‌ای جدید گفته‌اند که چرا فکر می‌کنند ما به احتمال زیاد تا به حال با حیات فرازمینی هوشمند مواجه نشده‌ایم؛ دلیل آن‌ها بسیار دلخراش است.

شهرآرانیوز - دانشمندان ناسا استدلال می‌کنند که تمام حیات‌های هوشمند به احتمال زیاد قبل از رسیدن به نقطه‌ای پیچیده در تکاملشان خود را نابود کرده‌اند. آ‌ن‌ها معتقدند که احتمالا همین سرنوشت در انتظار انسان‌ها هم هست مگر اینکه ما پیش از آنکه دیر شود، اقدامی انجام دهیم.

نظریه «فیلتر بزرگ» -مانند «فیلتر کردن» اشکال مختلف زندگی - استدلال می‌کند که احتمالا چند تمدن دیگر، در طول حیات جهان وجود داشته‌اند؛ اما در مقاله جدید دانشمندان با عنوان «اجتناب از فیلتر بزرگ: زندگی فرازمینی و آینده بشریت در کیهان» اشاره شده است که همه این حیات‌ها قبل از اینکه بتوانند با زمین ارتباط برقرار کنند، خود را نابود کرده‌اند.

دانشمندان از این بیم دارند که تمامی حیات‌های هوشمند، مانند انسان‌ها، دارای اختلالات عمیقی باشند که آن‌ها را به سرعت در «فیلتر بزرگ» بکشاند.

در این مقاله که تیمی از محققان آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا در جنوب کالیفرنیا نوشته‌اند، اشاره شده که هنوز کمی امید برای انسان وجود دارد، به شرطی که بتوانیم یاد بگیریم و برای جلوگیری از انقراض خود گام برداریم.

جاناتان جیانگ، اخترفیزیکدان، و همکارانش در مقاله‌ای که ۲۳ اکتبر در فضای مجازی منتشر شد گفته‌اند: «کلید عبور موفقیت‌آمیز بشریت از «فیلتر بزرگ» این است که ویژگی‌های [مخرب] را در خودمان شناسایی کنیم و آن‌ها را خنثی کنیم.»

به گفته محققان بزرگترین چالش در این مسیر، همکاری برای زنده‌ماندن خواهد بود. تاریخ نشان داده است که رقابت درون‌گونه‌ای و مهم‌تر از آن، همکاری، ما را به سمت بالاترین قله‌های اختراع سوق داده است. با این حال، ما مفاهیمی را که به نظر می‌رسد در تضاد با رشد پایدار بلندمدت قرار دارند، طولانی می‌کنیم: نژادپرستی، نسل‌کشی، نابرابری و کارشکنی.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->