اولین اطلاعات رسمی از گلکسی S26 سامسونگ منتشر شد چطور بفهمیم یک ویدیو یا عکس، واقعی است یا ساخته‌شده با هوش مصنوعی؟ + آموزش ساخت بزرگ‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی باهمکاری انویدیا و اوراکل تأثیر ماه کامل بر کیفیت خواب انسان، واقعیت علمی یا باور عامیانه؟ ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴) دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند!
سرخط خبرها

نظریه دانشمندان ناسا درباره اینکه چرا ما هنوز دیگر ‌حیات‌های هوشمند را ندیده‌ایم

  • کد خبر: ۱۳۴۵۲۷
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۸
نظریه دانشمندان ناسا درباره اینکه چرا ما هنوز دیگر ‌حیات‌های هوشمند را ندیده‌ایم
دانشمندان ناسا در مقاله‌ای جدید گفته‌اند که چرا فکر می‌کنند ما به احتمال زیاد تا به حال با حیات فرازمینی هوشمند مواجه نشده‌ایم؛ دلیل آن‌ها بسیار دلخراش است.

شهرآرانیوز - دانشمندان ناسا استدلال می‌کنند که تمام حیات‌های هوشمند به احتمال زیاد قبل از رسیدن به نقطه‌ای پیچیده در تکاملشان خود را نابود کرده‌اند. آ‌ن‌ها معتقدند که احتمالا همین سرنوشت در انتظار انسان‌ها هم هست مگر اینکه ما پیش از آنکه دیر شود، اقدامی انجام دهیم.

نظریه «فیلتر بزرگ» -مانند «فیلتر کردن» اشکال مختلف زندگی - استدلال می‌کند که احتمالا چند تمدن دیگر، در طول حیات جهان وجود داشته‌اند؛ اما در مقاله جدید دانشمندان با عنوان «اجتناب از فیلتر بزرگ: زندگی فرازمینی و آینده بشریت در کیهان» اشاره شده است که همه این حیات‌ها قبل از اینکه بتوانند با زمین ارتباط برقرار کنند، خود را نابود کرده‌اند.

دانشمندان از این بیم دارند که تمامی حیات‌های هوشمند، مانند انسان‌ها، دارای اختلالات عمیقی باشند که آن‌ها را به سرعت در «فیلتر بزرگ» بکشاند.

در این مقاله که تیمی از محققان آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا در جنوب کالیفرنیا نوشته‌اند، اشاره شده که هنوز کمی امید برای انسان وجود دارد، به شرطی که بتوانیم یاد بگیریم و برای جلوگیری از انقراض خود گام برداریم.

جاناتان جیانگ، اخترفیزیکدان، و همکارانش در مقاله‌ای که ۲۳ اکتبر در فضای مجازی منتشر شد گفته‌اند: «کلید عبور موفقیت‌آمیز بشریت از «فیلتر بزرگ» این است که ویژگی‌های [مخرب] را در خودمان شناسایی کنیم و آن‌ها را خنثی کنیم.»

به گفته محققان بزرگترین چالش در این مسیر، همکاری برای زنده‌ماندن خواهد بود. تاریخ نشان داده است که رقابت درون‌گونه‌ای و مهم‌تر از آن، همکاری، ما را به سمت بالاترین قله‌های اختراع سوق داده است. با این حال، ما مفاهیمی را که به نظر می‌رسد در تضاد با رشد پایدار بلندمدت قرار دارند، طولانی می‌کنیم: نژادپرستی، نسل‌کشی، نابرابری و کارشکنی.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->