واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: نیرو‌های آمریکایی تعهد کتبی دادند اشتباهی وارد حریم سرزمینی ایران نشوند| امنیت پایدار در تنگه هرمز برقرار است

  • کد خبر: ۱۳۸۱۹۲
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۲
سرلشکر باقری: نیرو‌های آمریکایی تعهد کتبی دادند اشتباهی وارد حریم سرزمینی ایران نشوند| امنیت پایدار در تنگه هرمز برقرار است
رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه با تلاش و مجاهدت نیروی دریایی سپاه امنیت کاملا پایداری در خلیج فارس و تنگه هرمز برقرار است، گفت: دشمنان می‌دانند اگر نیت و چشم‌داشتی به منافع ایران در خلیج فارس، سواحل، جزایر و سکو‌های نفتی داشته باشند با نیرو‌های قهرمان سپاه مواجه هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح پس از بازدید از منطقه دوم نیروی دریایی سپاه و نمایشگاه دستاورد‌های دفاعی نیروی دریایی سپاه اظهار داشت: سالیان طولانی است که مسئولیت عملیاتی حفاظت از خلیج‌فارس و تنگه هرمز به‌عهده سپاه است که با تجربیات ارزشمندی که این نیروی دلاور از دوران دفاع مقدس و تامین امنیت خلیج فارس به دست آورده‌اند در این سال‌ها در حال توسعه توان و قدرت و ارتقای آمادگی هستند.

سرلشکر باقری افزود: نیروی دریایی سپاه امروز از نظر کمیت و کیفیت تولید شناور‌های رزمی و موشک‌انداز و مین ریز و سایر انواع شناور‌های سطحی و موشک‌های برد بلند و نقطه‌زن دارای توانایی‌های بی‌نظیری است که قابل مقایسه با گذشته نیست و با تکیه این توان دفاعی توانسته از خلیج فارس به طور کامل محافظت کند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح  گفت: دشمنان می‌دانند اگر نیت و چشم‌داشتی به منافع ایران در خلیج فارس، سواحل، جزایر و سکو‌های نفتی داشته باشند با نیرو‌های قهرمان سپاه مواجه هستند و در یکی دو موردی که نیرو‌های گشتی آمریکا به اشتباه به حریم سرزمینی ایران وارد شدند دستگیر و با عطوفت و ملایمت ایران آزاد شدند و تعهد کتبی دادند که تکرار نکنند و تا کنون تکرار هم نکرده‌اند.

سرلشکر باقری با بیان اینکه با تلاش و مجاهدت نیروی دریایی سپاه امنیت کاملا پایداری در خلیج فارس و تنگه هرمز برقرار است افزود: ارزیابی امروز ما هم موید این است که نیرو‌های سپاه با روحیه عالی و با قدرت از این منطقه محافظت می‌کنند.

وی پس از بازدید از نمایشگاه دستاورد‌های دفاعی نیروی دریایی سپاه هم گفت: امروز از نمایشگاه طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی و خودکفایی نیروی دریایی سپاه بازدید کردیم، نمایشگاهی که نشان می‌دهد با مشارکت شرکت‌های دانش بنیان و دانشمندان کشورمان کار‌های ارزشمندی انجام شده است. برخی از طرح‌های ارائه شده در نمایشگاه به مرحله تولید رسیده وبرخی دیگر در مرحله تحقیق و پژوهش است. در این نمایشگاه نمونه‌های فراوانی از طرح‌های تحقیقاتی در حوزه دقت افزایی موشک‌ها و قدرت مین و موارد دیگر عرضه شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->