سری گلکسی S25 سامسونگ رونمایی شد| اعلام قیمت و تاریخ عرضه پرچم‌دار جدید رقابت انسان‌ها و ربات‌ها در نیمه‌ماراتن چین نسخه تکامل‌یافته ماهواره کوثر سال آینده به فضا پرتاب می‌شود گروه «تپسل» اپلیکیشن «کافه بازار» را خرید تجار بالاخره می‌توانند آیفون‌هایی را که شناسه‌شان باز شده، ثبت سفارش کنند توکن PX «نات پیکسل» لیست شد + قیمت اولیه راس اولبریکت کیست؟ | خالق موفق‌ترین دارک‌وب خریدوفروش مواد مخدر ترامپ برای راس اولبریکت، خالق وب‌سایت «جاده‌ی ابریشم»، فرمان عفو صادر کرد استعفای رئیس ناسا آمریکا همزمان با آغاز دولت دوم ترامپ فرهنگستان جایگزین «فوروارد» را معرفی کرد ترامپ دستور بایدن برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی را لغو کرد آیا رمزارزها در نوسان‌ نرخ ارز اثرگذار هستند؟ بیش از ۵۷ هزار حمله سایبری در پاییز ۱۴۰۳ علیه ایران اتفاق افتاد+جزئیات با حمایت ترامپ، ممنوعیت تیک تاک در آمریکا برداشته شد پیام هکرها برای کسب‌وکارهای رژیم صهیونیستی: «غزه پیروز است!» مدت ریلزهای اینستاگرام به ۳ دقیقه‌ افزایش یافت پشتیبانی از فناوری صوتی Eclipsa به گوگل کروم و اندروید می‌آید آمریکایی‌ها بعد از ممنوعیت تیک تاک در کشورشان، از چه سرویسی استفاده می‌کنند؟ امکان رجیستری آیفون‌های فعال قبل از مصوبه دولت فراهم شد (۳۰ دی ۱۴۰۳) چرا فعالیت تیک تاک در آمریکا متوقف شد؟ + حواشی و واکنش‌ها جزئیاتی تازه از پرونده پاول دورف، مدیرعامل تلگرام، در فرانسه (۲۹ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد رفتار‌های مجرمانه آنلاین در میان جوانان تقریباً عادی شده است

  • کد خبر: ۱۳۸۴۰۷
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۰
نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد رفتار‌های مجرمانه آنلاین در میان جوانان تقریباً عادی شده است
براساس تحقیقات اتحادیه اروپا از هر چهار نوجوان ۱۶ تا ۱۹ ساله یک نفر به‌صورت آنلاین به شخصی پیام توهین‌آمیز فرستاده است و از هر سه‌نفر، یک‌نفر درگیر رفتار‌های مجرمانه آنلاین مثل سرقت دیجیتال قرار گرفته است.

شهرآرانیوز - مطالعه‌ای با بودجه اتحادیه اروپا شواهدی از رفتار‌های مجرمانه، پرخطر و بزهکارانه گسترده در میان گروه سنی ۱۶ تا ۱۹ سال در ۹ کشور اروپایی از جمله بریتانیا یافته است.

در این مطالعه نظرسنجی‌ای از ۸۰۰۰ جوان نشان داد که از هر چهار نفر، یک نفر به‌صورت آنلاین کسی را آزار داده است؛ از هر هشت‌نفر، یک‌نفر درگیر آزار و اذیت آنلاین شده، از هر ۱۰ نفر، یک نفر درگیر سخنان نفرت‌انگیز یا هک شده است، از هر پنج نفر، یک نفر درگیر پیامک و از هر سه نفر، یک نفر درگیر دزدی دیجیتال شده و از هر ۱۰ نفر، چهار نفر فیلم‌های مستهجن تماشا کرده‌اند.

طبق گزارش گاردین جولیا دیویدسون، یکی از نویسندگان این تحقیق و استاد جرم‌شناسی در دانشگاه شرق لندن (UEL)، گفت که رفتار مخاطره‌آمیز و مجرمانه آنلاین تقریباً در میان نسلی از جوانان اروپایی عادی شده است.

او گفت: «این تحقیق نشان می‌دهد که بخش زیادی از جوانان اتحادیه اروپا درگیر نوعی جرایم سایبری هستند، به حدی که انجام جرایم سطح پایین و پرریسک آنلاین تقریباً عادی شده است.»

دیویدسون، که به همراه همکارش در UEL، پروفسور مری آیکن، رهبری این تحقیق را بر عهده داشت، گفته است: یافته‌های تحقیق نشان می‌دهد مردان در رفتار‌های مخاطره‌آمیز یا مجرمانه بیشتر مشارکت داشته‌اند، به طوری که تقریباً سه‌چهارم مردان به نوعی از جرایم سایبری یا پرریسک آنلاین اعتراف کرده‌اند.

در این نظرسنجی از جوانان درباره ۲۰ نوع رفتار آنلاین سوال پرسیده شد، از جمله تماشای مطالب مستهجن، ارسال فیلم‌های مستهجن به بهانه انتقام، ساختن تصاویر جنسی و ارسال سخنان موهن.

براساس یافته‌های این نظرسنجی، کمتر از نیمی از شرکت‌کنندگان، رفتاری داشتند که می‌توان آن را مجرمانه تلقی کرد، مانند هک‌کردن و به اشتراک‌گذاشتن تصاویر خصوصی بدون اجازه شخص.

این نظرسنجی نشان داد که نیمی از نوجوانان ۱۶ تا ۱۹ ساله چهار تا هفت ساعت در روز را در فضای مجازی سپری می‌کنند و تقریباً از هر ۱۰ نفر، چهار نفر بیش از هشت ساعت در روز آنلاین هستند. پنج پلتفرمی که این گروه بیشتر از آن استفاده می‌کردند عبارتند از یوتیوب، اینستاگرام، واتساپ، تیک‌تاک و اینستاگرام. این نظرسنجی در بریتانیا، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، آلمان، هلند، سوئد، نروژ و رومانی انجام شد. کشوری که بالاترین میزان «انحراف سایبری» (ترکیبی از رفتار‌های جنایی و غیرجنایی مخاطره‌آمیز آنلاین) را داشته اسپانیا با ۷۵ درصد و پس از آن رومانی، هلند و آلمان با حدود ۷۲ درصد بوده است. بریتانیا با ۵۸ درصد پایین‌ترین میزان انحراف سایبری را داشته است.

این مطالعه با همکاری مرکز جرایم سایبری در یوروپل (نهادی در اتحادیه اروپا که با آژانس‌های جرم و جنایت سراسر بلوک اقتصادی کار می‌کند و توسط صندوق افق اتحادیه اروپا تامین مالی می‌شود) انجام شد.

اتحادیه اروپا به تازگی قانون خدمات دیجیتال را به تصویب رسانده است که براساس آن پلتفرم‌های آنلاین بزرگ و گوگل باید دربرابر خطراتی مانند خشونت سایبری علیه زنان و آسیب‌های آنلاین به کودکان اقداماتی انجام دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->