خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست نتیجه پژوهشی جدید: مصرف ماریجوانا بر فعالیت مغز و حافظه تأثیر می‌گذارد کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند دانشمندان می‌گویند ممکن است ما در کره ماه زندگی میکروبی به جا گذاشته باشیم
سرخط خبرها

درباره شبکه اجتماعی «ویراستی»، نسخه بومی توئیتر + لینک دانلود

  • کد خبر: ۱۳۸۵۷۳
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۰
  • ۱
درباره شبکه اجتماعی «ویراستی»، نسخه بومی توئیتر + لینک دانلود
سازندگان پیام‌رسان ایرانی گپ، در حال توسعه یک شبکه اجتماعی جدید به‌نام «ویراستی» هستند که از آن به‌عنوان توییتر بومی یاد می‌شود!

به گزارش شهرآرانیوز - شبکه اجتماعی «ویراستی» که ظاهرا به تازگی آغاز به کار کرده، طراحی شبیه به توییتر دارد و در نگاه اول می‌توان از آن به عنوان «توییتر بومی» یاد کرد. شباهت‌های طراحی و تجربه کاربری ویراستی با توییتر آنقدر زیاد است که حتی لوگوی آن یادآور پرنده آبی توییتر است. سازنده این شبکه اجتماعی در ایران شرکت «توسعه سامانه پویش رسانه آسیا»، و شناخته‌شده‌ترین محصول آن هم پیام‌رسان گپ است.

انتشار این شبکه اجتماعی البته با زمانی همراه شده که فارغ از افزایش شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های فیلتر شده، تمام تصمیم‌گیران فضای مجازی از دولت گرفته تا مجلس و نهاد‌های بالادستی، تاکید می‌کنند که کاربران باید وارد پلتفرم‌های داخلی شوند و نیاز آن‌ها به پلتفرم‌های خارجی کاهش پیدا کند. در چنین شرایطی، پلتفرمی که شباهت بسیاری با یک توییتر ایرانی شده دارد، در حال توسعه و آماده‌ی جذب کاربران می‌شود.

مدیرعامل ویراستی البته هرگونه حمایت دولتی را در مقطع کنونی رد می‌کند، اما باید دید آیا در آینده از حمایت‌های متنوع دولت برخوردار خواهد شد یا خیر. نگاهی به فضای این پلتفرم، از لوگوی آن گرفته تا فضای رابط کاربری آن، همگی تداعی کننده شبکه اجتماعی توییتر است. انجیدنی در پاسخ به این سوال دیجیاتو که اگر ویراستی یک توییتر ایرانی نیست چرا تا این حد از نظر ظاهری به توییتر شبیه است، گفت که آن‌ها قصد داشتند رابط کاربری که برای کاربران آشنا است را عرضه کنند و روی یک فرمولی که جواب خود را پیش کاربران پس داده، تمرکز کنند.

درباره شبکه اجتماعی «ویراستی»، نسخه بومی توئیتر

مدیرعامل ویراستی در پاسخ به این پرسش که چرا در روز‌های اوج فیلترینگ و اختلالات در شبکه اینترنتی کشور تصمیم به عرضه ویراستی گرفته‌اند و آیا قرار است در آینده تغییراتی در نوع دسترسی به اینترنت ایجاد شود یا خیر اعلام کرد: «تصور نمی‌کنم دسترسی به توییتر از شرایط فعلی بتواند سخت‌تر شود. بحث اینترنت طبقاتی و... را هم ما نه در جریانش هستیم و نه می‌دانیم واقعا اجرا شدنی است یا نه. واقعیت اینست که ما سیاست‌های خود را بر اساس حرف مسئولان و تصمیم‌های این افراد پیش نمی‌بریم. چرا که مسئولین هر چند ماه یکبار عوض می‌شوند و تصمیمات تازه‌ای اخذ می‌شود و عملا نمی‌توان روی این وعده‌ها اطمینانی حاصل پیدا کرد.»

او باور دارد که بسیاری از ایرانیان اسم توییتر را هم نشنیده‌اند و از همین رو ویراستی می‌خواهد این خلا را جبران کند: «این پروژه قبل از حوادث اخیر طراحی و توسعه یافته و بعد از عرضه عمومی آن، این اتفاقات در کشور رخ داد. از همین رو هم ما هیچ تبلیغ رسانه‌ای برای ویراستی نکردیم تا مبادا کسی فکر کند که این محصول پس از این حوادث عرضه شده است.»

ویراستی ویژگی‌هایی نظیر تیک آبی برای اشخاص حقیقی و حقوقی دارد و در بخش توضیحات خود تاکید کرده «ما هرگز اطلاعات کاربران را با هیچ شخصی به اشتراک نمی‌گذاریم.» هرچند این موضوع بر اساس قانون کشور، چندان شدنی به نظر نمی‌رسد. اما ویراستی تاکید کرده داده‌هایی را ذخیره می‌کند که برای عملکرد درست برنامه به آن‌ها نیاز است.

تصمیم‌گیران درباره اینترنت در ایران، در ماه‌های اخیر بیشتر از هر زمان دیگری به دنبال راه‌اندازی و تقویت پلتفرم‌های بومی بوده‌اند. حالا هم پلتفرمی از راه رسیده که در نگاه اول تفاوت ویژه‌ای با توییتر ندارد. باید دید سرنوشت این شبکه اجتماعی چه خواهد بود

برای دریافت ویراستی کلیک کنید

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی اکبر
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۶
0
0
بنا نیست شبکه های خارجی برا همیشه فیلتر باشند
شبکه های خارجی باید با قوانین جمهوری اسلامیی در دخل ایران کنار بیایند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->