حزب الله پایگاه نظامی نیریا را با پهپاد انتحاری هدف قرار داد آیت‌الله علم‌الهدی: وظایف روحانیت با دستگاه‌های حکومتی تفاوت دارد | رسالت طلبه، ایستادگی در بیان حق است گزینه‌های نهایی ریاست دیوان محاسبات مشخص شدند (۲ مرداد ۱۴۰۳) سفیر ایران با مقام سعودی در مورد ۲ حاجی بازداشتی رایزنی کرد نامه جوانان بلژیکی خطاب به رهبر معظم انقلاب اسلامی ۱۴ هزار تن برای درمان باید از غزه خارج شوند واکنش کره شمالی به لاف‌ دوستی ترامپ؛ کیم اهمیتی نمی‌دهد سخنگوی کرملین: مسکو به بهبود روابط ترکیه و سوریه علاقه‌مند است با حضور وزیر کشور ستاد اربعین در عراق برگزار شد جنبش جهاد اسلامی فلسطین: با هرگونه فرمولی که اسرائیل را به رسمیت بشناسد مخالفیم اعتراف یک رسانه آمریکایی به موفقیت حوثی‌ها در اخلال کشتیرانی اسرائیل در دریای سرخ حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک ون در لبنان (۲ مرداد ۱۴۰۳) کابینه دولت چهاردهم؛ نامزدهای پیشنهادی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی معرفی شدند ارائه گزارش وزرای دولت سیزدهم در دیدار با رئیس جمهور منتخب روزنامه هاآرتص: نتانیاهو از یمنی‌ها می‌ترسد پزشکیان: رضایت مردم شاخص مدیریت ماست معاون وزیر امور خارجه روسیه: مقدمات امضای توافق جامع شراکت راهبردی با تهران تکمیل شده است آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال ایران | تفهیم اتهام وزیر سابق جهاد کشاورزی در پرونده چای دبش تل‌آویو: در صورت توافق ظرف ۶ هفته از غزه خارج می‌شویم آغاز عملیات بازآماد ناوشکن «سهند» در بندرعباس + ویدئو
سرخط خبرها

تاکید تاجیکستان بر ضرورت حفاظت از مرزهای افغانستان با آسیای میانه

  • کد خبر: ۱۳۸۶۲۲
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۶
تاکید تاجیکستان بر ضرورت حفاظت از مرزهای افغانستان با آسیای میانه
رئیس مجلس اعلای تاجیکستان بر ضرورت و اهمیت تقویت حفاظت از مرز تاجیکستان و افغانستان به عنوان مرز جنوبی منطقه سازمان پیمان امنیت جمعی و آسیای میانه تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رستم امامعلی، رئیس مجلس اعلای تاجیکستان در این نشست با اشاره به همکاری بین کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی(CSTO) در سطح کیفی جدید به منظور مقابله با چالش ها و تهدیدات مدرن گفت: با توجه به شرایط سخت افغانستان نیاز ضروری به تقویت امنیت مرز مشترک تاجیکستان با افغانستان به عنوان مرز جنوبی منطقه سازمان پیمان امنیت جمعی وجود دارد.

رستم امامعلی خاطرنشان کرد: همکاری کشورهای عضو این سازمان بین منطقه ای در سطح کیفی جدیدی از روابط بین دولتی، بین منطقه ای و بین المللی به منظور مقابله با چالش ها و تهدیدهای مدرن ایجاد شده است.

رستم امامعلی در جمع بندی نتایج دوره ریاست جمهوری ارمنستان بر این سازمان قدردانی و همچنین آمادگی طرف تاجیکستانی را برای کمک به تحقق ظرفیت های بالقوه اعلام کرد.

با توجه به انتقال ریاست دوره ای سازمان پیمان امنیت جمعی به جمهوری بلاروس برای سال ۲۰۲۳، ولادیمیر آندریچنکو، رئیس مجلس نمایندگان مجلس ملی جمهوری بلاروس، در مورد اولویت های این جمهوری در این دوره گزارش داد.

مرکز مطبوعاتی دومای دولتی روسیه می گوید، در نشست مشترک شورای مجمع پارلمانی سازمان پیمان امنیت جمعی و پانزدهمین اجلاس عمومی این سازمان پیش نویس توصیه های مدل برای قوانین ملی کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی در مورد بستن مسیرهای نفوذ تروریسم بین المللی، حفاظت از حاکمیت کشورهای عضو به تصویب رسید.

همچنین به گفته دبیرخانه سازمان پیمان امنیت جمعی، استانیسلاو زاس، دبیر کل سازمان پیمان امنیت جمعی از پیشرفت در اجرای تصمیمات شورای امنیت جمعی سازمان پیمان امنیت جمعی و وضعیت نظامی و سیاسی در منطقه مسئولیت سازمان پیمان امنیت جمعی گزارش داد.

سازمان پیمان امنیت جمعی شامل روسیه، ارمنستان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان و تاجیکستان است.

پانزدهمین کنفرانس بین‌المللی «مجمع پارلمانی پیمان امنیت جمعی» با حضور اعضای اصلی پیمان امنیت جمعی و کشورهای ناظر و میهمان از جمله یک هیات از جمهوری اسلامی ایران در مسکو برگزار شد.

اعضای هیات پارلمانی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در اجلاس امسال حضور یافتند.

«وحید جلال‌زاده»، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، «شبیب جویجری»، عضو این کمیسیون و کاظم جلالی سفیر کشورمان در روسیه، اعضای هیات ایرانی در این اجلاس هستند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->