تاسیس یک جایزه ادبی به نام «یون فوسه» برنده نوبل ادبیات تصویربرداری «حکایت‌های کمال۲» در شهرک غزالی انتشار فراخوان بخش مسابقه تبلیغات سینمای ایران در جشنواره فیلم فجر نگاهی به آثار سعید روستایی به بهانه‌ صادرشدن پروانه ساخت فیلم جدیدش ارسال فهرست ۱۲۸ فیلم موردتأیید «جشنواره فیلم کوتاه تهران» به دبیرخانه «فجر» وقتی فیلم‌های اجتماعی شبیه هم می‌شوند | نقدی بر فیلم «نبودنت»؛ ساخته کاوه سجادی‌حسینی آموزش داستان نویسی | رج‌های ناتمام (بخش دوم) ماجرای حاشیه‌های اجرای «ترور» ساعد سهیلی در مشهد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ کنسرت «ریچارد کلایدرمن» در ایران + فیلم مروری بر کارنامه هنری داریوش فرهنگ به بهانه سالروز تولدش درگذشت غم‌انگیز سلین‌ حسین‌پور، بازیگر هفت‌ساله مهابادی + علت و فیلم معرفی داوران بخش تئاتر صحنه‌ای جشنواره تئاتر مقاومت + عکس «شارلیز ترون» هم بازیگر فیلم «آینده» نولان شد صحبت‌های معاون سیما درباره ساخت چند مجموعه تاریخی جدید «علی دهکردی» در جمع بازیگر سریال «مهمان‌کُشی» «هرچی تو بگی»، در راه چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر
سرخط خبرها

موسیقی درمانی در «نغمه صحت»

  • کد خبر: ۱۳۸۷۴۴
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۹
موسیقی درمانی در «نغمه صحت»
شبکه رادیویی سلامت در برنامه «نغمه صحت» به موضوع موسیقی درمانی می‌پردازد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صبا رادمان یکی از تهیه‌کنندگان برنامه «نغمه صحت» درباره فضای این برنامه که از شبکه رادیو سلامت روی آنتن می‌رود بیان کرد: این هفته با حضور بهرام دهقانیار خالق آثار نوستالژیکی که خاطره جمعی ما را ساخته است و دکتر بهروز شکیبا روانشناس با بررسی تاثیر موسیقی نوستالژیک اجتماعی و خانوادگی بر سلامت نگاهی به موسیقی به سریال‌های قدیمی مانند «همسران»، «پدرسالار» و «خانه سبز»، می‌پردازیم.

وی درباره فضای اصلی این برنامه و «موسیقی درمانی» تصریح کرد: موسیقی درمانی یکی از رویکرد‌های نوینی است که در دنیای پرتلاطم امروز، قابلیت بالایی برای آرامش بخشی و تخلیه تنش‌های روانی جامعه دارد. نکته اینجاست که ماهیت موسیقی درمانی به دلیل شنیداری بودن آن موجب می‌شود تا رسانه رادیو، قابلیت بالایی برای ارائه برنامه‌ای بر پایه آن داشته باشد.

رادمان اضافه کرد: با توجه به آنکه موسیقی درمانی، یک نوع رویکرد درمانی روانشناختی برای حل معضلات و اختلال‌های گوناگون است، می‌توان از رسانه رادیو برای ارایه نمونه‌های علمی و عملی آن استفاده کرد و بخشی از مشکلات و معضلات را بدین طریق پوشش داد.

سردبیر «نغمه صحت» یادآور شد: رشته موسیقی درمانی در حقیقت یکی از شاخه‌های علوم درمانی است که در آن موسیقی درمانگر از موسیقی و فعالیت‌های گوناگون همراه با موسیقی به‌عنوان ابزار درمانی استفاده می‌کند و از مدت‌ها پیش مرسوم بوده، ولی به شکل علمی در دهه‌های اخیر مطرح شده است و تحقیقات بسیاری بر روی تاثیرات این شیوه درمانی انجام شده و هنوز هم در حال انجام است.

وی درباره جزئیات این برنامه توضیح داد: در هر برنامه، از حضور یک آهنگساز نامدار کشور و یک روانشناس و موسیقی درمانگر بهره گرفته می‌شود، تا به طور دقیق با استفاده از آثار آهنگساز حاضر در استودیو، به بررسی نحوه کارکرد آن بر یک اختلال خاص پرداخته شود.

رادمان در پایان گفت: در جای جای این گفتگوها، آثار موسیقی مورد نظر نیز پخش شده و کارشناسان به بحث و صحبت درباره کارکرد آن قطعه مورد نظر، بر سلامت روان و اختلال یاد شده، می‌پردازند. موسیقی در گذر زمان (تاریخچه موسیقی درمانی در ایران و جهان)، آوای امشب (پخش قطعه انتخابی برنامه)، و آبی (تاثیرات و کارکرد‌های موسیقی درمانی در درمان اختلالات) از جمله بخش‌ها و آیتم‌های این برنامه است.

برنامه «نغمه صحت» به تهیه‌کنندگی سارا شریفی و صبا رادمان و نویسندگی و سردبیری صبا رادمان، با اجرای میترا بهرامی، پنجشنبه‌ها ساعت ۲۲:۱۰ به مدت ۴۵ دقیقه، از موج اف. ام ردیف ۱۰۲ مگاهرتز، تقدیم شنونده‌های صدای دانش، نشاط و آرامش می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->