تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی جشنواره فیلم‌های سینمایی در شبکه کودک و امید «بوم بوم تل‌آویو»، برنامه‌ای برای نمایش اسطوره‌های ایرانی با حضور کودکان و نوجوانان استنلی کوبریک و گربه‌ای که فیلم «درخشش» را شکل داد در لبه‌ خیال و زندگی | مجموعه شعر «اسب‌ِ سالگی»، تازه‌ترین اثر حیدر کاسبی، منتشر می‌شود نگاهی به تازه‌ترین اثر اسامه حجاج، کارتونیست مطرح عرب با موضوع غزه | حقیقت غزه در برابر نمایشی مضحک درباره سیدضیاءالدین سجادی و پژوهش های او درباره خاقانی | نوری که از شرق به غرب تابید اکران پویانمایی «فرمانروای آب» در مناطق بدون سینما سریال جدید وینس گیلیگان در اپل تی وی پلاس + زمان پخش شعار جدید جشنواره امام رضا (ع) مشخص شد: «ایران امام رضا (ع)» آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) دلتنگی «هوتن شکیبا» برای امیر سریال تاسیان + عکس آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) کنسرت «رضا فکری» در سالن بزرگ «لیسینسکی زاگرب»
سرخط خبرها

پیام تسلیت مدیرکل دفتر موسیقی برای درگذشت اسفندیار قره باغی

  • کد خبر: ۱۳۸۹۰۳
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۶
پیام تسلیت مدیرکل دفتر موسیقی برای درگذشت اسفندیار قره باغی
محمد اله‌یاری، مدیرکل دفتر موسیقی در پیامی درگذشت اسفندیار قره باغی خواننده سرود "آمریکا آمریکا ننگ به نیرنگ تو" را تسلیت گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مدیرکل دفتر موسیقی در این پیام نوشته است: «خبر درگذشت خالق سرود‌های حماسی و انقلابی، زنده‌یاد استاد اسفندیار قره‌باغی جامعه فرهنگی و هنری ایران اسلامی را به سوگ نشاند.

نام استاد اسفندیار قره باغی در نیم قرن فعالیت هنری‌اش با هنر جهادی گره خورده و او آنچه در طبق اخلاص داشت را برای انقلاب گذاشت و «نغمه‌خوان انقلاب» نام گرفت.

مرحوم قره‌باغی در همسویی با خواست مردم و همگامی با آرمان‌های انقلاب به زبان هنر، آثار قابل توجه و تأثیرگذاری را خلق کرد که برخی از این آثار در ذهن و یاد اهالی عرصه هنر و پویندگان مسیر پر نور انقلاب فرهنگی ایران اسلامی ماندگار شده است.

اینجانب درگذشت هنرمند متعهد استاد قره‌باغی را به جامعه هنری، دوستداران و خانواده آن مرحوم تسلیت گفته و برای آن چهره ماندگار کشور، رحمت و مغرفت و برای بازماندگان صبر و شکیبایی از درگاه خداوند مسئلت می‌کنم.»

اسفندیار قره‌باغی مشهور به «صدای انقلاب» متولد اول بهمنماه سال ۱۳۲۲ شمسی در شهر تبریز بود که در سن ۷۹ سالگی به دلیل بیماری در تبریز از دنیا رفت.

قره باغی، اواخر سال ۱۳۴۷ به تهران، منتقل و در گروه اُپرای تهران مشغول شد و ضمن خوانندگی در گروه کُر اُپرای تهران، پس از گذراندن تحصیلات لازم و بازگشت از ایتالیا، با عنوان سولیست باس اُپرای تهران، نقش‌های بسیاری را در اجرا‌های مختلف عهده دار شد.

او ضمن این‌که گروه‌های کُر مدارس و چند گروه در دانشگاه را راه‌اندازی کرد و در گروه کُر فولکلوریک رادیو تلویزیون و گروه کُر ملّی به سرپرستی خانم «اِولین باغچه بان» فعالیت چشمگیری داشت. قره باغی در دوران پس از انقلاب، در سازمان صدا و سیما با واحد موسیقی این سازمان همکاری کرد و در زمینه سرودسازی به ویژه سرود‌های دفاع مقدّس فعال شد و از جمله استادان تاثیرگذار در عرصه موسیقی انقلاب بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->