۱۰ مورد از حادثه سازترین تخلفات رانندگی| رانندگی با عینک برای چه کسانی اجباری است؟ پسر جوان به جنایتش اعتراف کرد| خفه کردن پدر با کمربند و چاقو زدن به او جزئیات قتل هولناک زن صیغه‌ای به دست نگهبان شب در مشهد سرنوشت باورنکردنی جوان کارتن خواب مشهدی| پدر و مادرم پزشک هستند برخورد ۲ خودرو در جاده مشهد - نیشابور یک فوتی و پنج مصدوم در پی داشت (۱۳ تیر ۱۴۰۳) هشدار: مرگ‌ومیر بیماری هاری به مرز خطر رسیده است انتقال پیکر ۹ نفر از حجاج فوت‌شده به ایران (۱۳ تیر ۱۴۰۳) خروج حدود ۶۰ درصد حجاج ایرانی از مکه (۱۳ تیر ۱۴۰۳) سازمان غذا و دارو هشدار داد: خطر ابتلا به سرطان به علت برنزه کردن پوست یک فوتی و چهار مصدوم بر اثر برخورد دو خودرو در مشهد+تصاویر (۱۳ تیرماه ۱۴۰۳) آیا مصرف مکمل‌های غذایی تاثیری در پیشگیری یا بهبود علائم تب دانگی دارد؟ احکام رتبه‌بندی بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ صادر شد جمع‌آوری ۱۶۲ معتاد متجاهر در مشهد (۱۳ تیر ۱۴۰۳) واریز علی الحساب ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | بازنشستگان حساب خود را چک کنند (۱۳ تیر ۱۴۰۳) تب دنگی در مشهد سیر افزایشی ندارد | احتمال آلودگی بالا پشه آئدس از شهریور ۱۴۰۳ به سلامتی خود در دهه ۳۰ زندگی اهمیت بیشتری دهید گردشگری شهری ابزاری برای نیل توسعه پایدار دستگیری ۴ شرور در بولوار رسالت مشهد چرا دستکاری جوش‌های «مثلث خطر» صورت ممکن است به قیمت جانمان تمام شود؟
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

اضافه وزن، آغازکننده بیماری‌هاست

  • کد خبر: ۱۳۹۹۶۴
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۵
اضافه وزن، آغازکننده بیماری‌هاست
یک متخصص پزشکی ورزشی، گفت: شروع بیماری ها با اضافه وزن است، پس فعالیت ورزشی خدمتی است که به کل خانواده می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حمید مساعدیان در گفتگو با رادیو سلامت اظهار داشت: شیوه زندگی امروزه بشر، در زندگی ما هم نمود پیدا کرده است و کم تحرکی معضلی است که همه خانواده‌ها را در هر سنی درگیر کرده است.

وی ادامه داد: بر اساس آمارهای موجود، در دو سه دهه اخیر، نه تنها در کشور ما، بلکه در همه جای دنیا، میزان اضافه وزن و چاقی به شدت افزایش یافته و تقریباً بیش از ۴۰ درصد جامعه از اضافه وزن رنج می‌برند که تشدید اضافه وزن، باعث چاقی می‌شود و چاقی پیش زمینه بسیاری از بیماری‌های قلبی عروقی، پرفشاری خون و بیماری آرتروز و…، می‌شود.

مساعدیان افزود: کودکان هم در این قضیه سهم دارند مخصوصاً کودکان شهرها، بیش از ۵۰ درصد اضافه وزن دارند. والدین و تمام افرادی که با کودکان سروکار دارند در این زمینه مقصر هستند. در گذشته، تحرک بچه‌ها بسیار زیاد بود اما در حال حاضر، کودکان کم تحرک هستند و فعالیت نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه یکی از علت‌های کم تحرکی، بازی‌های کامپیوتری و گوشی تلفن همراه است، تصریح کرد: در شیوه‌ی زندگی امروزی، والدین با یک گوشی، کودک را ساکت می‌کنند تا خانواده احساس آرامش کنند. واقعاً یکی از اشتباه ترین روش‌ها است. اگر می‌خواهیم بچه‌ها سالم باشند و در آینده دچار مشکل نشوند حتماً باید برای کامپیوتر و گوشی محدودیت استفاده بگذاریم که برای کودکان معمولاً روزی یک ساعت کافی است.

مساعدیان ادامه داد: کودکان کارت واکسیناسیون دارند. سلامت کودکان باید چک شود و افزایش وزن در کودکان کنترل شود. اگر بافت چربی ایجاد شد می‌توانید چربی این سلول‌ها را با ورزش و رژیم غذایی تخلیه کنید. بچه‌ها را از سن آموزش و کودکی که سن آموزش چهار الی پنج سالگی است، با رشته‌های مختلف ورزشی آشنا کنید، ببینید که کودک از کدام ورزش لذت می‌برد تا مجبور نباشیم بچه را با اجبار به کلاس بفرستیم. ورزش برای کودکان باید همراه با بازی باشد. سلامت و لذت کودک بسیار مهم‌تر است.

وی اظهار داشت: همراهی فعالیت‌های خانواده و والدین با کودکان می‌تواند خودش انگیزه کودک باشد و زمینه ورزش‌های دسته جمعی را برای کودکان فراهم کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->