اجرای زنده «بچه مرشد ۲» در مشهد | پویشی برای پاسداشت زبان فارسی + فیلم برگزاری ویژه برنامه گرامیداشت شهدای خدمت در مشهد تشکیل قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع مالی شهرداری مشهد درباره فروش قدیمی‌ترین میدان شهر مشهد | روزی که میدان ارگ را فروختند کشف یک میلیارد ریال داروی قاچاق از عطاری‌های خواف خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازاری در ساحل شلوغ دریا ناصحی: مشکلات ترافیک مشهد با تکمیل پروژه‌های معابر حل می‌شود شهردار مشهد مقدس: می‌توانیم صادرکننده خدمات مهندسی در حوزه مترو باشیم + فیلم عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مسائل شهر چه کوچک و چه بزرگ برای ما فرق نمی‌کند | افتتاح رسمی فاز یک خط۳ مترو با حضور رئیس‌جمهور بهره‌برداری از دوربرگردان تقاطع سه‌سطحی شهید فهمیده مشهد | معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: گره‌های ترافیکی با افتتاح دوربرگردان شهید فهمیده کاهش می‌یابد هوای مشهد همچنان آلوده است (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) نخستین جلسه ستاد برگزاری دیدار ایران و کره شمالی در مشهد برگزار شد درباره یکی از کوچک‌ترین روستا‌های اطراف مشهد قدیم | عطر فراموشی در کوچه‌های «قریه عطار» قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت‌به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان ۱۴۰۴ دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند
سرخط خبرها

معاون سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌های کشور: نباید در ۲۶ آذر کار نمادین انجام داد

  • کد خبر: ۱۴۰۳۱۸
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۲
معاون سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌های کشور: نباید در ۲۶ آذر کار نمادین انجام داد
جانشین رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با بیان اینکه تمام اتفاقات تخصصی تجربه شده در سایر کشور‌ها برای ما تبدیل به رویا شده است گفت: نباید در ۲۶ آذر کار نمادین انجام داد.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود نصرتی، جانشین رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در نخستین سمینار حمل‌و‌نقل ‌شهری کشور در مشهد اظهارداشت:باید به نیاز شهروندان متفاوت فکر کنیم. زمانی اشاره می‌شد عملکرد شهرداری‌های کشور، ویترین نظام است. مدیری که در حوزه شهری فعالیت می‌کند، نقش ویترین نظام را دارد.

او در ادامه گفت: ما باید ببینیم که چقدر بحث بهبود عبور و مرور شهری و اولویت دادن به ناوگان ‌حمل و نقل عمومی برای شهردارها‌ی ما اولویت داشته است؟

نصرتی در ادامه با طرح این سئوال که ما در کلانشهرها چقدر وقت گذاشتیم که پروژه زیر ساختی اجرا کنیم؟  گفت: چقدر نگاه این بود که پروژه‌های کوتاه مدت انتخاب شود تا در عمر مدیریتی ما به بهره‌برداری برسد؟ (متاسفانه ما) پروژه دراز مدت نداشتیم از سال ۱۳۹۰ اتوبوسی از سوی دولت به معنای گذشته توزیع نشده است.

او با اشاره به اینکه از سال ۱۳۹۵ هنوز در حوزه واگن مشکل داریم گفت: در ۹ کلان‌ شهر که توزیع اوراق داریم مشکلاتی وجود دارد. تمام اتفاقات تخصصی تجربه شده در سایر کشورها برای ما تبدیل به رویا شده است.

نصرتی افزود: از سال ۱۴۰۰ بحث متفاوت نگاه کردن برای ورود ون و اتوبوس در شهرهای کشور اولویت قرار گرفت و خرید‌های خوبی صورت گرفته است. اولین قرارداد واگن امروز برای شهر قم ابلاغ می‌شود. ما مطمئنا در حداقل‌ها هستیم.

جانشین رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: بدهکاری ما در حوزه‌های مختلف ‌زیا‌د است و ارتباط و تعامل بین مدیران و همراه کار کردن رعایت نمی‌شود و کارهای ساده پیچیده می‌شود.

نصرتی گفت: باید اقتصاد و اشتغال کشور و حوزه رضایت‌مندی در حوزه حمل و نقل را در برنامه هفتم دید. نباید در 26 آذر کار‌ نمادین انجام داد. چندین سال است که برنامه‌ها نمادین است و باید از این جلسه مصوبه داشته باشیم تا سال آینده در ۲۶ آذر ماه شرمنده شهروندان که اشتغال و اقتصادشان وابسته به حوزه حمل و نقل است نباشیم.

او گفت: دوره رضایت‌مندی با گفتگو‌ و آسفالت مناسب و فضای مناسب سپری شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->