گودرزی: مجلس در برابر اجرای مکانیسم ماشه اقدام متقابل می‌کند شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل ادعا کرد: حمله به سفارت تل آویو در هلند خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس
سرخط خبرها

کاظمی قمی، سفیر جدید ایران در کابل کیست؟

  • کد خبر: ۱۴۰۵۵۸
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۷
کاظمی قمی، سفیر جدید ایران در کابل کیست؟
حسن کاظمی قمی به‌عنوان سفیر جدید ایران در کابل معرفی شد. او سابقه خوبی از حضور در عراق پس از صدام در کارنامه کاری‌اش دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسن کاظمی قمی اولین سفیر ایران بعد از سقوط حکومت بعث در عراق و در زمان دولت محمود احمدی‌نژاد بوده است.

وی قبل از آن سرکنسول کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در شهر هرات در افغانستان بود.

کاظمی قمی مرد اول دیپلماسی ایران در عراق

از جمله اقدامات مهم کاظمی می‌توان به سرپرستی هیئت ایرانی در ۲ دور اول مذاکرات هیئت‌های ایرانی و آمریکایی درباره عراق اشاره کرد که در دفتر کار نوری المالکی انجام می‌شد.

حسن کاظمی قمی، مرد اول دیپلماسی ایران در عراق، هدایت گروه مذاکره‌کننده ایرانی در گفت‌وگو با نمایندگان آمریکا درباره امنیت عراق را بر‌عهده داشت.

قمی در نقش مرد اول دیپلماسی ایران در عراق برای دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی و حقوق غصب‌شده ملت مظلوم عراق به مذاکره با آمریکا رفته بود.

عملکرد مرد شماره یک ایران در عراق از مقابل چشمان تیزبین سیاست‌مداران عراقی نیز پنهان نمانده است و آنان نیز به مناسبت‌های گوناگون شگفتی خود را از عملکرد وی ابراز کرده‌اند.

هوشیار زیباری، وزیر خارجه عراق، در جریان سفر وزیر خارجه کشورمان به عراق، در برابر همه خبرنگاران خارجی و عراقی و عربی از حسن کاظمی‌قمی به‌عنوان پرکارترین و فعال‌ترین سفیر خارجی در عراق یاد کرده بود.

ارتباط متوازن کاظمی‌قمی با گروه‌های سیاسی از‌جمله کردها، شیعیان و اهل تسنن و مسیحیان و دیگر اقلیت‌های قومی و مذهبی در عراق از وی چهره‌ای محبوب و در عین حال سخت‌کوش، در نتیجه‌گیری از کار در نزد گروه‌های سیاسی عراق ساخته‌ است.

آغاز به کار او در عراق هم‌زمان با فعال‌شدن شورای حکومتی سابق عراق در بهمن ماه سال ۱۳۸۲ ‪ بود. قمی پیش از ورود به بغداد به‌عنوان سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در ولایت هرات افغانستان، نقش ارزنده‌ای را ایفا کرد.

ابتدای ورود او به بغداد هم‌زمان با دامن‌زدن به یکی‌ از بزرگ‌ترین بحران‌ها میان ایران، دولت عراق و آمریکا بود.

وی که اولین سفیر ایران بعد از سقوط حکومت بعث در عراق بود، در سال 1389 از این سمت برکنار شد.

کاظمی قمی و میدانی به نام افغانستان

عباس بدری‌فر، رایزن سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل، اعلام کرد با توجه به اینکه مأموریت بهادر امینیان به‌عنوان سفیر پیشین در افغانستان به پایان رسیده است، حسن کاظمی قمی به‌عنوان سفیر جدید ایران در افغانستان معرفی شده است.

کاظمی قمی از ابتدای آغاز به کار دولت سیزدهم به‌عنوان نماینده ویژه رئیس‌جمهور ایران در امور افغانستان فعالیت داشت.

سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل روز گذشته نیز در بیانیه‌ای از پایان مأموریت امینیان به‌عنوان سفیر در افغانستان خبر داده و تأکید کرده بود وی طبق روال معمول دیپلماتیک، در پایان سه سال خدمت، به جمهوری اسلامی ایران بازمی‌گردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->