نگاهی به قسمت جدید «اکنون» | بازگشت جنجالی مجتبی شکوری معرفی برگزیدگان جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان برد پیت و جورج کلونی با یک فیلم طنز به سینما می‌آیند تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد «بچه مردم» برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان شد فتوکال مهمانان ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان | از عمو پورنگ تا سامان احتشامی محمد کاسبی در بیمارستان بستری شد + علت کتابی با آموزه‌های رهبری برای کودکان منتشر شد پژمان جمشیدی با «شاخ» به سینما می‌آید + عکس «رویای آمریکایی» آماده نمایش شد طرح بلیت نیم‌بهای «یوز» موفق عمل کرد | فروش میلیاردی در روز نخست اعتراضی سینمایی به جنگ در فیلم «ما» گریم دامبلدور در سریال «هری پاتر» لو رفت + عکس مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی هنری امروز (پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴) حراج بین‌المللی ۳۰ تابلوی «باب راس» نقاش محبوب رونمایی از مستند استاد فرشچیان و نماهنگ «چای و گلاب» در مشهد اکران فیلم سینمایی «لیپار» آغاز شد وزیر فرهنگ: بعد از سفر شجریان، درباره کنسرتش گفت‌وگو می‌کنیم + فیلم
سرخط خبرها

صحبت‌های اخیر «دنیل کریگ» درباره ماجرای زنده بودن «جیمز باند »

  • کد خبر: ۱۴۰۵۷۰
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۹
صحبت‌های اخیر «دنیل کریگ» درباره ماجرای زنده بودن «جیمز باند »
دنیل کریگ در مصاحبه اخیر خود می‌گوید: جیمز باند واقعا نمرده، من رفتم و او بازخواهد گشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دنیل کریگ می‌گوید از این که شخصیت باند را پشت سر گذاشته اصلا احساس تاسف ندارد و فاش کرد از همان اوایل درباره کشتن این شخصیت با باربارا بروکلی تهیه‌کننده صحبت کرده بود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا متاسف نیست؟ گفت نه اصلا! من ۱۷ سال از زندگی‌ام را صرف آن کردم و واقعا خوشبخت بودم که این کار را انجام دادم و حالا به معنای واقعی کلمه می‌خواهم در ۲۰ سال بعدی زندگی‌ام همه تلاشم را بکنم تا از قلاب آن آزاد شوم و آن را در یک جای دیگر بگذارم، چون فوق‌العاده بود. من همانجایی که می‌خواستم رهایش کردم و البته با آخرین فیلم این شانس به من داده شد تا این کار را بکنم.

کریگ در پاسخ به این که خب حالا باند مرده گفت: او واقعا نمرده، من رفتم، اما درست در پایان فیلم «زمانی برای مردن نیست» گفته می‌شود که او بازخواهد گشت، بنابراین او باید جایی برگردد.

وی افزود مدت‌ها پیش در سال ۲۰۰۶ وقتی فکر می‌کرد فقط در یک فیلم بازی می‌کند و بعد دریافت باید ۴ تای دیگر هم پشت سرش باشد، به تهیه‌کننده گفته اگر این فیلم‌ها را بازی کند در انتها می‌توانیم او را بکشیم؟ و او گفته بله می‌توانی.

کریگ در مصاحبه با «تایم» هم درباره منفجر شدن جزیره‌ای که باند در آن بود گفت: تراژدی واقعی زمانی است که شما مطلقا هیچ انتخابی نداشته باشید. باید راهی پیدا می‌کردیم که مرگ او انتخابی نباشد. او به همان چیزی رسید که دنبالش بود، چون اوهم مثل همه آدم‌های روی زمین فقط دنبال عشق بود.

کریگ که اکنون در دومین فیلم از فیلم‌های «چاقو‌ها بیرون» بازی کرده گفت حالا ماموریتش این است که مردم را بخنداند و می‌خواهد این کار را ادامه بدهد. دومین فیلم از این مجموعه هفته آینده از نتفلیکس پخش می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->