برای ارونوف کجا بهتر از پرسپولیس؟ گزینه‌های نهایی ایرانی نیمکت پرسپولیس مشخص شدند؟ کارتال با یک ایمیل جدا می شود درویش مخالف بازگشت آل کثیر عبدالله آوجی گزینه ترکیه‌ای پرسپولیس چشمی، حسینی و رضاییان با استقلال امضا نکردند! خط و نشان بارسا برای ویلیامز مخالفت هواداران پرسپولیس با سرمربیگری تارتار هیئت‌مدیره پرسپولیس به دنبال بازگرداندن کارتال شمارش معکوس برای شروع تمرینات استقلال مرتضی منصوریان در جام جهانی دانشگاهی حمله پرسپولیس با اسکادران ایرانی صعود والیبال ایران به رنک ۱۴ دنیا استقلال مربی دارد، بازیکن ندارد ۵ لژیونر ایران در لیست ساپینتو رئیس فدراسیون والیبال: هدف ما لیگ ملت‌ها نیست | پیروزی‌های تیم ملی، تقدیم به شهدای حمله اسرائیل برنامه هیئت‌مدیره پرسپولیس برای انتخاب سرمربی | توافق با مربی ایرانی به یک شرط! توافق گزینه پرسپولیس با سپاهان کاندیدا‌های ورود به باشگاه ۱۰۰ میلیون یورویی‌ها جدول لیگ ملت‌های والیبال در پایان هفته دوم + جایگاه ایران (۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مارادونا: اسکالونی مربی موتورسواری است و هیچ وقت هیچ جامی نمی‌برد!

  • کد خبر: ۱۴۰۹۳۴
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۲
مارادونا: اسکالونی مربی موتورسواری است و هیچ وقت هیچ جامی نمی‌برد!
دیه‌گو مارادونا، اسطوره فقید آرژانتین، چندان موافق حضور لیونل اسکالونی روی نیمکت این تیم نبود.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم ملی آرژانتین با هدایت لیونل اسکالونی موفق شد برای اولین بار پس از سال ۱۹۸۶ فاتح جام جهانی شود.
آخرین قهرمانی این تیم با درخشش مارادونا به دست آمده بود که به نظر نمی‌رسید نظر مساعدی درباره سرمربی فعلی این تیم داشته باشد و پیش از آن که در سال ۲۰۲۰ از دنیا برود این موضوع را به صورت علنی نیز مطرح کرده بود.
پس از حذف تیم ملی آرژانتین در مرحله یک هشتم جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه با شکست برابر فرانسه بود که اسکالونی به عنوان سرمربی این تیم انتخاب شد. او فقط هفت بازی ملی در کارنامه داشت و مربی کاملا بی‌تجربه‌ای به حساب می‌آمد، چون فقط مدتی هدایت تیم زیر ۲۰ ساله‌های آرژانتین را برعهده داشت.
افراد زیادی در این کشور که دیوانه فوتبال است به این مربی جوان اعتماد نداشتند، اما کلودیو تاپیا، رییس فدراسیون فوتبال آرژانتین، تصمیم گرفت پس از شش بازی حضور به عنوان مربی موقت به او فرصت دهد.
مارادونا در آن زمان در این باره گفته بود: «شما نمی‌توانید اسکالونی را مقصر بدانید. او هم آنجا قرار داده شده است. مشکل این است که او می‌گوید می‌خواهد به جام جهانی برود. نه، نه، اسکالونی! نه. تو می‌توانی به جام جهانی موتور کراس بروی، اما جام جهانی فوتبال نه. حرف من را می‌فهمی؟ این که ما به کسی تکیه کنیم که فکر نمی‌کنم بتواند هیچ جامی را در دست بگیرد واقعا باعث عصبانیت من می‌شود.»
این اسطوره فوتبال آرژانتین ترجیح می‌داد بار دیگر از تاتا مارتینو در راس کادر فنی این تیم استفاده شود، مربی‌ای که پیش از این در فینال کوپا آمه‌ریکای ۲۰۱۵ شکست خورده بود. او در این باره اظهار داشت: «ما به مکزیکی‌ها اجازه دادیم که تاتا مارتینوی ما را بگیرند. این در حالی است که اسکالونی واقعا توانایی اداره این تیم را ندارد.»
مارتینو در جام جهانی با نتیجه ۰-۲ برابر آرژانتین شکست خورد و در نهایت نتوانست با مکزیک از مرحله گروهی عبور کند. او بلافاصله پس از این اتفاق از سمتش استعفا داد.
از سوی دیگر، اسکالونی توانست با کسب سومین قهرمانی آلبی سلسته در جام جهانی جواب قاطعی به منتقدانش بدهد. آرژانتین در طول مدت چهار سال تحت هدایت این مربی تنها برابر چهار کشور شکست خورده است: عربستان سعودی، برزیل، ونزوئلا و کلمبیا.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->