فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

«جنگ جهانی سوم» از اسکار ۲۰۲۳ جا ماند

  • کد خبر: ۱۴۱۲۰۲
  • ۰۱ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۶
«جنگ جهانی سوم» از اسکار ۲۰۲۳ جا ماند
روز گذشته درحالی آکادمی اسکار فهرست بلند اولیه خود را برای نود و پنجمین دوره خود معرفی کرد که در بخش بین‌المللی خبری از نام فیلم «جنگ جهانی سوم» نماینده ایران در این دوره از اسکار نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روز گذشته درحالی فهرست بلند نود و پنجمین دوره از رقابت‌های اسکار اعلام شد که در این فهرست اگرچه سهم فیلم‌های غیر آمریکایی یا همان بین‌المللی‌ها بسیار بالاست، اما خبری از نام ساخته هومن سیدی یعنی "جنگ جهانی سوم" در آن نیست.

آکادمی علوم و هنر‌های سینمایی اسکار در فهرست بلند اولیه خود که برای رقابت‌های نودو پنجمین دوره خود از فیلم‌های بخش بین‌المللی معرفی کرده امسال نام ۱۵ نامزد اولیه به این ترتیب اعلام کرده است:

آرژانتین (آرژانتین، ۱۹۸۵)، اتریش (کورساژ)، بلژیک (نزدیک)، کامبوج (بازگشت به سئول)، دانمارک (عنکبوت مقدس)، فرانسه (سنت عمر)، آلمان (همه چیز آرام در جبهه غرب)، هند (آخرین نمایش فیلم)، ایرلند (دختر آرام)، مکزیک (باردو)، وقایع‌نگاری اشتباه مشتی حقیقت (مکزیک)، مراکش (کفتان آبی)، پاکستان (جویلند)، لهستان (EO)، کره جنوبی (تصمیم به ترک کردن) و سوئد (توطئه قاهره).

از این رو با درنظر گرفتن اعلام نام فیلم عنکبوت مقدس در فهرست بلند بخش بین‌المللی اسکار امسال برخی از منتقدان براین باورند که تصمیم‌گیری هدفمند و جانب‌دارانه‌ای انجام شده است و فهرست بالا ۱۵ فیلمی هستند که در فهرست کوتاه شاخه بهترین فیلم بین‌المللی اسکار ۲۰۲۳ قرار گرفته‌اند و برای رسیدن به فهرست پنج نامزد نهایی رقابت خواهند کرد.

گروهی از منتقدان با استناد به برخی آمار‌های موجود از اسامی اعلام شده در اولین فهرست اسکار امسال می‌گویند: اولین حضور برخی کشور‌ها در اسکار امسال نشان می‌دهد فعالیت و تلاش آن‌ها قابل توجه بوده تا بتوانند بعد از مدت‌ها خودشان را مطرح کنند.

به‌این‌ترتیب هند با آخرین نمایش فیلم (لاگان آخرین فیلم فهرست نهایی در سال ۲۰۰۱ بود)، مراکش با کافتان آبی (عمر مرا کشت، ۲۰۱۱)، کامبوج با بازگشت. به سئول (تصویر گمشده، ۲۰۱۳)، ایرلند با دختر آرام (ویوا در ۲۰۱۵)، و آرژانتین با آرژانتین، ۱۹۸۵ (قصه‌های وحشی در سال ۲۰۱۴).

نکته جالب توجه در اسکار امسال این است که سه (آلیس دیوپ با فیلم سنت عمر فرانسوی، ماری کروتزر با فیلم کورساژ اتریشی و مریم توزانی با فیلم The Blue Caftan مراکشی) فیلم برگزیده در این بخش توسط زنان کارگردانی شده است.

از سوی دیگر در بخش فیلم مستند، هشت فیلم از ۱۵ انتخاب نیز توسط زنان کارگردانی شده، از جمله برنده شیر طلایی ونیز امسال، All The Beauty And The Bloodshed، در حالی که چهار فیلم توسط افراد رنگین‌پوست کارگردانی شده‌اند.

لازم به یادآوری است رای گیری نامزد‌ها از ۱۲ تا ۱۷ ژانویه در سال جدید انجام می‌شود. نامزد‌ها در ۲۴ ژانویه اعلام می‌شوند و نمایش در ۱۲ مارس در هالیوود برگزار می‌شود. همه تاریخ‌ها ۲۰۲۳ هستند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->