روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

مجمع تشخیص مصوبه مجلس درباره مدیریت بانک مرکزی را خلاف سیاست‌های کلی دانست

  • کد خبر: ۱۴۱۳۰۲
  • ۰۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۶
مجمع تشخیص مصوبه مجلس درباره مدیریت بانک مرکزی را خلاف سیاست‌های کلی دانست
هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام با بررسی مصوبه مجلس درباره «بانک مرکزی جمهوری اسلامی» موادی از آن را مغایر سیاست‌های کلی تشخیص داد.

به گزارش شهرآرانیوز، هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، به ریاست آیت الله صادق آملی لاریجانی تشکیل جلسه داد و مصوبه مجلس درباره «بانک مرکزی جمهوری اسلامی» را بررسی کرد و موادی از آن را مغایر سیاست‌های کلی تشخیص داد.

هیات عالی نظارت مجمع پس از چند جلسه بررسی طرح بانک مرکزی در «کمیسیون نظارت دبیرخانه مجمع» و «کمیسیون اقتصادی، اداری و بازرگانی مجمع» و تبادل نظر با طراحان این طرح به عنوان یک قانون مادر، مواد مصوبه مجلس از لحاظ مغایرت نداشتن و نیز عدم تطابق طرح بانک مرکزی ایران با سیاست‌های کلی را بررسی کرد.

در این جلسه، اعضای هیات عالی نظارت مجمع ماده یک: «اصطلاحات به کار رفته در طرح»، ماده دو: «اهداف پنجگانه بانک مرکزی»، ماده چهار: «وظایف بیست و چهارگانه و اختیارات بانک مرکزی» را بررسی کردند و مفاد برخی از آن‌ها با بند‌هایی از سیاست‌های کلی قانونگذاری و سیاست‌ّهای کلی اقتصاد مقاومتی، مغایر و غیرمنطبق تشخیص دادند که این نظر پس از پایان بررسی‌های هیات به شورای نگهبان قانون اساسی منعکس می‌شود.

در این جلسه، علاوه بر دبیر مجمع و سایر اعضای هیات عالی نظارت مجمع، حجت الاسلام و المسلمین بحرینی از کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، مدیرکل امور مجلس بانک مرکزی، نمایندگانی از سازمان برنامه و بودجه و مرکز پژوهش‌های مجلس حضور داشتند.

هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین یکی از مواد «آیین نامه نظارت» که از سوی صحن مجمع برای بررسی بیشتر به هیات عالی ارجاع داده شده بود را مجدداً بررسی کرد.

اعضای هیات عالی نظارت مجمع، به اصلاح ماده پنج آیین نامه جدید نظارت پرداختند. در این ماده به تطبیق مصوبات مجلس شورای اسلامی و مصوبات قاعده گذار شورا‌های عالی با سیاست‌های کلی نظام در هیات نظارت مجمع پرداخته شده است.

براساس این ماده، «مصوبات مجلس شورای اسلامی، مصوبات قاعده گذار شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی و شورا‌های عالی زیر مجموعه قوه مجریه، مانند شورای اقتصاد و شورای عالی اداری و نیز تصویب نامه‌ها و آیین نامه‌های مصوب دولت و سایر مراجع ذیصلاح در هیچ موردی نباید مغایرتی با سیاست‌های کلی نظام داشته باشد. تشخیص این امر، بر عهده هیات عالی نظارت بر سیاست‌های کلی نظام و با رعایت مفاد این مقررات خواهد بود.

دستگاه‌های ذیربط موظفند موارد فوق را جهت بررسی عدم مغایرت با سیاست‌های کلی به هیات عالی ارسال و هیات عالی نظارت، ترتیبات انجام این امر را تدوین و می‌تواند از ظرفیت دستگاه‌های نظارتی استفاده کند. این امر نافی اختیارات و صلاحیت نظارتی هیات عالی نظارت نخواهد بود.»

هیات عالی نظارت مجمع، روز شنبه ۳ دی‌ماه، جلسه فوق العاده خواهد داشت و طبق دستور به ادامه بررسی طرح «بانک مرکزی» و همچنین مصوبه مجلس درباره «اصلاح قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری» و لایحه دو فوریتی «اصلاح ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو» خواهد پرداخت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->