جشن صعود تیم ملی به جام جهانی، همزمان با تحویل سال ۱۴۰۴ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی آرسنال و لسترسیتی (۲۷ بهمن ۱۴۰۳) | پیروزی خارج از خانه توپچی‌ها با درخشش مرینو پخش زنده بازی رئال مادرید و اوساسونا در لالیگا (۲۷ بهمن ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین زاهدی: تعداد گل‌هایم در لیگ ژاپن را ۲ رقمی می‌کنم اختلاف تاج و درویش علنی شد | رئیس فدراسیون، مدیرعامل پرسپولیس را دعوت نکرد! احضار لیدرهای خاطی پرسپولیس و تراکتور به کمیته انضباطی الکس نوری و استقلال منتفی شد میزبانی تهران از جام باشگاه‌های کشتی آزاد جهان لشکر مصدومان و محرومان استقلال مقابل الریان | صعودی که دشوار است رونمایی از ماکت ساختمان جدید فدراسیون فوتبال کفاشیان و عزیزی خادم: جواب نامه را ندهند، انتخابات باید تعلیق شود نقش حیاتی روابط عمومی در موفقیت باشگاه‌های ورزشی نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و النصر در لیگ نخبگان آسیا + لینک و قیمت استقلال فردا (یکشنبه، ۲۸ بهمن ۱۴۰۳) راهی قطر می‌شود
سرخط خبرها

سرمربی پشتیبانی نزاجا: سازمان لیگ در شهرستان‌ها نظارت جدی‌تری داشته باشد

  • کد خبر: ۱۴۱۶۱۹
  • ۰۴ دی ۱۴۰۱ - ۰۰:۳۹
سرمربی پشتیبانی نزاجا: سازمان لیگ در شهرستان‌ها نظارت جدی‌تری داشته باشد
سرمربی تیم فوتبال پشتیبانی نزاجا گفت: سازمان لیگ نظارت را در شهرستان‌های مختلف جدی‌تر بگیرد. مسابقات از لحاظ فنی در سطح خوبی برگزار می‌شود، اما زمین‌ها اجازه کار‌های فنی و تاکتیکی را به تیم‌ها نمی‌دهد.

گروه ورزش | شهرآرانیوز، عماد هاشمی در گفتگو با شهرآرانیوز پس از پیروزی مقابل نادر بیان کرد: هر دو تیم به دور از هیاهوی دربی فوتبال زیبایی به نمایش گذاشتند که خداراشکر بازیکنی در این دیدار مصدوم نشد. هر دو تیم نمایندگان مشهد و خراسان رضوی بودند، اما قرعه پیروزی به نام پشتیبانی نزاجا در آمد.

وی افزود: پیش‌بینی کرده بودیم بازی ساده‌تری در پیش داشته باشیم، اما نادر عملکرد خیلی خوبی ارائه داد. البته اگر قدر موقعیت‌های پایانی را می‌دانستیم، می‌توانستیم بازی را با نتیجه بهتری به پایان برسانیم.

سرمربی تیم فوتبال پشتیبانی نزاجا اظهار کرد: تیم نادر فوتبال زیبایی به نمایش گذاشت. نادر کاملا تیم بی‌حاشیه و فنی است و به مجتبی ابراهیمی، سرمربی این تیم، بابت چنین تیمی تبریک می‌گویم. نادر با مدیریت خوب روی بازیکنان جوان وارد مسابقات شده است که تا این لحظه از رقابت‌ها نیز عملکرد خوبی داشته‌اند. امیدوارم سازمان لیگ اجازه بازی مجدد نادر در هفته نخست لیگ را صادر کند، چراکه نادر نماینده مشهد است و باید در لیگ باقی بماند.

هاشمی خاطرنشان کرد: جالب است که فقط در مشهد همه چیز باید قانونمند و استاندارد باشد. در سایر شهر‌های ایران نسبت به کیفیت چمن مسابقه و ورود تماشاگران تیم حریف متضرر می‌شویم. در دیدار با شاهرود همه سکو‌های ورزشگاه از هواداران خانم و آقا تکمیل شده بود، درحالی‌که در این دیدار حتی به عوامل و سایر بازیکنان تیم اجازه حضور در پشت جایگاه را ندادند.

وی ادامه داد: سازمان لیگ نظارت را در شهرستان‌های مختلف جدی‌تر بگیرد. مسابقات از لحاظ فنی در سطح خوبی برگزار می‌شود، اما زمین‌ها اجازه کار‌های فنی و تاکتیکی را به تیم‌ها نمی‌دهد.

سرمربی تیم فوتبال پشتیبانی نزاجا گفت: تا‌کنون در بازی‌های خانگی به غیر از دیدار با شریعت نوین عملکرد خوبی داشته و در همه بازی‌ها با پیروزی از زمین خارج شده‌ایم. در دیدار‌های خارج از خانه و در بازی مقابل شهرداری کرج و کیای شاهرود عملکرد بد داوری در نتیجه تیم ما تأثیرگذار بود و پنالتی‌های اشتباه و ناحقی علیه پشتیبانی گرفته شد که باعث شد در جدول لیگ دسته‌سه، چهار امتیاز ضرر کنیم و از سایر تیم‌ها عقب بمانیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->