یارانه تیر ماه برای دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد (۳۱ تیر ۱۴۰۴) دولت باقی مانده سهام خود را در استقلال و پرسپولیس می‌فروشد +جزئیات ۳۲ فرودگاه بین‌المللی آماده انجام پروازهای اربعین حسینی وزیر جهادکشاورزی: منتظر کاهش نرخ برنج ایرانی باشید ماجرای درگیری شدید و پرتاب گاز اشک آور در جلسه پدیده شاندیز چه بود؟ (۳۱ تیر ۱۴۰۴) ادارات کدام استان‌ها روز چهارشنبه، یکم مردادماه ۱۴۰۴، تعطیل است؟ خودرو‌های خارجی و مونتاژی در مسیر ریزش قیمت (۳۱ تیر ۱۴۰۴) کاهش ادامه‌دار قیمت خودرو‌های داخلی (۳۱ تیر ۱۴۰۴) برپایی بیست‌وششمین نمایشگاه صنعت ساختمان و صنایع سرمایشی و گرمایشی در مشهد خسارت‌های جبران‌ناپذیر خاموشی‌های بدون هماهنگی به واحد‌های صنعتی | احداث شهرک صنعتی ۱۲۰۰ هکتاری برای استقرار نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی بهترین روش‌های سرمایه‌گذاری در بازار طلای مشهد چیست؟ قیمت دینار عراق امروز چقدر است؟ (۳۱ تیر ۱۴۰۴) رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی مشهد: فروشگاه‌های زنجیره‌ای لوازم خانگی، بازار را ورشکسته می‌کنند محدودیت‌های ترافیکی ۴ روز اول مرداد ۱۴۰۴ در برخی محور‌های مواصلاتی اعلام شد خانواده‌های مشهدی هرچه زودتر برای تهیه فرم مدارس مراجعه کنند | احتمال افزایش قیمت وجود دارد آیا  بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران فردا (چهارشنبه، یکم مرداد ۱۴۰۴) باز است؟ ورق بورس به‌نفع سهام کوچک برگشت | گزارش وضعیت بازار سهام (۳۱ تیر ۱۴۰۴) زمان واریز یارانه نقدی تیرماه ۱۴۰۴ ویژه دهک‌های ۴ تا ۹ مشخص شد فشار‌های چندجانبه بر بازار نفت، مانع تداوم روند افزایشی قیمت‌ها شده است نحوه فعالیت بانک‌های خراسان رضوی، فردا (یکم مرداد ۱۴۰۴) چگونه است؟ قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۳۱ تیر ۱۴۰۴) | طلای جهانی پرید قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳۱ تیر ۱۴۰۴) | رشد دلار به کانال ۸۸ هزار تومان تعزیرات از دلیل افزایش قیمت برنج پرده برداشت افت قیمت نفت با افزایش نگرانی‌ها درباره جنگ تجاری (۳۱ تیر ۱۴۰۴) زمان شارژ سهمیه بنزین مرداد ۱۴۰۴ اعلام شد رشد ۷۶ هزار تومانی قیمت طلا در مشهد (۳۱ تیر ۱۴۰۴) زمان شارژ مرحله سوم کالابرگ دهک‌های ۶ و ۷ مشخص شد وزیر رفاه: به‌دنبال تأمین منابع برای ادامه‌یافتن کالابرگ هستیم کمیسیون چرب بنگاه‌های املاک و اعتماد کم رنگ مردم
سرخط خبرها

همتی: شیوه‌های بهتری برای تامین ارز و فروش نفت یافته‌ایم

  • کد خبر: ۱۴۱۷۵
  • ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۶
همتی: شیوه‌های بهتری برای تامین ارز و فروش نفت یافته‌ایم
رییس کل بانک مرکزی گفت: به مردم اطمینان می‌دهیم که شرایط اقتصادی کشور نه تنها بد نیست، بلکه با شیوه‌های بهتری که برای تامین ارز و فروش نفت یافته‌ایم وضعیت بسیار خوبی داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، «عبدالناصر همتی» روز پنجشنبه، نوزدهم دی‌ماه در مراسم هشتمین سالگرد تاسیس کانون صرافان ایرانیان در محل دانشگاه تهران افزود: امروز نفت کشور فروخته و مبلغ فروش آن نیز دریافت می‌شود. از دیشب تاکنون نرخ ارز کاهش خوبی داشته و مطمئن هستم این کاهش تا ارزش ذاتی ارز ادامه خواهد یافت.

رییس کل بانک مرکزی در ادامه به صحبت‌های شب گذشته رئیس جمهوری آمریکا مبنی‌بر «تشدید تحریم‌ها» اشاره کرد و گفت: این صحبت‌ها تنها یک طبل تو خالی است، اگر آمریکایی‌ها فشار را افزایش دهند ما نیز آمادگی لازم را برای انجام اقداماتی در جهت خنثی‌کردن فشارها داریم.

همتی از سردار سلیمانی به عنوان قهرمان ملی کشور یاد کرد. قهرمانی که خدمات وی به جمهوری اسلامی و مقاومت اسلامی منطقه بسیار بزرگ بود.

به گفته او، مهم‌تر از آن خدمات پس از شهادت ایشان بود که حماسه عظیم مردمی و اقتدار ملت ایران در جهان را ثبوت رساند و اگر خون ایشان نبود معلوم نبود ما در چه موقعیتی قرار داشیم.

همتی خاطرنشان کرد: اقتدار جمهوری اسلامی ایران با ظهور سردار شهید به منصه ظهور رسید و جهانیان این عظمت و قدرت را درک کردند.

وی ادامه داد: با آثار خون این شهید، شاهد پیروزی‌های بیشتری برای ملت ایران خواهیم بود و حرکت ایشان در طول عمر پر برکت‌شان با همین روحیه و قدرت بیشتر توسعه خواهد یافت.
رییس کل بانک مرکزی بیان داشت: آنانی که ادعا داشتند فلان و بهمان می‌کنیم، در مقابل عظمت مردم ایران عقب‌نشینی کردند و تمام ادعاهای خود را پس گرفتند. امروز شاهد این هستیم که همان‌ها دم از بحث‌هایی می‌زنند که با ادعاهای‌شان ۱۸۰ درجه تفاوت دارد.

همتی گفت: همواره سخنان و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برای ما اطمینان بخش بوده و با قوت قلبی که از دیدگاه‌ها و رهنمودهای معظم‌له می‌گیریم به راه خود ادامه می‌دهیم. تاکیدات ایشان منشأ اصلی موفقیت و پیروزی ما است.

وی در ادامه از تلاش‌های کانون صرافان ایران قدردانی کرد و گفت: به دلیل همراهی و فعالیت خوب این کانون، به خصوص در یک سال و نیم اخیر که بخشی از حرکت جمعی مقاومت اقتصادی بود، تلاش‌های دشمنان برای فشار حداکثری خنثی شد.

رییس کل بانک مرکزی اظهار داشت: بانک مرکزی خط مقدم فشار حداکثری آمریکا است و گردش مالی و پولی و ارزی کشور به صورت مویرگی در آن جریان دارد و خون آن به حیات اقتصادی کشور تداوم می بخشد.

همتی یادآور شد: از اوایل سال ۹۷ و اعلام تحریم‌ها تاکنون ۳۶ میلیارد دلار ارز صادراتی صادرکنندگان، عمدتاً از چرخه صرافی‌های بانکی و خصوصی به کشور بازگشته است.

رییس کل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: ما توانستیم بزرگ‌ترین و بی‌سابقه‌ترین تحریم دشمن را خنثی کنیم، هر چند به این واسطه طبقات متوسط و پایین جامعه از لحاظ اقتصادی صدمه و آسیب زیادی دیدند.

این مقام مسئول با بیان این که دولت و مسئولان باید به این فکر جبران کاهش قدرت خرید مردم باشند، گفت: اقتدار سپاه پاسداران جمهوری اسلامی سبب شد تا رئیس‌جمهوری آمریکا در نهایت به بیان این جمله تکراری که «نمی‌خواهیم ایران هسته‌ای شود» بسنده کرده و در پایان گفت که «آغوش‌مان هم به روی شما باز است». در حالی که اگر آن‌ها به فکر رفاه ایرانیان بودند این‌قدر به مردم محروم کشورمان فشار نمی‌آوردند./ایرنا

همچنین عبدالناصر همتی با انتشار پیامی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی با اشاره به اقدام تروریستی آمریکا در به شهادت‌رساندن سردار قاسم سلیمانی و اقدامات تلافی‌جویانه ایران علیه پایگاه‌های نظامی آمریکا نوشت: رویدادهای چند روز اخیر چهره دهشتناک و بی‌رحم آمریکا را بیش از پیش نشان داد، ولی همزمان ثابت کرد که مقاومت و دلیری ملت ایران توطئه همه جانبه و فشار حداکثری را به شکست کشیده است.

 

همتی: شیوه‌های بهتری برای تامین ارز و فروش نفت یافته‌ایم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->