استقرار ۱۴۵ دستگاه دوچرخه بایدو در بوستان‌های بانوان شهر مشهد استاندار خراسان رضوی: مشکلات طرح بلندمرتبه‌سازی مشهد به‌زودی حل خواهد شد کیفیت هوای مشهد در مرز «قابل‌قبول» (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از چالش‌های مسافران مسیر میدان شهدا تا خیابان «شهید حسینی محراب» عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: تحقق ۴۰ میلیون زائر داخلی امکان‌پذیر است

  • کد خبر: ۱۴۱۸۰۳
  • ۰۴ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۸
استاندار خراسان رضوی: تحقق ۴۰ میلیون زائر داخلی امکان‌پذیر است
استاندار خراسان رضوی با اشاره به آمار به دست آمده در سال جاری گفت: رسیدن به آمار ۴۰ میلیون زائر داخلی تا پایان سال ۱۴۰۴ دور از ذهن نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری در قرارگاه مرکزی حمایت و پشتیبانی فعالیت‌های اقتصادی استان افزود: همچنین هدف گذاری شده است تا عدد تعداد زائران خارجی در سال ۱۴۰۴ به رقم ۶ میلیون نفر برسد.

وی ادامه با اشاره به برگزاری این جلسات ادامه داد: در برخی موضوعات قرارگاه های مختلف استانی، شاهد توفیقات خوبی بوده ایم و لازم است تا در مابقی حوزه ها نیز مشکلات با همفکری حل شود. از سوی دیگر مسوولان قرارگاه ها باید گزارشی از موفقیت ها و دلایل عدم موفقیت خود را برای برنامه ریزی سال ۱۴۰۲ ارائه دهند.

استاندار خراسان رضوی ایجاد قرارگاه های مختلف را برای هدایت کلی مجموعه استان دانست و گفت: موفقیت قرارگاه ها به رصد، تحلیل و اقدام به موقع آنها وابسته است.

وی با اشاره به فعالیت های قرارگاه دانش بنیان با توجه به شعار سال افزود: شبکه مسائل استان به دست آمده است که در قالب پردیس های مختلف، حل نیاز ها و رفع مشکلات پیگیری می‌شود.

نظری اظهار کرد: برخی شرکت های دانش بنیان به صورت مستقیم با پارک علم و فناوری استان در ارتباط هستند که از سوی پارک مورد حمایت و هدایت قرار دارند؛ از سوی دیگر تعدادی از شرکت ها نیز به صورت فردی و تشکیلاتی در مسیر دانش بنیان در حال حرکت هستند.

وی ادامه داد: برخی سازمان ها نیز برای حل مشکلات خود، شبکه های دانش بنیانی را ایجاد کرده اند و لازم است تا اطلاعات این مجموعه ها نیز برای طرح در قرارگاه دانش بنیان، توسط پارک علم و فناوری جمع آوری و ارئه شود.

استاندار خراسان رضوی همچنین به دریافت مجوز طرح و توسعه برخی از شرکت ها و صنایع اشاره کرد و گفت: در بازدید از صنایع مختلف شاهد اینگونه فعالیت ها نیز بوده ایم و اطلاعات این شرکت ها که در نهایت منجر به پیشرفت استان است، باید در قرارگاه دانش بنیان معرفی شود.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی نیز گفت: در گذشته ۳۵۴ شرکت ذیل این مجموعه در حال فعالیت بودند که از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۱۰ شرکت جدید نیز به این مجموعه اضافه شده است.

مسعود میرزائی افزود: بیش از ۵۰ شرکت از میان شرکت های تازه تاسیس در حوره کشاورزی و امنیت غذایی برای حل هفت مسئله اساسی استان در حال تلاش هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->