بهرام رادان رسماً از داوری چهل وسومین جشنواره فیلم فجر خارج شد جزئیات تصادف آرمان امیدی، خواننده مسجدسلیمانی برنامه عصر جدید اکران ۳ فیلم کوتاه مشهدی راه‌یافته به فجر در سینما مهر کوهسنگی شهاب آسمان بازیگری | درباره شهاب حسینی، بازیگر نام‌آشنای سینمای ایران جست‌و‌جو در دنیای امپرسیونیسم | گزارشی از نمایشگاه گروهی نقاشی در نگارخانه آسمان مشهد نگاهی به مسیر هنری میترا حجار، به بهانه سالروز تولدش آموزش داستان نویسی | این شانزده نفر که به من زل زده اند (بخش دوم) پسرى که پاره تن رسول خدا بود | روایت «الفتوح» از تولد امام حسین(ع) که پروردگار هم‌زمان آن را تهنیت و تسلیت گفت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما آفریقا مشهد + تاریخ و ساعت نشست خبری بیست‌ودومین جشنواره فجر مشهد برگزار شد | اکران ۳۲ فیلم سینمایی و انیمیشن در سینما‌های آفریقا، هویزه و سیمرغ + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ آغازبه‌کار نمایشگاه خوشنویسی و تذهیب هنرمندان تایباد و هرات افغانستان انتقاد انیمیشن‌سازها در جشنواره فجر: نه داوری درست داریم نه نگاه درست گفتگو با مهتاب ناظری، برنده جایزه برترین بازیگر بخش دیگرگونه‌های اجرایی تئاتر فجر برای نمایش تلقین درخشش هنرمندان مشهدی در جشنواره تئاتر فجر | تندیس برترین اثر بخش دگرگونه‌های اجرایی به نمایش «تلقین» رسید اعلام اسامی برگزیدگان چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) ۹ فیلم فجر به سانس فوق‌العاده رسید (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) مطالبات کتابفروشی‌ها تسویه شد جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما سیمرغ مشهد + تاریخ و ساعت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما هویزه مشهد + تاریخ و ساعت
سرخط خبرها

سریال «جیران» کتاب شد

  • کد خبر: ۱۴۱۸۲۸
  • ۰۵ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۷
سریال «جیران» کتاب شد
کتاب «جیران در حرمسرای سلطان» به قلم امیر بهروز قاسمی با محوریت واقعیت داستان و زندگی جیران، ناصرالدین شاه وارد کتابفروشی‌ها شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نویسنده این کتاب درباره انگیزه‌اش از نوشتن این کتاب گفت: با پخش سریال جیران در شبکه نمایش خانگی، سوالات تاریخی زیادی در ذهن بسیاری از بینندگان و دنبال‌کنندگان این سریال شکل گرفت: جیران که بود؟ حرمسرای ناصری چه ماهیتی داشت؟ نقش زنان حرم در تصمیمات مملکتی چه بود؟ آیا زنان حرم، در پشت پرده سیاست، قدرت‌نمایی می‌کردند؟ روابط ایران با ابرقدرت‌های آن زمان یعنی انگلیس و روسیه چگونه بود؟ مقامات و وزرای دربار که بودند و چه می‌کردند و ده‌ها و ده‌ها پرسش نهان و آشکار دیگر، که شیوه‌ی روایی و آمیخته به افسانه و داستانِ سریال، پاسخگوی آنان نبود.

امیر بهروز قاسمی افزود: کتاب جیران در حرمسرای سلطان با هدف پاسخگویی به این پرسش‌ها نگاشته و منتشر شده و واقعیات و حتی آن دسته از روایات نزدیک‌تر به واقع را از دل تاریخ بیرون کشیده و در قالبی منسجم، با فهرستی گویا و جامع، پیش روی مخاطب خود قرار داده است. مخاطبی که فارغ از چند و چونِ دانش، و اندازه سن و سال، به سادگی توان ارتباط برقرار کردن با کتاب و بهره جستن از آن را خواهد داشت. در این کتاب به واقعیت داستان و زندگی جیران، ناصرالدین شاه، زنان حرمسرا و درباریان دوره قاجار و همچنین حوادث و اتفاقات واقعی پیرامون آن پرداخته شده است.

به گفته وی زندگی خصوصی ناصرالدین‌شاه قاجار در دوره پنجاه ساله پادشاهی‌اش، و حرمسرای او به عنوان یکی از مشهورترین حرمسرا‌های تاریخ که تاثیر بسیار زیادی در سرنوشت این سرزمین داشته، همواره مورد توجه بسیار بوده است. حرمسرایی که در روایات مختلف بین ۸۴ تا ۱۱۲ زن عقدی و صیغه‌ای در خود جای داده بود، اما از این میان تنها یک نام بسیار درخشید، سوگلی خاصه سلطان صاحبقران: جیران! جیران که به ترکی به معنای غزال است، لقبی‌است که ناصرالدین‌شاه به زن محبوب خود یعنی خدیجه خانم تجریشی داد.

کتاب «جیران در حرمسرای سلطان» در ۲۱۲ صفحه در قطع رقعی توسط انتشارات خیزران منتشر و به بازار عرضه شده است.

 

بیشتر بخوانید:

رقابت داغ سریال‌های ایرانی در شبکه نمایش خانگی| مردم کدام مجموعه‌ها را بیشتر پسندیدند؟

 

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->