ترامپ: من مسئول حمله اسرائیل به ایران بودم اکسیوس: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد شورای امنیت سازمان ملل تحریم‌ها علیه رئیس دولت موقت سوریه را لغو کرد ترامپ: هند خرید نفت از روسیه را به‌شدت کاهش داده است رئیس‌جمهور لبنان: اقدام اسرائیل در جنوب کشور ما، جنایتی تمام‌عیار است ارتش لبنان: هدف اسرائیل از حملات تضعیف ثبات و تداوم جنگ است موافقت نیروهای واکنش سریع سودان با طرح آتش‌بس آمریکا نماینده حزب الله: حملات امروز رژیم صهیونیستی، آزمونی برای دولت لبنان است هشدار مصر نسبت به اعزام نیروی بین‌المللی برای خلع سلاح حماس ادعای سی‌ان‌ان: آمریکا برنامه‌ای برای حمله به ونزوئلا ندارد رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم | قلدری در مسئولیت‌ها ممنوع! تظاهرات گسترده حریدی‌ها علیه سربازی اجباری در ارتش رژیم اسرائیل (۱۵ آبان ۱۴۰۴) حمله پهپادی اوکراین به یک پالایشگاه نفت در جنوب غربی روسیه (۱۵ آبان ۱۴۰۴) حملات گسترده اسرائیل به مواضع حزب الله در جنوب لبنان + فیلم (۱۵ آبان ۱۴۰۴) تراز تجاری خراسان رضوی بیش از ۱.۵ میلیارد دلار است | ارز واردات از محل درآمد‌های صادراتی استان تأمین شود اسرائیل خود را برای حملات جدید به لبنان آماده می‌کند زنگنه: پزشکیان تعامل با مجلس را بلد است | می‌ترسیم به موضوع بنزین و نان نزدیک شویم مالکی: سطح مبادلات تجاری و اقتصادی به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد پزشکیان در سنندج: به تولیدکنندگان، تجار و بازرگانان بها نداده‌ایم تل‌آویو منطقه مرزی با مصر را «منطقه نظامی بسته» اعلام کرد مهلت یک‌ماهه آمریکا به لبنان برای اجرای انحصار سلاح دیدار و گفت‌وگوی قالیباف و ریاست‌جمهوری پاکستان بیان دیدگاه ها و مشکلات در دیدار فعالان فرهنگی و اجتماعی استان کردستان با رئیس‌جمهور ۳ مسیر محتمل برای آینده سیاسی سودان عفو بین‌الملل درخصوص فجایع وحشتناک سودان هشدار داد وزیر دفاع پاکستان در آستانه گفت‌و‌گو‌های صلح استانبول، افغانستان را تهدید کرد اطلاعات سپاه عنوان کرد: تکذیب دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه‌قضائیه
سرخط خبرها

تاکید یک نماینده مجلس بر امکان تحصیل دختران افغانستانی در دانشگاه‌های ایران

  • کد خبر: ۱۴۲۳۲۲
  • ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۴
تاکید یک نماینده مجلس بر امکان تحصیل دختران افغانستانی در دانشگاه‌های ایران
یک عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اسلام برای تحصیل تفاوتی بین زن و مرد قائل نشده، گفت: امکان ادامه تحصیل برای بانوان افغانستانی به صورت مجازی و حضوری وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین حق وردی در رابطه با ادامه تحصیل بانوان افغانستانی در ایران بیان کرد: متاسفانه به اسم اسلام کارهایی انجام می گیرد که هیچ جای دین و اسلام از این بحث ها خبری نیست.

وی با اشاره به حدیث «طَلَبُ العِلمِ فَریضَةٌ عَلی کُلِّ مُسلِمٍ و مُسلِمَةٍ» که تحصیل دانش بر هر مرد و زن مسلمانی واجب است، تصریح کرد:‌ دین اسلام برای تحصیل علم هیچ تفاوتی بین زن و مرد قائل نشده و نمی دانم آقایان با چه استناد و استدلالی از کدام شرع صحبت می کنند.

نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: ما در کشور تمام شرایط را برای ادامه تحصیل مهاجران افغانستانی به خصوص برای دختران افغان در دانشگاه هایمان فراهم کرده ایم. در حوزه انتخابیه بنده نیز حدود 200 هزار نفر دانش آموز افغانستانی وجود دارد که مثل تمام دانش آموزان ایرانی تحصیل می کنند و البته به برخی از آنها که خانواده نیازمند هستند از طرف معلمان و مدیریت مدرسه کمک نیز می شود.

حق وردی با بیان اینکه واقعا دردناک است که به نام اسلام جلوی تحصیل و پیشرفت علمی و فرهنگی یک قشری را در کشور افغانستان بگیرند، گفت: به هیچ وجه این کار تصمیم درست و عاقلانه ای نیست و مخالف شرع و حقوق بشر و حقوق زنان است، اما در عجبم از کشورهایی که به بهانه های مختلف علیه جمهوری اسلامی ایران اقدام می کنند، ولی راجع به این اقدامات هیچ واکنشی نشان نداده اند.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در رابطه با امکان استفاده از آموزش های مجازی و حضوری برای دانشجویان دختر افغان، عنوان کرد:‌ دانشگاه هایی از کشورمان که امکان تحصیل از راه دور دارند می توانند این دانشجویان را به صورت مجازی بپذیرند تا از تحصیل باز نمانند. در خصوص آموزش حضوری نیز طبق قوانین و قواعدی که وجود دارد و مثلا در کنکور ما شرکت کنند و قبول شوند هیچ منعی برای ادامه تحصیل این بانوان وجود ندارد و می توانند مانند دانشجویان خانم ایرانی در دانشگاه های ما تحصیل کنند.

وی در رابطه با کمک های نهادهای بین المللی برای ادامه تحصیل بانوان افغانستانی گفت: ما که تا به حال در این زمینه اقدامی ندیدیم، اما برخی از کشورها به اسم پناهندگان خوب بهره برداری می کنند، ولی ما بر اساس وظیفه دینی، انسانی و برادر و خواهری خودمان از ارائه تمام خدمات به تمام مهاجران و نه فقط به مهاجران افغان دریغ نکرده ایم.

حق وردی در پایان گفت: نهادهای بین المللی در این زمینه ها اقدامات ایران را نمی‌بینند، اما اگر اتفاق منفی باشد سعی می کنند آن را بزرگنمایی کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->