ثبت‌نام اعتکاف ماه رجب در حرم مطهر رضوی آغاز شد + لینک شهردار مشهد مقدس: پایه اصلی قوت و قدرت دفاعی کشور‌های اسلامی بسیج است نقش کلیدی مساجد در توسعه و مدیریت شهری همیاری خیران شهریار برای سازندگی در مشهد کشف و جمع‌آوری ۱۳ انشعاب غیرمجاز آب از یک مجتمع ویلایی در گلبهار مشهدِ بسیجی، امن‌تر و زیست‌پذیرتر است پاسخ گویی مسئولان اتوبوس رانی مشهد با حضور در خیابان عمار یاسر ۱۲۵ عملیات اطفای حریق توسط آتش نشانان مشهدی طی یک هفته دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری مشهد | نوآوری‌ها و فناوری‌های جدید در خدمت شهروندان+ فیلم استاندار خراسان رضوی: برای جبران عقب‌ماندگی‌ها راهی جز عبور از مسیر اقتصاد دیجیتال نداریم آغاز فعالیت کافه بازی‌ها در بوستان‌های بانوان مشهد (۳ آذر ۱۴۰۳) یادی از حاج حسین ملک، بزرگ‌ترین واقف تاریخ معاصر ایران | مردی که افسانه نبود دردسر‌های ترافیک شهری در خیابان مهندس مشهد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در حوزه تفکیک زباله از مبدأ در کشور پیشتاز هستیم ۵۰۰ متکدی در مشهد جمع‌آوری شدند سلیمی: امکان استخدام بانوان آتش‌نشان در مشهد فراهم شد علت انسداد خیابان گلریز تا بولوار خیام مشهد، چه بود؟ (۳ آذر ۱۴۰۳) شهردار مشهد مقدس: حدود ٣٠ درصد آلودگی شهر مشهد مربوط به نیروگاه برق است شهروند خبرنگار | درخواست اطلاع‌رسانی نحوه محاسبه كرايه به مسافران در ایستگاه‌های تاکسی در مشهد بازخوانی تاریخ وکیل‌آباد مشهد به مناسبت سالروز وقف این باغ توسط حاج‌حسین ملک | جاده‌ای به سمت آبادی هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده (۳ آذر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

یازدهمین افتتاحیه دور جدید شوراهای اجتماعی محلات برگزار شد + فیلم

  • کد خبر: ۱۴۲۷۳۶
  • ۱۰ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۴
یازدهمین افتتاحیه دور جدید شوراهای اجتماعی محلات برگزار شد + فیلم
یازدهمین افتتاحیه دور جدید شوراهای اجتماعی محلات شنبه‌شب با حضور عبدالله ارجائی شهردار مشهد، حسن موحدیان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، جمعی از اعضای شورا، مدیران شهری و اعضای شوراهای اجتماعی محلات مشهد در محل تالار همایش‌های مجتمع فرهنگی آیه‌ها برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، یازدهمین افتتاحیه دور جدید شورا‌های اجتماعی محلات شنبه‌شب با حضور عبدالله ارجائی شهردار مشهد، حسن موحدیان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، جمعی از اعضای شورا، مدیران شهری و اعضای شورا‌های اجتماعی محلات مشهد در محل تالار همایش‌های مجتمع فرهنگی آیه‌ها برگزار شد.

شورای محله، انعکاس‌دهنده اثربخشی طرح‌ها

حسین باغگلی، رئیس سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری مشهد، در ابتدای این همایش با تأکید بر ضرورت ارتباط مدیریت شهری و شورا‌های اجتماعی محلات اظهار کرد: مدیریت شهری نیازمند اطلاع دقیق در دو محور است؛ نخست اینکه بداند در هر محله از شهر به‌طور خاص چه نیاز‌هایی وجود دارد و دوم اینکه از بازخورد مجموعه برنامه‌های اجراشده در هر مرحله آگاه شویم و بدانیم که طرح‌های فرهنگی، اجتماعی و عمرانی تا چه اندازه توانسته‌اند به هدف خود برای تسهیل زندگی مردم برسند.

وی افزود: اهداف مدیریت شهری محقق نمی‌شود مگر در سایه تعامل و ارتباط دوطرفه میان مردم و مدیریت شهری. بر همین اساس، هرچقدر هم که شورا‌های اجتماعی محلات تقویت شود، واسپاری مسئولیت‌ها می‌تواند به کسب دستاورد‌های درخشان برای مدیریت شهری در مقیاس کلان بینجامد.


توسعه فرهنگی شهر باید مسجدمحور باشد

حجت‌الاسلام حسن منصوریان، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر، هم در ادامه این مراسم خاطرنشان کرد: سرمایه‌های فرهنگی مشهد در طول تاریخ انقلاب همواره مورد بی‌مهری قرار گرفته و کار را به جایی رسانده‌اند که بسیاری از قبور نورانی شهدای انقلاب در حماسه ۱۰‌دی مشهد هنوز در محلات حاشیه شهر مشهد مغفول مانده‌اند.

وی ادامه داد: بر همین اساس، مدیریت فرهنگی شهر رسالت خود دید که با محور قراردادن گلزار‌های شهدای انقلاب در محلات حاشیه شهر، پیگیری برای تعیین ۱۰‌دی به نام روز ملی مشهد را در دستور‌کار قرار دهد تا نسل جوان جهان‌شهر برکت و کرامت بداند که در چه شهر با‌هویت و اصیلی زندگی می‌کند.

این عضو شورای سالامی شهر تصریح کرد: اگر بافت‌های فرسوده به‌عنوان محلات هدف بازآفرینی قرار می‌گیرند و پروژه‌های خرد و کلان به‌طور منحصربه‌فرد در مناطق مختلف مشهد اجرا می‌شوند، به این دلیل است که شورا‌های اجتماعی محلات این را به‌عنوان خواست مردم به مدیریت شهری منتقل کرده‌اند. در همین راستا، چه بسیار بوده‌اند طرح‌هایی که در اولویت اجرا قرار نداشتند، اما بنا به توصیه شورا‌های اجتماعی، در اولویت تخصیص بودجه قرار گرفتند و هم‌اکنون در مرحله عمرانی قرار دارند.

وی مسجدمحوری را رویکرد اصلی در پیگیری امورات مردم در محلات مختلف دانست و تأکید کرد: به‌عنوان مثال، اکنون که حدود هزار کودک بازمانده از تحصیل در مشهد یافت می‌شود، نزدیک به هزار و ۵۰۰ گرسنه در این شهر وجود دارد و متأسفانه آمار طلاق هم زیبنده جایگاه فرهنگی این شهر نیست. همه این‌ها به این دلیل است که نقش مساجد در محلات و خانواده در زندگی‌های شخصی مشهدی‌ها کم‌رنگ شده است.
حجت‌الاسلام منصوریان گفت: همه ما نیازمند یادآوری هستیم تا دوباره باور کنیم که مسجد، کانون اصلاح فرد و جامعه است و همان‌طور که در دوران دفاع مقدس، دفاع از کشور به محوریت مساجد و به‌شکل محله‌محور صورت می‌گرفت، اکنون نیز می‌توان در جنگ نرم فرهنگی، مسجد را سنگر اصلی دفاع از فرهنگ و امنیت اجتماعی قرار داد.

طرح شورا‌های اجتماعی محلات به قانون تبدیل می‌شود

موسی‌الرضا حاجی‌بگلو، نائب رئیس شورای اسلامی مشهد مقدس، هم که دیگر سخنران این مراسم بود، ضمن تکریم جایگاه شورا‌های اجتماعی محلات گفت: توجه به شورا‌های اجتماعی محلات نشان‌دهنده عمق مردم‌باوری مدیریت شهری است و تعمیق این ارتباط متقابل نیز علاوه بر اینکه بیش از پیش ظرفیت‌های بزرگ شورا‌های اجتماعی محلات را شکوفا خواهد کرد، معامله بردبردی را هم رقم می‌زند که برکات آن شامل حال همه مردم خواهد شد. به‌عنوان مثال، همین موضوع نام‌گذاری ۱۰دی به نام روز ملی مشهد، یکی از مطالبه‌های خاص مردم و از جمله تصمیم‌هایی بود که می‌توان اکنون به آن افتخار کرد.
وی ابراز کرد: پس از شش ماه مطالعات کارشناسی، طرح شورای اجتماعی محلات به همت شورای شهر مشهد به شورای عالی استان‌ها پیشنهاد شد تا مردم‎پایه‎بودن مدیریت شهری به‌عنوان یک قانون رسمی، به یک الگوی اجرایی تبدیل شود.  

تجلیل از اعضای شورا‌های اسلامی برتر و اعطای کارت هویتی معتبر به اعضای جدید شورا‌های اجتماعی محلات، از دیگر محور‌های این مراسم بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->