تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد
سرخط خبرها

رونمایی از نشان ملی مشهد در روز ملی مشهد

  • کد خبر: ۱۴۲۵۰۴
  • ۰۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۹
رونمایی از نشان ملی مشهد در روز ملی مشهد
معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد از پیگیری برای رونمایی از نشان ملی مشهد به مناسبت ۱۰ دی، روز ملی مشهد، خبر داد.
مریم قاسمی
خبرنگار مریم قاسمی

به گزارش شهرآرانیوز، ۱۰ دی روزی است که با تصویب شورای فرهنگ خراسان رضوی با عنوان روز ملی مشهد اعلام شده است. هنوز این روز در تقویم ثبت نشده است، اما نهاد‌های فرهنگی و اجتماعی مشهد با تدارک برنامه‌هایی به پیشواز این روز رفته‌اند.  

در همین راستا دبیرخانه‌ای برای «روز ملی مشهد» در شهرداری مشهد تشکیل شد و مجموعه‌ای از برنامه‌های شهرداری مرتبط با این مناسبت در حال جمع‌بندی است.  

حسین باغگلی با اعلام این خبر افزود: در راستای بزرگداشت چنین روزی باید تلاش کنیم هویت مشهد، هویت انقلابی مشهد مورد توجه قرار گیرد و زمینه آشنایی با آن فراهم شود.  

باغگلی درباره هم‌اندیشی و حضور هنرمندان مشهدی برای تولید برنامه‌های فرهنگی درخور این روز افزود: در حوزه سرمایه‌های فرهنگی قرار است نشست‌های مختلف هم‌اندیشی با محوریت روز ملی مشهد تشکیل شود که در این راستا، از نظر هنرمندان برای موارد مختلف استفاده می‌شود. همچنین در جلسه شورای اداری که به همین منظور تشکیل شده بود و شهرداری مشهد در آن حضور یافت، پیشنهاد دادیم نیروی انتظامی، آموزش و پرورش، بهزیستی، سازمان تبلیغات اسلامی، امور مساجد و صداوسیما پیشنهاد‌هایی برای برنامه‌هایی به این مناسبت داشته باشند. برای مثال از آموزش و پرورش خواستیم زنگ روز ملی مشهد را در مدارس به صدا درآورد.  

وی تأکید کرد: سعی می‌‎کنیم روز ملی مشهد را به شهر‌های دیگر کشور توسعه دهیم. این امر با اجرای برنامه مشترک با شهر‌های زیارتی دیگر زیر نظر دبیرخانه مشهد و دعوت آن‌ها برای اجرای برنامه‌هایی در مشهد امکان‌پذیر است.

باغگلی افزود: باورمان این است که به‌طور طبیعی در اولین سال شاید نشود همه ظرفیت‌ها را پای کار آورد، اما دبیرخانه دائمی است و این برنامه‌ها ادامه‌دار خواهد بود.  

وی از پیگیری ویژه برای «نشان مشهد» خبر داد و گفت: در روز ملی مشهد برنامه رونمایی از آیین‌نامه و تندیس «نشان ملی مشهد» را خواهیم داشت. ما هر سال در روز مشهد نشان مشهد را به برخی افراد که در هویت شهر مؤثر بودند، اهدا و از آن‌ها سپاسگزاری می‌کنیم و این می‌تواند برندی برای مشهد باشد.  

باغگلی همچنین از آغازبه‌کار شورای اجتماعی محلات جدید مشهد در روز ملی مشهد خبر داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->