بیش از ۲۵ درصد نیاز آبی فضای سبز مشهد از پساب تامین می‌شود سخنگوی شورای شهر مشهد: انعقاد قرارداد تولید ۶۰ دستگاه واگن خط یک متروی مشهد اتفاقی بسیار مهم در طول تاریخ دوران مدیریت شهری است ماجرای گلوله‌زنی به حرم مطهر امام رضا (ع) در ۱۱۹ سال پیش | گلوله‌های احتکار بر تن مردم سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: نظراتم در خصوص شهردار جنبه شخصی ندارد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید به مسائل کوچک و پیش‌پا افتاده در شورا اهمیت دهیم| در هر جلسه شورا باید طرح جدیدی را برای مردم ارائه دهیم رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: افزایش ۲ هزار میلیارد تومانی بودجه معاونت خدمات شهری رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت، سهم مشهد در مالیات بر ارزش افزوده را مشخص کند + فیلم ۳۰ تصویر، ۵۰ قاب، یک افتخار مشترک | تصاویر شهدای فتح‌المبین قاب‌های مفاخر شهری مشهد را مزین کردند آغاز جشنواره گل‌های لاله در مشهد | بوستان ملت و باغ گل‌ها میزبان هزاران بوته گل لاله آلودگی هوای مشهد برای سومین روز پیاپی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری‌ها پیشران سرمایه‌گذاری برای تولید باشند معاون اول رئیس جمهور وارد مشهد شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | مسائل شهر مشهد جهت فراهم کردن شرایط مناسب‌تر برای زائران بررسی می‌شود شهردار مشهد مقدس تاکید کرد: «کار برای مردم»؛ بیشتر از قبل آدرس و زمان بازار‌های روز و شب مشهد + جزئیات بهره برداری از فاز اول خط ۳ قطار شهری مشهد در اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور رئیس‌جمهور | باب الجواد؛ زیباترین ایستگاه مترو کشور به‌زودی افتتاح می‌شود روایت شکل‌‏گیری محله چهارچشمه مشهد | چهارچشمه‌ای که کوثر شد گلایه های بی سرانجام از کمبودهای درمانی و زیرساخت های شهری محله «عباس آباد» مشهد عبور سبز از تابستان تشنه مشهد
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: ۲ هزار و ۵۰ میلیارد تومان برای بهسازی بافت فرسوده پیرامون حرم و محلات عامل، آبکوه و وکیل‌آباد

  • کد خبر: ۱۴۲۷۳۸
  • ۱۰ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۰
شهردار مشهد مقدس: ۲ هزار و ۵۰ میلیارد تومان برای بهسازی بافت فرسوده پیرامون حرم و محلات عامل، آبکوه و وکیل‌آباد
شهردار مشهد گفت: به‌زودی، یک بسته اعتباری به‌ارزش هزار میلیارد تومان برای بهسازی بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی و همچنین یک بسته اعتباری به‌ارزش هزار و ۵۰ میلیارد تومان برای بهسازی محلات عامل، آبکوه و وکیل‌آباد تخصیص داده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالله ارجائی، شهردار مشهد مقدس، در یازدهمین افتتاحیه دور جدید شورا‌های اجتماعی محلات مشهد که  با حضور رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، مدیران شهری و اعضای شورا‌های اجتماعی محلات مشهد در تالار همایش‌های مجتمع فرهنگی آیه‌ها برگزار شد، با اشاره به تاریخچه و فلسفه شکل‌گیری مشهدالرضا‌(ع) اظهار کرد: مشهد، شهر امام رضا‌(ع) است و بر همین اساس، باید هویت بصری و معنایی این شهر هم بر پایه فرهنگ رضوی باشد. حقیقت این است که همه مردم ایران انتظار دارند مشهد، متفاوت با همه شهر‌های ایران باشد و برای تحقق این تمایز باید همه مجاوران از تاکسی‌ران و آتش‌نشان گرفته تا اعضای شورای اجتماعی محلات، خود را خادم‎الرضا‌(ع) بدانند.

وی افزود: برای تحقق این هدف، اعضای شورای اجتماعی محلات می‌توانند مؤثرتر از هر فرد دیگری، ترویج‌دهنده مهربانی به‌عنوان بارزترین مظهر شخصیتی امام هشتم باشند.

مشهدی‌ها باید این شهر را به قطب علمی کشور تبدیل کنند

شهردار مشهد با بیان اینکه بزرگ‌ترین رسالت مدیریت شهری این است که هویت مشهدی‌ها را به هویت آقای این شهر نزدیک‌تر کند، خاطرنشان کرد: چرا گاهی رویه و رفتار مشهدی‌ها در داخل مستحدثات حرم رضوی با خارج آن تفاوت دارد، درحالی‌که حقیقت آن است که سرتاسر جغرافیای مشهد، حرم امام مهربانی‌هاست؟ اگر امام رضا‌(ع)، عالم آل محمد است، مشهدی‌ها هم می‌توانند شهرشان را به قطب علمی کشور تبدیل کنند و علاوه بر مهربان‌بودن، به دانا‌بودن شهره باشند.

وی با تأکید بر «ضرورت توسعه به شرق» و «توجه به بافت‎های هدف در طرح‌های تفصیلی» به‌عنوان دو محور دیگر برنامه‌ریزی کلان‌شهری در مشهد ادامه داد: به‌زودی یک بسته اعتباری به‌ارزش هزار میلیارد تومان برای بهسازی بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی و همچنین یک بسته اعتباری به‌ارزش هزار و ۵۰ میلیارد تومان برای بهسازی محلات عامل، آبکوه و وکیل‌آباد تخصیص داده می‌شود. به‌موازات این، به همت سازمان بازآفرینی شهری، معاونت فرهنگی و سایر اجزای مدیریت شهری، به‌زودی اراضی تخصیص‌یافته به پروژه‌های مسکونی در شرق مشهد خواهند توانست توسعه متوازن را برای شهر رقم بزنند، زیرا امروزه غربی‌ترین نقطه مشهد تا حرم مطهر رضوی بیش از ۱۷ کیلومتر فاصله دارد و این در حالی است که مشهد فقط ۶ کیلومتر در جهت شرق توسعه یافته است.

ارجائی تصریح کرد: پروژه احداث کمربند شمالی مشهد هم به‌زودی مشکل تردد اصلی در حاشیه شهر را حل خواهد کرد و این دو گام بزرگ برای توسعه شهر امام رضا(ع) است، اما باید به‌موازات اجرای این طرح‌ها، روحیه مطالبه‎گری و الگوی مطالبه مؤثر در تک‌تک اعضای شورا‌های اجتماعی محلات مشهد نهادینه شود تا شاهد نزدیک‌ترشدن شورا‌ها به مدیریت شهری باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->