ترامپ: قطر خیلی به آمریکا در خصوص پرونده ایران کمک کرد سردار سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا تاثیری بر ملت ایران ندارد وزارت خارجه زمان نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی را اعلام کرد مجمع تشخیص با پالرمو به‌صورت مشروط موافقت کرد رهبر انقلاب: مشکل اصلی زورگویان غربی نفی تمدن باطل آن‌ها از طرف جمهوری اسلامی است امیر قطر در دیدار با ترامپ: خواهان برقراری صلح هستیم دیدار هیئت رژیم صهیونیستی با نمایندگان آمریکا در دوحه پاپ لئو: تمام تلاش خود را برای تحقق صلح جهانی به کار خواهم گرفت | معرفی واتیکان به‌عنوان میانجی درگیری‌های جهانی شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر درپی حملات رژیم صهیونیستی | شمار کل شهدا به ۵۲ هزار و ۹۲۸ نفر رسید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت تمام‌قد ریاض از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵ شرط مهم ترامپ برای عادی‌سازی روابط با سوریه فرانسه: زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است لاوروف: روسیه به دنبال گسترش روابطش با جهان اسلام است جزئیات تازه از سفر پوتین به ایران ترامپ راهی دوحه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس مجلس اندونزی خواستار پایان جنگ غزه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب قالیباف: حرف‌های دیشب ترامپ نشان داد که او در توهم به‌سر می‌برد | ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست + فیلم رهبر کره‌شمالی بر تقویت توان نظامی کشورش بر پایه پهپادها تأکید کرد واکنش عراقچی به اظهارات شب گذشته ترامپ + فیلم توضیحات عراقچی درباره آخرین اخبار مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا + فیلم وزیر نفت: برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا، تثبیت مواضع و امید به توافق سخنگوی دولت خطاب به ترامپ: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست + فیلم ترامپ و جولانی دیدار کردند + تصاویر رئیس کمیسیون مجلس: چرا باید ویلاهای استان مازندران همه برق داشته باشند اما برق کارخانه سیمان و واحدهای تولیدی قطع شود؟
سرخط خبرها

سازوکار جابجایی محل خدمت پزشکان دارای بیماری صعب‌العلاج مشخص شد+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۴۲۸۰۷
  • ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۰
سازوکار جابجایی محل خدمت پزشکان دارای بیماری صعب‌العلاج مشخص شد+ جزئیات
نمایندگان مردم سازوکار جابجایی محل خدمت پزشکان دارای بیماری صعب العلاج را تعیین کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه ۱۱ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح اصلاح قانون برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی و تخصصی با تبصره‌های ۷، ۸، ۹، ۱۰ و ۱۱ این طرح موافقت کردند.

براساس تبصره ۷؛ متعهدینی که پس از پذیرش در سهمیه تعهدی، به بیماری صعب العلاج یا ناشی از حوادث مبتلا شده و با تشخیص «کمیسیون تخصصی دانشگاه محل تعهد» و «شورای عالی پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» توانایی خدمت در محل تعیین شده را ندارند، در مدت یک سال درمان، مجاز به تغییر محل انجام تعهد به یکی از مناطق کم برخوردار مورد موافقت «کمیسیون عالی تعهدات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» می‌باشند. وزارت آموزش و پرورش موظف است نسبت به تامین نیروی جایگزین اقدام کند.

همچنین در تبصره ۸ این طرح آمده است؛  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجاز است نسبت به پذیرش درخواست جابجایی محل خدمت متعهدین با رشته، سهمیه و سال فارغ التحصیلی یکسان اقدام نماید. کلیه جابجایی‌ها مطابق دستورالعمل اجرایی و از طریق سامانه الکترونیکی انجام می‌شود.

براساس تبصره ۹ این طرح؛  مشمولان این بند با اولویت رتبه پنج درصد اول آزمون دانشنامه تخصصی مجاز می‌باشند در صورت نیاز دانشگاه/دانشکده علوم پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی و با موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعهدات خود را بصورت آموزشی در استان محل تعهد سپری نمایند.

همچنین نمایندگان با گزارش کمیسیون آموزش مبنی بر حذف تبصره ۱۰ موافقت کردند.

در تبصره ۱۰ حذف شده این طرح نیز آمده بود؛ مشمولان این بند مجاز می‌باشند با موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تمام یا قسمتی از مدت تعهد خود را در واحد‌های پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی همان محل تعهد سپری نمایند.

همچنین بر اساس تبصره ۱۱ این طرح؛ پس از اشتغال به انجام تعهدات، شرکت متعهدین در آزمون استخدامی دانشگاه/دانشکده محل تعهد مجاز است. نمره آزمون استخدامی متعهدین این بند در آزمون استخدامی دانشگاه/دانشکده علوم پزشکی محل تعهد، مشروط به «گذراندن حداقل یک سوم از مدت تعهد» و «سپردن تعهد محضری مبنی بر رعایت مدت و منطقه تعهدی»،   با ضریب  ۱/۲ محاسبه می‌گردد.

براساس این گزارش الیاس نادران نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس یازدهم در جریان طرح مخالفت خود با یکی از پیشنهادات مطرح شده درباره تبصره‌های مذکور با استناد به ماده ۹۱ آیین نامه داخلی مجلس گفت: بنده استعفای خود را خدمت هیات رئیسه مجلس تقدیم کردم، استدعا دارم آن را قرائت کنید، زیرا طبق آیین نامه هیات رئیسه اجازه تفسیر ندارد و به محض تقدیم باید آن را قرائت کند. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->