دورسون در لیست خرید ساپینتو| هجوم استقلال به خط حمله پرسپولیس نارضایتی هاشیمان از وضعیت وحید امیری و میلاد محمدی| از لیست پرسپولیس خارج می‌شوند؟ ادعای استقلال: آسانی در سوپر جام بازی می‌کند توافق استقلال با نازون| مهاجمان در راه استقلال موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

انتقاد رییس فدراسیون تیراندازی از فوتبالیست‌های تیم ملی

  • کد خبر: ۱۴۲۹۲۶
  • ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۱
انتقاد رییس فدراسیون تیراندازی از فوتبالیست‌های تیم ملی
رئیس فدراسیون تیراندازی گفت: در خراسان رضوی ۱۰۰ هزار تفنگ غیرمجاز وجود دارد که به دنبال جلوگیری از فعالیت آنها هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار مرتضی قربانی در مجمع سالیانه هیات تیراندازی خراسان رضوی اظهار کرد: زمانی که عهده‌دار هیات تیراندازی اصفهان بودم از اموال خود برای این هیات هزینه کردم و آن هنگام که کار خود را در فدراسیون آغاز کردم تیم ملی تفنگ و تپانچه قریب به ۱۱ ماه تعطیل بود، با وجود تمام این شرایط ورزشکاران را برای اردو به برزیل اعزام کردیم مشروط بر اینکه در مسابقات برزیل شرکت کنند و بلافاصله به باکو، قونیه مصر، قزاقستان و... اعزام کردیم، هم اکنون اولین سهمیه‌های المپیک را تیراندازان کسب می‌کنند.

وی افزود: از آغاز کار خود در فدراسیون تا آنجا که توانستیم وظایف خود را به خوبی انجام دادیم، اما ۱۱ باشگاه اعلام کردند که هزینه فشنگ را پرداخت کرده و فشنگ را دریافت نکرده‌اند در اسفندماه این چالش را مرتفع کردیم.

قربانی ادامه داد: در تیراندازی ۱۹۰ مدال داریم که از این میان، ۴۵ مدال مربوط به المپیک است، این در حالی است که فوتبال مدالی ندارد. چرا چند تیرانداز خراسانی صاحب مقام‌های جهانی نباشند؟ باید در کنار هم و متعهد پیش برویم و فراموش نکنیم فعالیت در ورزش سفارش‌شده و مستحب تیراندازی، بسیار باارزش است.

رئیس فدراسیون تیراندازی از برگزاری مسابقات در قم خبر داد و اظهار کرد: در قم مسابقات تیراندازی شنبه و جمعه برگزار می‌شود و ۲۰۰ میلیون تومان جایزه در نظر گرفته شده‌است.

وی افزود: در خراسان رضوی ۱۰۰ هزار تفنگ غیرمجاز وجود دارد که با راه‌اندازی مسابقات این چنینی جلوی فعالیت آن‌ها گرفته می‌شود. در سیستان و بلوچستان و در فارس به ترتیب ۱۶ و ۳۷ زمین اهداف پروازی افتتاح کردیم و به سایر شهر‌ها کمک کردیم. به دنبال اخذ سلاح‌هایی که از قاچاقچیان دریافت شده و در ورزش می‌توان از آن استفاده کرد هستیم، ضمن اینکه ما هیچ تصمیمی را انفرادی اتخاذ نمی‌کنیم و تمام تصمیمات با نظر کمیته فنی است و نباید حق هیچ ورزشکاری تضییع شود.

سردار قربانی خطاب به روسای هیات‌های تیراندازی خراسان رضوی بیان کرد: باشگاه‌ها نیز باید فعال شوند، گرچه تبلیغات ما نیز ضعیف است، ۴۵۰۰ ورزشکار در مسابقات لیگ و جایزه بزرگ حضور داشتند و ۳۲۵ نفر در استعدادیابی‌های فدراسیون شناسایی شدند. افراد برتر را در استان خود انتخاب کنید تا بتوانند وارد تیم ملی شوند.

رئیس فدراسیون تیراندازی خاطرنشان کرد: شهرستان‌ها باید به کارگرفته شوند و بانوان نیز فعالیت خود را افزایش دهند، رییس هیات خراسان رضوی باید تجهیزات را از فدراسیون بگیرد. در ۶ ماه اخیر قریب به یک میلیارد به هیات‌ها اعتبار اختصاص دادیم که مشکلات را رفع کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->