استاندار خراسان رضوی: مرز ایران و افغانستان ظرفیت تبدیل‌شدن به هاب اقتصادی منطقه را دارد تداوم بی‌ثباتی‌ها در پنتاگون | برکناری مرموز یکی از کارکنان ارشد این وزارتخانه لیبرمن: نتانیاهو خواهان طولانی شدن جنگ غزه تا زمان برگزاری انتخابات است سرلشکر موسوی: رزمندگان ما آماده‌اند تا پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن بدهند واکنش نماینده ولی‌فقیه در سپاه به ادعاها درباره بررسی طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور وزیر کشور: باید انسجام موجود را حفظ کنیم موافقت مجلس با بررسی لایحه مربوط به سازمان مهاجرت بر اساس اصل ۸۵ قالیباف: نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها برای خود یا جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو عامل اصلی شکست مذاکرات است شاهزاده سعودی درگذشت (۲۸ تیر ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه شهادت ۱۱۶ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم تبلیغات بازرگانی می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت پزشکیان: تحمیل زور و فشار پذیرفتنی نیست پزشکیان به مناسبت سالگرد انقلاب ساندینیستی نیکاراگوا پیام تبریک صادر کرد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند
سرخط خبرها

مقامات سازمان ملل برای رایزنی با طالبان برای لغو محدودیت زنان دست به کار شدند

  • کد خبر: ۱۴۳۰۵۸
  • ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۶
مقامات سازمان ملل برای رایزنی با طالبان برای لغو محدودیت زنان دست به کار شدند
یکی از مقامات ارشد سازمان ملل در افغانستان با معاون نخست وزیر دولت تحت رهبری طالبان دیدار و درباره ممنوعیت کار زنان در سازمان‌های غیردولتی که مقامات طالبان در سری اقدامات مربوط به لغو حقوق زنان اعلام کرده‌اند، گفت‌وگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این تصمیم دولت طالبان برای ممنوعیت کار زنان در سازمان‌های غیردولتی باعث شد تا آژانس‌های امدادرسانی بین‌المللی مطرح و بزرگ جهان عملیات‌های خود در افغانستان را به حالت تعلیق درآورند. این ممنوعیت نگرانی‌هایی را به وجود آورده دال بر اینکه مردم احتمالا از دسترسی به مواد غذایی، آموزش، خدمات درمانی و دیگر خدمات مهم و حیاتی محروم خواهند شد چرا که بیش از نیمی از جمعیت افغانستان در حال حاضر نیازمند کمک‌های بشردوستانه فوری و مبرم هستند.

آژانس‌های امدادرسان هشدار داده‌اند که این ممنوعیت پیامدهای فاجعه‌باری خواهد داشت و "صدها هزار" افغان به خاطر این تصمیم طالبان جان خود را از دست خواهند داد.

پوتزل مارکوس، معاون رئیس هیات سازمان ملل در افغانستان با مولوی عبدالسلام حنفی، معاون نخست وزیر طالبان در کابل دیدار و درباره این ممنوعیت و همچنین دیگر اقدامات از جمله ممنوعیت حضور زنان در دانشگاه‌ها گفت‌وگو کرد.

هیات سازمان ملل در افغانستان گفت:‌ ممنوعیت کار زنان در سازمان‌های غیردولتی و محروم کردن زنان و دختران از تحصیل و آموزش به میلیون‌ها تن در افغانستان آسیب می‌زند و مانع ارسال کمک‌های حیاتی به مردان، زنان و کودکان افغان خواهد شد.

پوتزل مارکوس تازه‌ترین مقام سازمان ملل است که با رهبری طالبان در بحبوحه افزایش نگرانی‌های بین‌المللی نسبت به محدود کردن آزادی‌های زنان در افغانستان دیدار کرد.

رامیز الکباروف، رئیس موقت هیات سازمان ملل در افغانستان دوشنبه گذشته با قاری دین محمد حنیف، وزیر اقتصاد طالبان دیدار کرد.

حنیف ۲۴ دسامبر ممنوعیت کار زنان در سازمان‌های غیردولتی را با ادعای اینکه زنان در این سازمان‌ها به درستی حجاب اسلامی را رعایت نمی‌کنند، اعلام کرد. وی تاکید کرد، هر سازمانی که از این دستور پیروی نکند، مجوزش باطل خواهد شد.

آژانس‌های امدادرسان در مقابل وخیم شدن بحران انسانی در افغانستان، خدمات و حمایت‌های ضروری و اساسی را فراهم کرده‌اند.     

مارتین گریفیث، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه قرار است به زودی به افغانستان سفر و درباره این ممنوعیت مذاکره کند.

دیدار پوتزل با حنیف در حالی صورت گرفت که یکی از نظرسنجی‌های سازمان ملل نشان داد که یک سوم از سازمان‌های غیردولتی به ریاست زنان در افغانستان مجبور به توقف ۷۰ درصد از فعالیت‌های خود به خاطر این ممنوعیت شده‌اند و حدود یک سوم نیز فعالیت‌های خود را به طور کامل متوقف کرده‌اند.

آژانس زنان سازمان ملل اعلام کرد، ۸۶ درصد از ۱۵۱ سازمان شرکت‌کننده در این نظرسنجی به طور کامل یا نسبی فعالیت خود را متوقف کرده‌اند.

این آژانس همچنین تاکید دارد که فقدان زنان در توزیع کمک‌ها تاثیر چشمگیری بر مردم افغان داشته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->