گروه هکری افغان دراگنز وب‌سایت چند وزارتخانه طالبان را هک کرد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴) کمک‌های سازمان ملل از طریق راه آهن خواف-هرات به افغانستان رسید + فیلم آخرین مهلت دریافت نوبت برای خروج اتباع غیرمجاز اعلام شد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴) طالبان: فوتبال دستی به دلیل شباهت بازیکنان آن به بُت حرام است عید قربان ۱۴۰۴ در افغانستان چه زمانی است؟ قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴) همه چیز درباره وینچنزو آلبرتو، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال افغانستان طالبان از فروش هزار و ۴۱۳ قیراط زمرد پنجشیر به ارزش ۱۷۱ هزار و ۹۰ دلار خبر دادند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴) رئیس اتباع وزارت کشور: بخش زیادی از تسهیلات آموزشی و بهداشتی مهاجرین غیرقانونی قطع شد ازبکستان: افغانستان نقشی کلیدی در تأمین امنیت منطقه دارد و باید در گفت‌وگوهای شانگهای باشد برنامه مسابقات فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان + برنامه هفته‌ اول و جزئیات قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴) نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتبال نوجوانان افغانستان و ترکمنستان در کافا (۳ خرداد ۱۴۰۴) دوغارون، میزبان نشست مرزی ایران و افغانستان سرپرست وزارت تجارت طالبان: افغانستان به دنبال تجارت با روسیه و چین با ارز‌های ملی است سفارت افغانستان در تهران فعالیت کنسولی خود را متوقف کرد (۳ خرداد ۱۴۰۴) آمارها درباره مهاجران افغانستانی در ایران چه می‌گویند؟ فرصت جدید سرمایه‌گذاری ایران و افغانستان در منطقه ویژه اقتصادی «شمتیغ»
سرخط خبرها

زمستان بی‌سابقه در افغانستان جان ۱۶۰ تن را گرفت

  • کد خبر: ۱۴۷۶۵۹
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۲
زمستان بی‌سابقه در افغانستان جان ۱۶۰ تن را گرفت
مقامات افغانستان اعلام کردند: شمار تلفات سرمای بی‌سابقه در زمستان امسال افزایش یافته و تاکنون بیش از ۱۶۰ تن در این کشور بر اثر کاهش شدید دما جان باخته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حالی که بدترین موج سرمای دهه‌های اخیر سراسر افغانستان را در بر گرفته است، بسیاری از مردم این کشور در فراهم آوردن حداقل‌های وسایل گرمایشی از جمله سوخت و هیزم ناتوان هستند.

سخنگوی وزارت مبارزه با حوادث طبیعی افغانستان در این خصوص گفت: ۱۶۲ نفر به دلیل برودت هوا از ۱۰ ژانویه (ظرف ۱۸ روز اخیر) تاکنون جان خود را از دست داده‌اند و حدود ۸۴ مورد از این مرگ و میرها در هفته گذشته رخ داده است.

بنابر گزارش یورونیوز، این سردترین زمستان افغانستان در ۱۵ سال اخیر است و برودت هوا در برخی مناطق به ۳۴ درجه زیر صفر کاهش یافته است.

اوضاع به حدی برای برخی شهروندان سخت شده‌ که کودکانی که قادر به خرید چوب یا زغال نبودند، در زمینی در غرب کابل در میان زباله‌ها به دنبال پلاستیک یا هر زباله قابل اشتعال دیگری بودند تا از این طریق به خانواده‌هایشان کمک کنند.

به گزارش رویترز، "مارتین گریفیتس" مسئول کمک‌های سازمان ملل متحد در این باره گفت: اینکه عده‌ای جان خود را از شدت سرما از دست داده‌اند تنها بخش کوچکی از عواقب این سرمای بی‌سابقه در افغانستان است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->