عضو هیات رئیسه مجلس: ۴۰درصد افزایش مصرف سوخت ناشی از فرسودگی خودرو‌های داخلی است بانک‌ها روز پنج‌شنبه (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) فعال‌اند اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) حداقل حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دلار از نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان فراتر رفت نرخ طلا در مشهد کاهش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نظر هوش مصنوعی در خصوص اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌رضوی طی تعطیلات نوروزی تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| بازار صعودی می‌ماند؟ برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر در گلزار شهدای بهشت رضا‌(ع) مشهد مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر آغاز می‌شود (۹ فروردین ۱۴۰۴) مشهد دارنده نخستین گواهی «شهر دوستدار آب» ایران از یونسکو | تنش آبی همچنان در مشهد ادامه دارد قیمت بلیت پرواز تهران به مشهد در آستانه عید سعید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴ اعلام حمایت وزارت اقتصاد از بورس در ۱۴۰۴ وزیر نفت: مصرف روزانه بنزین در سفر‌های نوروزی ۸ درصد رشد داشته است زمان معاملات صندوق‌های طلا افزایش می‌یابد + جزئیات دردسرهای متری‌فروشی مسکن از عدم قانون تا نبود تضمین سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد (۹ فروردین ۱۴۰۴) تردید در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ فروردین ۱۴۰۴) احتمال تداوم اجرای طرح کالابرگ | استقبال ۵۴ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیکی قیمت جهانی طلا در مدار صعود (۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ریزش قیمت دلار و یورو در بازار امروز (۱۳ دی‌ماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۴۳۳۰۳
  • ۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۹
ریزش قیمت دلار و یورو در بازار امروز (۱۳ دی‌ماه ۱۴۰۱)
در بازار ارز، امروز شاهد کاهش قیمت دلار و یورو هستیم؛ به طوریکه دلالان هم برای خرید و فروش مجبور شدند قیمت‌های خود را پایین‌تر بیاورند.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس گزارش میدانی از بازار ارز، جو حاکم در بازار نسبت به روز گذشته تفاوت داشت و این بود که با توجه به پایین‌تر آمدن نرخ‌ها در صرافی‌ها، دلالان هم قیمت خود را نسبت به روز گذشته کاهش داده بودند. البته از نظر تراکم جمعیت و رفت و آمدها، حال و هوای بازار فرق چندانی با دیروز نداشت.

قیمت خرید دلار در صرافی‌ها نسبت به روز گذشته با کاهش همراه شده و از ۳۷ هزار و ۴۰۰ تومان تا ۳۷ هزار و ۷۰۰ تومان خریده می‌شود.

نرخ فروش دلار نیز از ۳۷ هزار و ۹۰۰ تومان تا حدود ۳۸ هزار تومان متفاوت است.

نرخ یورو، اما تغییر چندانی در صرافی‌ها نسبت به دیروز ندارد و از ۳۹ هزار و ۷۰۰ تومان تا حدود ۳۹ هزار و ۸۰۰ تومان خریداری می‌شود.

قیمت فروش هر یورو نیز نهایتا تا ۴۱ هزار و ۷۰۰ تومان اعلام شده است.

دلالان بازار ارز هم که می‌دانستند امروز نیز نرخ‌ها پایین آمده، مجبور شدند قیمت‌هایشان را پایین‌تر آوردند؛ به گونه‌ای که نرخ خرید هر دلار آمریکا در پیاده‌رو‌های خیابان فردوسی از ۳۹ هزار تومان تا ۳۹ هزار و ۵۰۰ تومان به حدود ۳۸ هزار تا ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است و قیمت فروش آن نیز با کاهش حدود هزار تومانی از ۳۹ هزار و ۲۰۰ تومان تا حدود ۴۰ هزار تومان در نوسان بود.

البته رفتار دلالان نسبت به روز گذشته هیچ تفاوتی با روز گذشته نمی‌کند و همچنان در حال تحریک قیمت‌ها در بازار و مردم هستند و به خریداران اصرار دارند که "روز‌های آینده قیمت دلار افزایش می‌یابد"، اما با توجه به این که قیمت‌های خود را پایین آورده‌اند نشان می‌دهد که مقاومت‌شان شکسته شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->