امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مذاکرات فنی ایران و آمریکا هم غیرمستقیم خواهد بود رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: پزشکیان خواستار محاکمه صادرکنندگان مجوز ساخت‌وساز پروژه پتروشیمی در میانکاله است
سرخط خبرها

وزیر کار خبر داد: ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی برای اعضای هیأت علمی و کارمندان دانشگاه آزاد

  • کد خبر: ۱۴۳۶۴۲
  • ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۳
وزیر کار خبر داد: ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی برای اعضای هیأت علمی و کارمندان دانشگاه آزاد
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اصل ٣١ قانون اساسی، تأمین مسکن را یکی از مهم‌ترین رویکرد‌های دولت سیزدهم عنوان و اعلام کرد: بر اساس این تفاهم نامه ۱۰۰هزار واحد مسکونی در قالب تعاونی مسکن برای کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور ساخته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، تفاهم‌نامه همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دانشگاه آزاد اسلامی امروز، چهارشنبه ۱۴ دی‌ماه با حضور سیدصولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در محل این وزارتخانه با هدف ساخت ۱۰۰هزار واحد مسکونی برای اعضای هیأت علمی و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی و حمایت از شرکت‌های تعاونی دانش‌بنیان امضاء شد.

براساس مفاد این تفاهم‌نامه تشکیل اتحادیه‌ها و شرکت‌های تعاونی مسکن دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور، تخصیص و اعطای تسهیلات مورد نیاز شرکت‌های تعاونی مسکن اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه، ارائه تسهیلات و حمایت‌های مالی و معنوی از طرح‌های پژوهشی، پایان‌نامه و رساله‌های دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه با موضوع تعاون، اعطای تسهیلات به مهارت‌آموزان مدارس عالی مهارت و دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی از جمله تعهدات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

وزیر کار در آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با دانشگاه آزاد اظهار کرد: در راستای توسعه اشتغال دانش‌بنیان باید از ظرفیت‌های صاحب‌نظران دانشگاهی استفاده مطلوب داشته باشیم. پیوند بین صنعت و دانشگاه زمینه ارتقای ارزش‌افزوده محصولات و خودکفایی در تولید را فراهم می‌کند.

به گفته مرتضوی، ارائه آموزش‌های مهارتی و فنی‌وحرفه‌ای در جوار کارگاه‌ها و دانشگاه‌ها نقش مهمی در تربیت نیروی متخصص و ماهر کشور دارد. در بخش بهداشت و درمان نیز استفاده از ظرفیت‌های بیمارستانی سازمان تأمین اجتماعی و بهره‌مندی از توان علمی و تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی باید مدنظر گرفته شود.

مرتضوی با اشاره به برنامه دولت سیزدهم در احداث سالانه یک میلیون واحد مسکونی در کشور اضافه کرد: این برنامه تا الان توفیقات خوبی داشته، البته یک فرآیند بلندمدت است که در آینده نتایج آن را ملاحظه خواهیم کرد. تأکید رئیس‌جمهور بر استفاده از ظرفیت متخصصان دانشگاه‌ها است و این تفاهم‌نامه در راستای استفاده از همین ظرفیت با دانشگاه آزاد اسلامی امضاء شد.

وی با بیان اینکه اساتید و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه مسکن صاحب حق هستند، تأکید کرد: انعقاد تفاهم‌نامه با دانشگاه آزاد اسلامی اقدامی مهم و مبارکی در تأمین مسکن محسوب می‌شود. امضای این تفاهم‌نامه را آغازی بر انجام کار‌های بزرگ بین وزارت تعاون و دانشگاه آزاد اسلامی می‌دانیم.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست گفت: انعقاد این تفاهم‌نامه مشترک با هدف احداث ۱۰۰هزار واحد مسکونی برای کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در قالب تعاونی‌های مسکن و تقویت و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان انجام شد.

مهدی مسکنی افزود: تأمین زمین مورد نیاز برای ساخت این تعداد واحد مسکونی برعهده دانشگاه آزاد اسلامی و ثبت و تشکیل اتحادیه تعاونی‌های مسکن در سطح استانی و ملی در سراسر کشور تعهد معاونت امور تعاون است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->