گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

وزیر کار خبر داد: ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی برای اعضای هیأت علمی و کارمندان دانشگاه آزاد

  • کد خبر: ۱۴۳۶۴۲
  • ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۳
وزیر کار خبر داد: ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی برای اعضای هیأت علمی و کارمندان دانشگاه آزاد
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اصل ٣١ قانون اساسی، تأمین مسکن را یکی از مهم‌ترین رویکرد‌های دولت سیزدهم عنوان و اعلام کرد: بر اساس این تفاهم نامه ۱۰۰هزار واحد مسکونی در قالب تعاونی مسکن برای کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور ساخته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، تفاهم‌نامه همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دانشگاه آزاد اسلامی امروز، چهارشنبه ۱۴ دی‌ماه با حضور سیدصولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در محل این وزارتخانه با هدف ساخت ۱۰۰هزار واحد مسکونی برای اعضای هیأت علمی و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی و حمایت از شرکت‌های تعاونی دانش‌بنیان امضاء شد.

براساس مفاد این تفاهم‌نامه تشکیل اتحادیه‌ها و شرکت‌های تعاونی مسکن دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور، تخصیص و اعطای تسهیلات مورد نیاز شرکت‌های تعاونی مسکن اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه، ارائه تسهیلات و حمایت‌های مالی و معنوی از طرح‌های پژوهشی، پایان‌نامه و رساله‌های دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه با موضوع تعاون، اعطای تسهیلات به مهارت‌آموزان مدارس عالی مهارت و دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی از جمله تعهدات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

وزیر کار در آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با دانشگاه آزاد اظهار کرد: در راستای توسعه اشتغال دانش‌بنیان باید از ظرفیت‌های صاحب‌نظران دانشگاهی استفاده مطلوب داشته باشیم. پیوند بین صنعت و دانشگاه زمینه ارتقای ارزش‌افزوده محصولات و خودکفایی در تولید را فراهم می‌کند.

به گفته مرتضوی، ارائه آموزش‌های مهارتی و فنی‌وحرفه‌ای در جوار کارگاه‌ها و دانشگاه‌ها نقش مهمی در تربیت نیروی متخصص و ماهر کشور دارد. در بخش بهداشت و درمان نیز استفاده از ظرفیت‌های بیمارستانی سازمان تأمین اجتماعی و بهره‌مندی از توان علمی و تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی باید مدنظر گرفته شود.

مرتضوی با اشاره به برنامه دولت سیزدهم در احداث سالانه یک میلیون واحد مسکونی در کشور اضافه کرد: این برنامه تا الان توفیقات خوبی داشته، البته یک فرآیند بلندمدت است که در آینده نتایج آن را ملاحظه خواهیم کرد. تأکید رئیس‌جمهور بر استفاده از ظرفیت متخصصان دانشگاه‌ها است و این تفاهم‌نامه در راستای استفاده از همین ظرفیت با دانشگاه آزاد اسلامی امضاء شد.

وی با بیان اینکه اساتید و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه مسکن صاحب حق هستند، تأکید کرد: انعقاد تفاهم‌نامه با دانشگاه آزاد اسلامی اقدامی مهم و مبارکی در تأمین مسکن محسوب می‌شود. امضای این تفاهم‌نامه را آغازی بر انجام کار‌های بزرگ بین وزارت تعاون و دانشگاه آزاد اسلامی می‌دانیم.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست گفت: انعقاد این تفاهم‌نامه مشترک با هدف احداث ۱۰۰هزار واحد مسکونی برای کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در قالب تعاونی‌های مسکن و تقویت و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان انجام شد.

مهدی مسکنی افزود: تأمین زمین مورد نیاز برای ساخت این تعداد واحد مسکونی برعهده دانشگاه آزاد اسلامی و ثبت و تشکیل اتحادیه تعاونی‌های مسکن در سطح استانی و ملی در سراسر کشور تعهد معاونت امور تعاون است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->