نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند
سرخط خبرها

نماینده مجلس: مقتدی صدر و نخست‌وزیر عراق درباره ذکر عبارت «خلیج عربی» عذرخواهی کنند

  • کد خبر: ۱۴۴۱۸۵
  • ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۵
نماینده مجلس: مقتدی صدر و نخست‌وزیر عراق درباره ذکر عبارت «خلیج عربی» عذرخواهی کنند
نماینده تفرش در مجلس با اشاره به اظهارت اخیر مقتدی صدر و نخست وزیر عراق درباره استفاده از عبارت خلیج عربی گفت: توصیه می‌کنم مقتدی صدر و نخست وزیر عراق برای رضایتمندی مردم عراق و ایران که ید واحد هستند، عذرخواهی کنند و باعث اختلاف نباشند.

به گزارش شهرآرانیوز، ولی‌الله بیاتی در نطق پیش از دستور در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۱۸ دی ماه) مجلس گفت: در روز‌های اخیر مقتدی صدر، رهبر جریان صدر در عراق و نخست وزیر این کشور در اقدامی عجیب در آستانه آغاز رقابت فوتبال منطقه‌ای از عبارت خلیج عربی استفاده کردند، خلیج فارس در طول تاریخ همواره به عنوان خلیج فارس بوده است و خواهد بود و همچنین ارتباط مردم ایران و عراق ریشه در تاریخ دارد و حتماً مردم عراق از این اظهارات راضی نیستند.

وی تاکید کرد: توصیه می‌کنم آقای صدر و نخست وزیر عراق دوران دفاع مقدس را مرور کنند. وقتی صدام جنایتکار به ایران حمله و بخشی از خاک ایران را اشغال کرد، جوانان ما با حضور در جبهه‌های نبرد اجازه ندادند یک وجب از خاک ایران در تصرف دشمن بماند. توصیه می‌کنم مقتدی صدر و نخست وزیر عراق برای رضایتمندی مردم عراق و ایران که ید واحد هستند، عذرخواهی کنند و باعث اختلاف نباشند؛ ما اینگونه اظهارات را که مغایر با منافع دو ملت هست را محکوم می‌کنیم.

بیاتی بیان کرد: نمایندگان ما در آستانه تصویب بودجه سال ۱۴۰۲ هستیم، آیا سوال کردید بودجه امسال چگونه اجرا شد؟ سرنوشت بودجه ۱۴۰۱ به کجا رسید؟ در شهرستان‌ها تا به امروز اعتبارات تخصیص پیدا نکرده است. اوایل سال در کمیته برنامه ریزی شهرستان‌ها با نظر نمایندگان اعتبارات توزیع شد، اما دولت در واگذاری اعتبارات کاری نکرده است.

نماینده تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس گفت: فرمانداری‌ها برای هزینه‌های جزئی هم مشکل دارند، خب سوال این است که پس این همه اداره و فرمانداری‌ها چه مشکلی از مردم حل می‌کنند، به واقع وقتی پول ندارید فقط مردم سرگردان می‌شوند. هر جلسه که با مردم هست و مسئولین حضور دارند، فقط جواب نداریم به مردم داده می‌شود. آنچه که در کمیته برنامه‌ریزی تصویب شد، اجرا نشده است لذا از دولت محترم و رئیس کمیسیون تلفیق درخواست دارم از این تریبون برای نمایندگان و مردم توضیح دهند که اعتبارات سفر دولت را از کجای بودجه تامین کرده اند، مگر ما در بودجه ۱۴۰۱ اعتباری تحت عنوان اعتبار سفر داشته ایم، چرا خلاف قانون بودجه رفتار می‌شود؟ چرا در استان‌ها دفترچه بودجه را کنار می‌گذارند و براساس نظر خود عمل می‌کنند.

بیاتی با ذکر این نکته که جایگاه مجلس کجاست؟ ادامه داد: برخی از کار‌ها مصداق بارز قانون‌گریزی و بی‌عدالتی است. برخی احکام بودجه اجرا نمی‌شود و به برخی از آن‌ها که تعهد شده هم عمل نمی‌شود. خب برای چه بودجه تصویب می‌کنیم و برای چه مجلس را درگیر می‌کنیم لذا ما نمایندگان در طول سال برای مردم از بودجه صحبت می‌کنم، اما دولت به آن عمل نمی‌کند، مگر مجلس تصویب نکرده بود که هر استانی ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار محرومیت‌زدایی داشته باشد و آن را برای آسفالت معابر هزینه کند، چرا تا به امروز اقدامی نشده است. مگر قرار نبود ۱۵ درصد درآمد معادن به شهر‌ها داده شود، متاسفانه این منابع نه در سال ۱۴۰۰ و نه در ۱۴۰۱ داده شد، مجوز معادن در بالای سر شهر‌ها و روستا‌ها صادر شده، اما حقوق مردم داده نمی‌شود و فقط زیرساخت‌ها خراب و به آسایش و آرامش مردم آسیب وارد می‌شود و طبیعت مورد تخریب قرار می‌گیرد.

وی خطاب به مسئولین دولتی بیان کرد: دولتمردان در سفر‌های دولتی گفتند که اعتبارات به پروژه‌های ۵۰ درصد به بالا داده می‌شود، با این حال این پروژه‌ها غالباً در مراکز استان‌هاست و عملاً شهر‌های کوچک و روستا‌ها از این اعتبارات محروم مانده اند. منافع سفر دولت برای روستا‌ها تقریباً صفر بود لذا ما به اینگونه توزیع منابع معترض هستیم چراکه مردم از ما سوال می‌کنند که از سفر هیئت دولت به استان چه نصیبمان شد و ما هم برای آن‌ها جوابی نداشتیم. از هیئت رئیسه و کمیسیون برنامه و بودجه درخواست دارم قبل از اینکه بودجه سال ۱۴۰۲ اعلام وصول شود این ابهامات را برطرف کنند تا بودجه بر اساس واقعیات تنظیم شود.

بیاتی با اشاره به ماموریت‌های روی زمین مانده وزارت ورزش وجوانان بیان کرد: ما وزارتخانه‌ای به عنوان وزارت ورزش و جوانان داریم، این وزارتخانه فقط اسم جوانان را یدک می‌کشد، جوانان ما با هزینه‌های گزاف تحصیل می‌کنند و سپس رها می‌شوند. در حال حاضر برای جوانان شغل وجود ندارد و وقتی شغل وجود نداشته باشد، زندگی شکل نمی‌گیرد و انرژی جوانی در کشور ما هدر می‌رود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->