رضاییان در فکر جدایی از استقلال پایان کار خانبان و پرسپولیس تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و لیورپول |غول‌های خفته پنجه در پنجه می‌شوند والیبال نشسته ایران دیگر اول نیست اردوبادی، رئیس هیئت‌مدیره پرسپولیس شد نارضایتی استقلال از سازمان لیگ | فاصله استراحت کمتر تا دربی، سوژه جدید ساپینتو اراک، میزبان دربی ۱۰۶ در ذهن قلعه‌نویی چه می‌گذرد؟ | ۷ کمک‌مربی روی نیمکت تیم ملی؛ برای بازیکنان جا نیست رضاییان و چشمی از تیم ملی حذف شدند قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی تاتنهام و منچستریونایتد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | هیجان بعد از دقیقه ۹۰ میلان و اینتر، سن سیرو را خریدند! وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد؛ شانس بالای اراک برای میزبانی از دربی + ویدیو شمسایی: نیمه نهایی از فینال مهمتر است طیبی: آماده نیمه‌نهایی هستیم | نتیجه بازی با افغانستان یک اتفاق بود + فیلم برگزاری رقابت‌های مچ‌اندازی قهرمانی خراسان رضوی مهدی رحمتی از خیبر می‌رود؟
سرخط خبرها

شوماخر روی ویلچر

  • کد خبر: ۱۴۴۸۳۳
  • ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۰
شوماخر روی ویلچر
یکی از دوستان نزدیک خانواده شوماخر، اطلاعاتی از آخرین وضعیت این راننده افسانه‌ای منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، میشائیل شوماخر، راننده افسانه‌ای مسابقات اتومبیلرانی فرمول یک که با تیم «فراری» ۷ بار قهرمان جهان شد در تعطیلات زمستانی سال ۲۰۱۳ و یک سال پس از اعلام بازنشستگی در حین اسکی پس از برخورد شدید با صخره‌ها دچار آسیب شدید مغزی شد.
پزشکان در همان موقع اعلام کردند که اگر تجهیزات حفاظتی همراه او نبود، در دم جان باخته بود، اما به دلیل وخامت شرایط جسمی در کمای مصنوعی قرار گرفت.
به گزارش اسپوتنیک؛ «شومی» برای زنده ماندن به یک وسیله خاص نیاز داشت که به نقل از برخی منابع، هزینه آن هفته‌ای ۱۴۰ هزار یورو است.
پس از گذشت حدود ۱۰ سال از آسیب‌دیدگی این راننده مشهور، وضعیت او به درخواست خانواده‌اش از دید رسانه‌ها مخفی نگه داشته شده و هیچ عکسی از او منتشر نشده است. تنها عده انگشت‌شماری از دوستان نزدیک و خانواده حق ملاقات را شوماخر را دارند که یکی از آن‌ها فیلیپ استریف است.
استریف در مورد وضعیت شوماخر گفت: او در حال بهبودی است، اما این بهتر شدن، نسبی و سخت است. او نمی‌تواند صحبت کند، معلول است و مثل من روی ویلچر می‌نشیند. او مشکلاتی در حافظه و صحبت کردن دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->