پیام پزشکیان به کاروان ورزشی ایران در رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی احتمال شنیده شدن صدای انفجار در شهرستان مبارکه اصفهان (۱۴ مهر ۱۴۰۴) حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شرق لبنان (۱۴ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو: طرح ترامپ آغاز پایان جنگ است مدیران کم‌کار، بیکار شدند! محبی‌نیا: تصویب کنوانسیون CFT، اشرافیتِ کارگزاران نظام به مسائل روز جهان را نشان داد وزیر امور خارجه آلمان: تصمیم گرفته‌ایم به اسرائیل سلاح ندهیم آیت‌الله علم‌الهدی: نقش «خواهران طلبه» نیازمند باز تعریف جدی است | ضرورت تشکیل کمیسیون مستقل و رسمی برای خواهران طلبه نارضایتی اساتید را برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان برطرف کنیم | ارقام حقوق استادان دانشگاه زیبنده کشور نیست برگزاری جلسه مقدماتی هیئت حماس با مقام‌های اطلاعاتی مصر شهادت ۳۵ تن از کارکنان نیروی پدافند هوایی در جنگ ۱۲ روزه ینارت کریستین جین پیرلو مونترلس، تبعه کشور آلمان از اتهام جاسوسی تبرئه شد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مسئله هسته‌ای ایران تنها از طریق دیپلماسی قابل حل است امیر سرلشکر حاتمی: باید از تجربیات جنگ ۱۲ روزه استفاده کنیم سفیر ایران در پاکستان همکاری دفاعی تهران-اسلام‌آباد را در سطحی بی‌سابقه‌ توصیف کرد دستور رئیس قوه‌قضائیه به مقامات قضایی ذی‌صلاح برای کنترل بازار و مقابله قاطعانه با گران‌فروشی و احتکار کالا نخست‌وزیر فرانسه ۱۴ ساعت پس از معرفی کابینه استعفا کرد جوکار: فرایند برگزاری انتخابات شورا‌ها تمام‌الکترونیکی است هیئت‌منصفه دادگاه مطبوعات، باز هم کواکبیان را مجرم شناخت (۱۴ مهر ۱۴۰۴) آنگلا مرکل، لهستان و کشور‌های بالتیک را مسئول جنگ اوکراین دانست سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به شهرآرانیوز: مداخلات خارجی یکی از نگرانی‌های مشترک همسایه‌های افغانستان است + فیلم امنیت مرز، زیربنای ثبات ملی بقایی: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه برای مذاکره التماس نمی‌کند | فعلاً برنامه‌ای برای مذاکره با سه کشور اروپایی نداریم افزایش درخواست‌ها در استرالیا برای تحریم رژیم صهیونیستی میزبانی مصر از مذاکرات سرنوشت‌ساز آتش بس در غزه اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به وزارت خارجه رفتند ترامپ: مذاکرات با حماس و کشور‌ها «بسیار مثبت» و سریع بود
سرخط خبرها

نماینده مجلس: آقای رئیس‌جمهور، نمی‌شود دنبال تیک آبی و خاکستری باشید و مردم به اینترنت دسترسی نداشته باشند!

  • کد خبر: ۱۴۴۸۷۲
  • ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۰
نماینده مجلس: آقای رئیس‌جمهور، نمی‌شود دنبال تیک آبی و خاکستری باشید و مردم به اینترنت دسترسی نداشته باشند!
نماینده چابهار، نیک شهر، کنارک و قصرقند در مجلس گفت: از رئیس جمهور انتظار داریم بحث فضای مجازی را جدی بگیرند و پلتفرم‌هایی که فیلتر شدند و باعث بیکاری حجم عظیمی از مردم شدند را باید آزاد کرد؛ نمی‌شود ما و شما دنبال تیک آبی و خاکستری باشیم، اما مردم دسترسی نداشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، معین‌الدین سعیدی در نشست علنی امروز مجلس (یکشنبه ۲۱ دی ماه) در نطق میان دستور خود  ضمن سلام و درود و رحمت خداوند بر ملت بزرگ ایران و همچنین تبریک به مناسبت میلاد بانوی بزرگ اسلام دخت نبی حضرت فاطمه زهرا (س) به ویژه بانوان و مادران نیز که مربیان واقعی انسان و انسانیت هستند اظهار کرد: بزرگان کشور و مسئولان ایران مقدس؛ شما را به خدا مردمانتان را دریابید، مردمان سیستان و بلوچستان سالیان درازی است که با امید به وعده‌های ما و شما شب و روز می‌گذرانند بس است دیگر.

وی افزود: از خدا بترسید و بترسیم که نا امید کردن خلق خدا ناروا است این بار درخواستم متفاوت است به حرمت مروتتان برچسب محرومیت را از استان، شهر‌ها و روستا‌های ما بردارید که با تزریق این واژه شوم بر اهل و دیار ما هیچ پیشرفتی حاصل نشد، بلکه انگیزه رشد از جوانان ما گرفته شد و در پناه این تعبیر نامناسب به سکون تن داده اند، ما محروم نیستیم و ما ثروتمندترینیم و هم منزل اقیانوسیم. دیار ما مهد عالمان، شاعران، اندیشمندان و دادخواهان است تمنا می‌کنم از انفورماتیک فیلمی نه از محرومیت بلکه از مظلومیت آن مردم و بی‌تدبیری ما به تماشا بگذارند خاضعانه، اما مصرانه از اعضای هئیت رئیسه هم می‌خواهم اندکی به حرمت نه بنده بلکه به حرمت آن مردم سکوت را رعایت کنند.

نماینده مردم چابهار، نیک شهر، کنارک و قصرقند در مجلس عنوان کرد: عزیزان همین انسان‌هایی که در صف بنزین و آرد دیدید به خدا قسم اگر خطری مام میهن را تهدید نماید اولین کسانی هستند که سینه خود را برای وطن سپر خواهند کرد من جا دارد از عزیزان در کمیسیون انرژی که ۱۴۰۰ کیلومتر راه را در کمتر از ۴۸ ساعت پیمودند و درد این مردم را از نزدیک دیدند و همچنین از مدیرعامل شرکت پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی تشکر کنم انشاالله در این سفر تدبیری عاجل بیندیشند.

این نماینده مردم در مجلس بیان کرد: همچنین از همکارانم در کمیسیون‌های فرهنگی، عمران و کشاورزی که انصافا نگاه ویژه به حوزه سواحل مکران دارند تشکر می‌کنم، با توکل به خدا و تعهد به وطن و  ارداه آهنین و تلاش بی‌وقفه قطار توسعه شهر، استان و کشور را سرعت می‌بخشیم. رهبر انقلاب سال‌هاست بر توسعه سواحل مکران تاکید داشتند، اما ما و مسئولان اجرایی چه کردیم جز همایش و نمایش و سیمنار.   

سعیدی تاکید کرد: متولیان توسعه، توسعه یک فرآیند برون‌زا نیست که بتوان آن را تزریق کرد توسعه باید در شاخص‌های توسعه انسانی شکل گیرد با صف‌های طولانی بنزین، چون دریایی ناپیداکرانه، حاشیه عظیم، نانوایی با آراد‌های آغشته به خاک، کمترین سرانه فضای آموزشی، بیمارستانی با کمبود‌های عدیده و بیمارانی افتاده در چنگال درد و افتاده در راهرو و تانکر‌های آبی که خرید آن‌ها به بهای تمام حقوق کارمندان و کارگران می‌انجامد به توسعه نخواهیم رسید، اما جا دارد از زحمات مدیران جهادی نظیر وزیر نیرو، آقای فتاح ریاست بنیاد مستضعفان و آقای نیکزاد ریاست بنیاد مسکن به دلیل نگاهشان به سواحل مکران تشکر می‌کنم.

وی تاکید کرد: از دولت انتظار داریم که بحث نگاه ویژه را کنار بگذارند و در عمل به درد‌های استان سیستان و بلوچستان بپردازند همچنین عنایت داشته باشید که با توجه به شرایط آرامی که در کشور وجود دارد از رئیس جمهور انتظار داریم بحث فضای مجازی را جدی بگیرند و پلتفرم‌هایی که فیلتر شدند و باعث بیکاری حجم عظیمی از مردم شدند را باید آزاد کرد نمی‌شود ما و شما دنبال تیک آبی و خاکستری باشیم، اما مردم دسترسی نداشته باشند. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->