اسلام‌آباد برای تشکیل کمیسیون حقیقت یاب در انتظار پاسخ دهلی است قالیباف: لفاظی‌های نتانیاهو برای تاثیرگذاری بر روند مذاکرات است | به هر تعرضی پاسخ می‌دهیم صحن علنی مجلس با دستور کار بررسی عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری آغاز شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سازمان عفو بین‌الملل نسبت به وضعیت غزه ابراز تاسف کرد مجلس در جلسه‌ای غیرعلنی مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا را بررسی می‌کند سقوط یک فروند اف-۱۸ آمریکا در دریای سرخ رسانه آمریکایی: ترامپ و نتانیاهو درباره توافق آمریکا با ایران اختلاف دارند یورش بیش از ۲۰۰ صهیونیست به مسجد الاقصی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در سفر یک‌روزه پزشکیان به باکو چه گذشت؟ اعتراف نیروی دریایی آمریکا: سقوط یک فروند اف-۱۸ در دریای سرخ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در رم خواهد بود رئیس شاباک استعفا کرد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رویترز مدعی پیشنهاد ایران برای ملاقات با تروئیکای اروپا شد شیخ نعیم قاسم: دولت لبنان مسئول پیگیری فشار‌ها بر کشور‌های ناظر بر توافق آتش بس است منبع صهیونیستی مدعی اعلام زمان پایان جنگ غزه شد توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ادامه مذاکرات حمله ارتش یمن به ناو هواپیمابر آمریکایی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر کشور: شعله‌های آتش در اکثر نقاط تحت تأثیر حریق بندر شهید رجایی، خاموش شده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پزشکیان: ایران و آذربایجان مانند یک خانواده هستند پزشکیان به آرامگاه حیدر علی‌اف ادای احترام کرد احتمال حمله نظامی هند به پاکستان قوت گرفت شهادت ۶۰ نفر در حمله آمریکا به صعده یمن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ بازهم بر پیوستن کانادا به آمریکا در پیام انتخاباتی تأکید کرد وزیر کشور: قصور در انفجار بندر شهید رجایی محرز شد | برخی مقصران احضار شدند پزشکیان در دیدار با الهام علی اف: اجازه نخواهیم داد عده‌ای ارتباطات ما را بر هم بزنند خط‌ونشان‌های تازه پاکستان: موشک‌های هسته‌ای ما هند را نشانه گرفته‌اند کشف ردپای فرعون در اردن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور ویژه اژه‌ای به دادستان کل کشور برای شناسایی و برخورد قانونی با مقصران احتمالی حادثه بندر شهید رجایی
سرخط خبرها

روزهای دشوار آوارگان افغانستانی در انگلیس

  • کد خبر: ۱۴۵۲۹۴
  • ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸
  • ۱
روزهای دشوار آوارگان افغانستانی در انگلیس
مقامات بریتانیا هنوز برای بیش از ۹۰۰۰ پناهجوی افغان مسکن فراهم نکرده‌اند؛ بسیاری از آن‌ها مستقیماً پس از تسلط طالبان به بریتانیا آورده شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از آناتولی، هزاران شهروند افغان که در ارتش بریتانیا و سایر ارگان‌ها خدمت می‌کردند، به همراه خانواده‌هایشان از افغانستان تخلیه شدند که بزرگترین تخلیه نظامی بریتانیا در بیش از ۷۰ سال گذشته گزارش شده است. اگرچه اکثریت بیش از ۲۱۰۰۰ پناهجو در حال حاضر در مکان های اقامتی قرار گرفته اند، تقریبا نیمی از پناهجویان هنوز در هتل ها گیر کرده اند

بر اساس آخرین آمار ارائه شده توسط وزارت کشور انگلیس، ۹۲۴۲ نفر در ۶۳ هتل در سراسر بریتانیا مستقر هستند و "حدود نیمی" را کودکان تشکیل می دهند.

بریتانیا در دو هفته پس از تسلط طالبان بر افغانستان در اواسط اوت ۲۰۲۱، حدود ۱۸۰۰۰ نفر از جمله بیش از ۶۰۰۰ تبعه بریتانیا را تخلیه کرد. اما پس از پایان تخلیه، هزاران نفر همچنان از کشور فرار کردند و برای طرح اسکان شهروندان افغان درخواست کردند.

برخی از این افغان ها به تنهایی وارد بریتانیا شدند و برای یکی از این طرح ها درخواست دادند، در حالی که برخی دیگر درخواست های خود را از طریق نمایندگی های دیپلماتیک بریتانیا در کشورهای همسایه ارسال کردند. فهیم زازایی، بنیانگذار مرکز اجتماعی و رفاه افغانستان در والسال، در گفتگو با آناتولی، گفت کسانی که در هتل ها مانده اند، همگی تخلیه شده نیستند، بلکه شامل بسیاری از کسانی است که در ماه های بعد وارد هتل شده اند.

زازایی ۲۰ ساله بود که در سال ۱۹۹۹ از افغانستان به بریتانیا رفت. او از آن زمان خود را وقف کمک به پناهندگان برای اسکان در جامعه با خیریه ای که ۱۵ سال پیش تأسیس کرد، کرده است. اکنون که طالبان دوباره به قدرت رسیده اند، او هر روز ساعات طولانی را صرف کمک به افرادی می کند که توسط ارتش بریتانیا تخلیه شده اند. بسیاری از پناهندگان به سراغ زازایی رفته و برای یافتن مسکن به دنبال کمک هستند. "

او می گوید: اخیراً شخصی از پریستون با من تماس گرفت و گفت که تقریباً دو سال است که او، همسرش و شش فرزندشان در یک هتل گیر افتاده اند. من به او گفتم تنها کاری که می توانیم انجام دهیم این است که به دنبال مسکن خصوصی بگردیم که پس از آن نیاز است. او گفت که این فرد دچار مشکلات روانی شده است. این برای آنها ویرانگر است."

زازایی می گوید که اقامت در کشور برای داشتن یک زندگی معمولی آسان نیست و اشاره می کند که افرادی که در هتل ها قرار می گیرند می توانند در هر نقطه از کشور اسکان داده شوند، جایی که هیچ ارتباطی با خانواده یا دوستان ندارند. او گفت: "آنها هیچ حمایتی از نظر زبان یا حلقه اجتماعی ندارند. بنابراین اساساً آنها در یک مکان تصادفی کاملاً منزوی هستند."

وی افزود که خیریه او موفق شده است به چندین خانواده در هالیفاکس، یورک و اسکاتلند کمک کند و آنها را جابجا کند.

به پناهجویان گفته شده که با رسانه ها صحبت نکنند به گزارش رسانه های انگلیسی، این پناهجویان افغان با هزینه روزانه حدود یک میلیون پوند (۱.۲ میلیون دلار) در هتل های بریتانیا اسکان داده می شوند. از آنجایی که بریتانیا تحت بحران هزینه های زندگی قرار دارد، بسیاری این سوال را مطرح می کنند که چرا دولت اقدامات بیشتری برای بیرون راندن این خانواده ها از هتل ها انجام نمی دهد. زازایی گفت که ده ها پناهنده به او گفته اند که یا کارمندان یا مقامات وزارت کشور به آنها گفته اند که اگر می خواهند خانه شورایی دریافت کنند، درباره وضعیت خود با رسانه ها صحبت نکنند.

علاوه بر تذکرات شفاهی، ایمیلی نیز برای پناهندگان ارسال شد که از آنها خواسته شده بود از صحبت با مطبوعات خودداری کنند. 

فشار بر پناهندگان فقط به پناهندگان در هتل ها محدود نمی شود و بسیاری از خانواده هایی که در یک خانه قرار می گیرند نیز این فشار را احساس می کنند. زازایی با یادآوری حادثه‌ای که شخصاً تجربه کرده بود، گفت که یکی از خدمه‌های بی‌بی‌سی برای مصاحبه با یک خانواده با او تماس گرفتند، اما پس از آن هنگام تلاش برای فیلم‌برداری از مصاحبه در خانه جدید خانواده با موانعی مواجه شدند. "کارمند پرونده که قرار است از خانواده حمایت کند، درگیر شد و با مصاحبه مخالفت کرد. سپس با دفتر خود تماس گرفت و سپس با شورا در این مورد تماس گرفت و آنها به وزارت کشور مراجعه کردند. ما از رویکرد آنها شوکه شدیم. در نهایت ما را درگیر کرد. برای فیلمبرداری از این مصاحبه به دفتر خیریه ما رفتند، احتمالاً مسئولان می‌خواهند بر شکست‌های خود سرپوش بگذارند. بحران مسکن ممکن است بدتر شود زیرا صدها پناهنده اوکراینی که در حال حاضر توسط حامیان مالی بریتانیایی خود میزبانی می‌شوند، ممکن است بار اضافی بر دوش مقامات محلی که قبلاً از نداشتن خانه‌های کافی برای پاسخگویی به تقاضا شکایت دارند، اضافه کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۷ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۴
0
0
میره یعنی وضعشون بدتر از ما که تو ایران هستیم هست
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->