غزه، طولانی‌ترین و پرهزینه‌ترین جنگ تاریخ رژیم صهیونیستی رسانه عبری: حماس کنترل نوار غزه را مجددا به دست گرفت حماس خروج رهبران خود از غزه را «بی‌معنا» دانست هلاکت یک نظامی رژیم صهیونیستی عراقچی: هیچ اعتمادی به رژیم صهیونیستی نیست | بنیان طرح ابراهیم خائنانه است ده‌ها کشته و زخمی در درگیری ارتش پاکستان با نیرو‌های طالبان در مرز افغانستان حضور ویتکاف و دختر ترامپ در جمع شهرک‌نشینان صهیونیست صلح در خاورمیانه، آشوب در واشنگتن! ایلان ماسک: دولت آمریکا اصلاح‌ناپذیر است متکی: ایران رسماً خروج از برجام را اعلام کند استقبال ایران و پاکستان از توقف نسل‌کشی در غزه معاون اول قوه قضاییه: کاهش یا حذف کامل فسادها با اصلاح ساختارها صورت می‌پذیرد بایدن تحت درمان سرطان است (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دولت ترامپ همچنان در تعطیلی | ۴ هزار کارمند آمریکایی در یک روز اخراج شدند مصر میزبان کنفرانس بین‌المللی بازسازی غزه پرونده «فساد چای دبش» با پیگیری جدی سازمان بازرسی کشور به سرانجام رسید زلنسکی در تماس با ترامپ: امیدوارم جنگ با روسیه متوقف شود غزه و فلسطین؛ محور گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان نوبل صلح در سایه سیاست | برنده نوبل صلح، یار نزدیک نتانیاهو از آب درآمد عضو شورای شهر کرمانشاه دستگیر شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات جلسه مشترک عراقچی و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس؛ از حقابه هیرمند تا واکنش قاطع به مسئله حاکمیت جزایر سه‌گانه نماینده پارلمان لبنان: اسرائیل به دنبال شروع یک جنگ جدید است ۲ عامل بازدارنده برای حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل به ایران ویدئو | منافقین چگونه از شیوه تخلیه اطلاعات تلفنی استفاده می‌کنند؟ هشدار استاندار خراسان رضوی درباره سرانه درمانی مشهد | سفر رئیس‌جمهور به استان به‌زودی انجام می‌شود پزشکیان: نباید هیچ تعللی در ترخیص پنل‌های خورشیدی از گمرک صورت گیرد یمن اسرائیل را تهدید کرد | می‌خواهید دوباره به پناهگاه‌ها بروید؟
سرخط خبرها

نماینده‌ پاکستان در سازمان ملل :ممکن است افراد ناراضی طالبان به داعش بپیوندند

  • کد خبر: ۱۴۵۳۵۲
  • ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۰
نماینده‌ پاکستان در سازمان ملل :ممکن است  افراد ناراضی طالبان به داعش بپیوندند
منیر اکرم، نماینده‌ پاکستان در سازمان ملل در گفتگو با هفته‌نامه‌ «نیوزویک» گفته که اگر وضعیت اقتصادی در افغانستان بهبود نیابد، جنگ‌جویان ناراضی طالبان ممکن به داعش بپیوندند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نماینده‌ پاکستان در سازمان ملل با ابراز نگرانی افزوده است: «بدیهی است که داعش در حال قوی‌تر شدن است و آن‌ها (داعش) از بیرون پول می‌گیرند. اگر طالبان پول کافی نداشته باشند، ممکن است برخی از افراد خود را به داعش بفروشند»

او با اشاره به افزایش حمله‌ها در پاکستان اضافه کرده است که اسلام‌آباد به شدت نگران افزایش شبه نظامیان به‌ویژه تحریک طالبان پاکستان و جنبش‌های جدایی‌طلب بلوچ در داخل و نزدیک مرزهای کشور است.

به گفته‌ی این مقام پاکستانی در کنار این گروه‌ها داعش نیز بر خلاف منافع پاکستان کار می‌کند. او به طالبان افغان خاطرنشان کرده است که مقابله با همه این گروه‌ها به «نفع فوری» آنان است و باید طالبان با این گروها مقابله کنند.

نماینده‌ پاکستان در سازمان ملل تاکید کرد: «دستیابی به چنین تلاش‌هایی از سوی طالبان دشوار خواهد بود. ما شرایط را درک می‌کنیم؛ اما باید یک استراتژی موثر برای مقابله با آن پیدا کنیم.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->