نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

مسمومیت طلافروش تهرانی برای سرقت ۵۰ میلیارد تومانی

  • کد خبر: ۱۴۵۶۷۵
  • ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۶
مسمومیت طلافروش تهرانی برای سرقت ۵۰ میلیارد تومانی
تاجر قلابی با ۳ همدستش، مرد طلافروش را با غذای مسموم بیهوش کرده و ۵۰ میلیارد تومان طلا و جواهر او را سرقت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، اواخر هفته گذشته مرد طلافروشی با حضور در شعبه دهم بازپرسی دادسرای ناحیه ۳۴ تهران از چهار مرد به اتهام سرقت مقرون به آزار شکایت کرد.پرونده با دستور قضایی برای ادامه تحقیقات به پلیس آگاهی تهران ارسال شد و شاکی در این تحقیقات گفت‌: «در یکی از محله‌های تهران طلافروشی و در این صنف فعالیت دارم. سه ماه قبل به‌طور اتفاقی با مردی آشنا شدم که می‌خواست مغازه طلافروشی راه‌اندازی کند و چند بار نزدم آمد و مشاوره گرفت. همین ارتباط باعث دوستی‌مان شد. چند روز پیش به ملاقاتم آمد و گفت یکی از دوستانش تاجری اروپایی است و برای سفر و معامله‌های کاری به ایران آمده و اکنون در تهران است. مدعی بود این تاجر قصد خرید طلا دارد. روز حادثه سراغم آمد و من هم طلا و جواهراتی که ارزش ۵۰ میلیارد تومانی داشت را در ساکی گذاشته و سوار خودرویم شدم تا به محل معامله بروم. وقتی به محل قرار رسیدم علاوه بر دوستم، مرد تاجر و دو مرد دیگر هم آنجا بودند. آن مرد انگلیسی حرف می‌زد و رفتارش به‌گونه‌ای بود که نمی‌توانستی شک کنی تاجر قلابی است.»

شاکی ادامه داد: «آن‌ها پول و چک‌هایی را که برای معامله آورده بودند به من نشان دادند تا مطمئن شوم. موقع ناهار شده بود. سفارش غذا دادند. بعد از خوردن غذا بیهوش شدم و دیگرچیزی به یاد ندارم. وقتی به هوش آمدم روی تخت بیمارستان بودم. چند رهگذر مرا در خیابان بیهوش یافته و به بیمارستان منتقل کرده بودند. مسئولان بیمارستان هم از روی مدارک هویتی‌ام، خانواده‌ام را پیدا کرده و به آن‌ها اطلاع داده بودند که من در بیمارستان هستم. تلفن همراه مردی که مرا با تاجر قلابی و همدستانش آشنا کرده بود خاموش بود. بعد به آن خانه که معامله انجام می‌شد، رفتم که فهمیدم متهمان آنجا را با مدارک جعلی برای چند روز اجاره کرده بودند. حالا از آن چهار مرد به اتهام سرقت مقرون به آزار شکایت دارم.»

تحقیقات برای دستگیری چهار سارق فراری و کشف طلا و جواهرات به ارزش ۵۰ میلیارد تومان ادامه دارد و پرونده در شعبه دهم بازپرسی دادسرای ناحیه ۳۴ تهران در دست بررسی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->